Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Аз ще ходя в събота до Котел и мога да му хвърля едно око.
    Дали ще е удобно да спим в този хотел ,а да празнуваме на близко до него място с нормално меню?
    Принципно за мен и моят екипаж няма никакво значение ,важна е компанията.
    0893966166- Димо Тодоров

Коментар

А какъв е проблема с х-л Медвен?

Коментар

За мен също е важна компанията, както каза Димо, но пък Милен каза че в Котел
        има много братя. Х-ла в Медвен беше приличен и вече му знаем реда
        Нека и Димо да провери какво е положението в Котел и да решаваме.

Коментар

Първоначално публикуван от dimo1636 Преглед на мнение
          Дали ще е удобно да спим в този хотел ,а да празнуваме на близко до него място с нормално меню?
          Принципно за мен и моят екипаж няма никакво значение ,важна е компанията.
          Виж го, но аз не храня големи надежди за него. Ресторант според мен трябва да има и сервитъори също. Той спомена, че наемал персонал само за подобни мероприятия. Но е тъпо, защото някой може да иска да се отпусне да си поръча нещо различно, а то няма как да стане! И кой от нас, ще е този дето, ще пуска музиката на техния компютър?
          Няма в близост хотел дето, ще ни събере в ресторандската си база(май). Оказва се, че от Варна, ще има освен нашите три коли и още толкоз май но ще ги помоля да пишат за да се разберем заедно ли, ще пътуваме или не. Събираме се доста хора - някъде около 40 броя и нагоре.
          На хотела в Медвен ко да му има... Разбираме се и като няма другаде пак там. Недостатъка за мен бе, че моя малкия като се измори и трябва да ляга е в съвсем друга сграда от ресторанта, а нещо не му се ляга сам напоследък. Това си е мой проблем. Споделяйте!

Коментар

Хотел Котел ... вероятно ми е наборче. Не зная дали са му правени някакви ремонти през годините.
            За една вечер .. все ще се преживее, но ресторант няма. Ако приготвят нещо ще е инцедентно.
            Наблизо има хубави кръчми ... Изворите, Старата воденица и още няколко.
            Просто идете на място и си направете уговорката.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              Хотел Котел ... вероятно ми е наборче. Не зная дали са му правени някакви ремонти през годините.
              За една вечер .. все ще се преживее, но ресторант няма. Ако приготвят нещо ще е инцедентно.
              Наблизо има хубави кръчми ... Изворите, Старата воденица и още няколко.
              Просто идете на място и си направете уговорката.
              Точно на такова място ми заприлича и на мен! Тея кръчми на близо дали имат нужната леглова база или имаш предвид при тях само ихото?

Коментар

Едната има някаква леглова база ..
                Другите .. не.
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Пишете и нас 4 джипа - 8 човека Ахелойската група.

Коментар

Моето мнение е, че нощувка в х-л Котел и отделна кръчма, ще направят организацията по трудна.
                    А както вече стана ясно, нямаме много време!

Коментар

Да сега ги загледах! Особенно тая http://www.hotelsbg.bg/хотел-механа-...-hotel202.html. Пише, че има място за 90 човека. можем да говорим да спим в хотел Котел и да посетим механата за вечеря. За закуска всеки да се спасява по единично примерно.

Трябва щом, ще ходиш да видиш за какво става въпрос. Ако бива, ще е лесно за всички. Има в близост и други хотели междо другото и като, ще е за едно спане всеки сам може да си решава къде да си резервира хотела а да се събираме в една механа. На сутринта правим един сборен пункт пред механата и газ...

Коментар

Ами това също е решение само да уговорим кръчмата.

Коментар

Ами то така и така всеки, ще звъни да си резервира стая(никой не може да се наеме да резервира от друго име) всеки може да си реши къде иска да отседне. Проблема се състои в това, че всеки, ще иска да пийне и после трябва да се придвижи до хотела. В близост има хотели ама...
                          Давайте предложения, че да се звани тук там. Ако някой му е близко преди събота да хвърли един поглед наоколо!

Коментар

Добре така да бъде ,в събота ще проверя хотела и механата ,ще щтракна някоя снимка и ще споделя видяното вечерта. И ще умуваме.
                            П.П ще по разпитам дали има нещо подходящо за 40-50 човека.
                            0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Според мен най-лесно и удобно за всички ще бъде всичко да е на едно място...

Коментар

Добре така да бъде ,в събота ще проверя хотела и механата ,ще щтракна някоя снимка и ще споделя видяното вечерта. И ще умуваме.
                                П.П ще по разпитам дали има нещо подходящо за 40-50 човека.
                                Огледай се на каво разтояние има леглова база и ако е удобно питай за цени! Спомени и въпросните дати. Така ако някой хотел има нещо замислено да го зачеркваме!
                                Остана да чакаме. Ако някой се сети нещо да казва!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X