Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    След сегашния дъжд, и при мен "у рЯката" шъ зацопъти .....
    .....ми то от канала до реката не е далеч, само леко го затикайте..................тамъ е олекнал без кардан

п.п.
    Да си жив и здрав и все така да ти викат Дедо Владо - Лечителят

Коментар

За тази неделя има ли желаещи за пътешествие?
      Маршрут или до връх Руен или каране в покрайнините на Рила след язовир Белмекен. Може и някъде другаде.
      Последно редактирано от verter; 21-09-12, 16:39.
      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
      0888/00-55-37

Коментар

+1 за неделя. Само да стартираме по черно около София...
        VARADERO SD2

Коментар

Аз също съм за и за утре и за неделя

Коментар

Колеги, утре ще правим преход до връх Руен, Осоговска планина. Който желае да се включи да заповяда, ще се радваме на още компания.

Два джипа и 5 човека сме. Единият джип е моето чероки (нашарено с надписи), другият е голяма бяла Тойота Land Cruizer TLC 80.

Срещата е на бензиностанция Лукойл Драгичево от 9:00 до 9:30 часа.
            бензиностанцията се намира на разклона за Рударци и язовир Студена, малко преди Перник идвайки от Владая.

Преходът според всички запознати и посещавали Руен е лек. Имам телефон на гранична полиция с която разговарях преди време, за да уточним достъпа до върха. Трябва да се носят лични карти задължително.
            Разтоянието очаквам да е към около 230-250км общо - отиване и връщане обратно в София.
            Вземете си дрехи, шапки, защото върхът е висок и може да подухва. Хапване ще направим , където реши групата. Аз ще си нося и суха храна.
            Целта е да изпълним целия ден с разходка. Няма да бързаме и живи, здрави на смръчаване или ранна вечер да сме в София.

Телефон за връзка с мен: 0888 00 55 37, Владо.
            Последно редактирано от verter; 22-09-12, 19:04.
            0888/00-55-37

Коментар

Здравейте...по принцип съм "ЗА"...но съм на работа до 12.30 ч.....а после да гоня, не ми се ще...
              Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
              Стефан, 0888851800

Коментар

Здрасти, ако много ти се идва най-добре звънни един телефон като свършиш работа и ще се разбере докъде сме. Чувам, че ниските части под Руен са много красиви, така че ще губиме приятно време там. Може да хапнем преди изкачването, не знам...За самия връх може и да те поизчакаме, защото иначе ще трябва да се прибираме следобяд, а точно тогава искам да снимам :-)
                0888/00-55-37

Коментар

Днешната разходка завърши с кратък екшън, който бе съвсем изненадващ и неочакван.

Това е някъде между Кюстендил и Радомир. Мернах един язовир и реших да слезна до него , за да го снимам.
                  Входът от шосето към язовира беше само от едно място, през някаква поляна (нива) всичко останало беше храсталак и дървета. Ето как изглеждаше:

Слизайки от по-високото ниво на асфалта към поляната виждах само купчинки рохка пръст и реших, че ще си мина през нея без грижи. Въобще не видях какво има зад нея....
                  Три огромни трапа, един до друг, издълбани с кофата на багер. Целта е ясна - да не може да се влиза.

В последния момент Боби, който се возеше с мен видя дупките през страничния прозорец и чух само "Внимавай......"
                  Помислих си, че смята, че не съм видял купчината пръст и точно да му кажа, че няма проблем и тууууп......предницата ми пропадна някъде.

Предвид, че гумата на джипа е с диаметър 84см и потъна почти цялата, то излиза, че трапът е дълбок близо 60-70см
                  При това е с прави стени, като бордюри.
                  Помислих се, че може да стане заигравка с крика, за да излезне, но джипчето се измъкна без газ даже

http://www.youtube.com/watch?v=708OqKRDoCw
                  Последно редактирано от verter; 23-09-12, 22:39.
                  0888/00-55-37

Коментар

Помисли ли си, че нещо отдолу се е накривило като влезе в ямата? )

надявам се скоро и аз да мога да се присъединя към вашите разходки, че като гледам нито един 'сток' няма сред вас хаха)

а може ли да те попитам какви са спецификациите на джантите ти? имам предивд 7-8-9J ли е, и ЕТ-то какво е, ако знаеш)

Коментар

Удар нямаше, просто се наклони предницата изведнъж и аз спрях. Чак като слезнах видях траповете. Много коварно са ги прикрили с рохката пръст.

Джантите са 15 инчови, 8 инча широки, ET (-10)
                      0888/00-55-37

Коментар

За утре нещо ?

Не съм излизал по черно от месеци и вече не ме свърта

Коментар

Здравейте.В неделя ще има ли разходка и дали ще мога да се присъединя с мойто фемили за оф и барбекю
                          Необходимостта не признава закони;

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                            За утре нещо ?

Не съм излизал по черно от месеци и вече не ме свърта
                            е обади се де

Коментар

Да измислим нещо за неделя, 21-ви? Кал се съмнявам да има, но поне да се поразходим на зелено
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

В кой район е идеята да се разходим
                                Life Begins Where The Road Ends.
                                Nissan Patrol Y60 GR RD28T
                                0889 9две 99 55 Иво

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X