Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от чефо ниссан Преглед на мнение
    Според мен най-лесно и удобно за всички ще бъде всичко да е на едно място...
    Мисля, че миналата година дори хотела в Медвен не ни побра. Не побра даже и колите отвън ама за тях аре... Хубаво е да е на едно място Стефане ама аре намери го! Търся търся цяла вечер - не намирам. До колкото виждам пред тая кръчма "Старата воденица" има огромен паркинг. В близост са хотелите Ажур с 30-тина легла и "Констанс" с 10-тина легла. Има още комплекс "Чевермето" с 10-тина легла също много близко. Друг е въпроса къде, колко пари!

Коментар

Както каза по рано Дамянски, да изчакаме Димо да проучи и ще решаваме.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
        Огледай се на каво разтояние има леглова база и ако е удобно питай за цени! Спомени и въпросните дати. Така ако някой хотел има нещо замислено да го зачеркваме!
        Остана да чакаме. Ако някой се сети нещо да казва!
        Това ми е идеята . Изчакайте до събота вечер ще събера нужната информация и ще го измислим.
        0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Мисля че комплекс "Дивеците " е най-подходящ. Намира се в с. Ичера. На края на селото,паркинг,ресторант,стаи всичко. Най точно може да каже Дочев, преди няколко години организира един събор, аз лично останах много доволен от комплекса. Излизаш и от всякъде горски пътища. Ако има свободни места според мен това е мястото. Днес го споделих и с Милен.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Да бати Ники приятен комплекс,на път ми е. Ще мина и от там да видим какво ще каже шефа за определените дати.
            0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Да Дивеците са тъкмо като за нас.

Коментар

Преди малко разговарях с управителката на Дивеците и за 14-ти е свободно.
                За групи цената е 20лв. нощувка + закуска и 20лв. вечеря-аперитив,салата,осн.ястие и десерт.
                Паркинг-като за нас, абе това е нашето място
                Добре е по бързо да решим докато е свободно!

Коментар

Еми аре ве кво ме мъчите тука с разни механи и хотелчета. Звънете и оговаряйте. Казвайте да си запазваме стаи. Има ли достатъчно леглова база?

Коментар

Първоначално публикуван от чефо ниссан Преглед на мнение
                    Преди малко разговарях с управителката на Дивеците и за 14-ти е свободно.
                    За групи цената е 20лв. нощувка + закуска и 20лв. вечеря-аперитив,салата,осн.ястие и десерт.
                    Паркинг-като за нас, абе това е нашето място
                    Добре е по бързо да решим докато е свободно!
                    Ако е свободно, това е нашето място. За "Дивеците"една двойна стая за мен.
                    Много е важно мнението на г-н Дочев, маршрути,ловни полета и тн. с две думи да не пречим на никои и да си прекараме ОК!
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

Управителката каза, че има 48 легла + разтегални футьойли в повечето от стаите, които са по 10лв.
                      В банкетната зала има 70 места + още една по малка зала. Ако решим че ще сме там, трябва до 5-ти
                      да преведем капаро около 300лв. Музика могат да ни пускат от техния компютър, ако искаме диджей
                      150лв.

Коментар

Остава да се вземе едно бързо решение и готово. Нека и Антон се включи в темата , той също познава района и комплекса.
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

И за мен една двойна стая плюс допълнителен разтегателен фотьойл. Къде да пращаме парите?
                          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                          Стефан Арзатов

Коментар

Ако някой, на който предварително благодаря, уточнява броя на участниците - нека да прибави и още двама от Варна!

Коментар

Нека всички които ще идват, да казват какво мислят и ако са съгласни да се преброим.

Коментар

Мисля, че няма какво повече да умуваме! Нега да го резервираме и да се обади всеки да си запази каквато стая иска. В краен случай им и други семейни хотели наблизо ако не стигне легловата база на този. Перфектно го избрахте. Поздравявам ви!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X