Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Ами добре-предлагайте дата тогава и да се надяваме,че на повечето колеги ще е удобна.
    Аз имам едно планувано ходене към "Върбишки проход" да проуча малко пътищата в района и ми се щеше там да караме,но щом идеята е за Карнобат няма проблеми.Ще гледам да съм свободен и да се включа,ако не съм нанякъде.

Иди огледай ,и ако е интересно да си изберем един от двата варианта ,цъкни някоя друга снимка .Аз сега излизам да начертая маршрута ,и да сметна времето за преминаване и да изнамеря място за скарата .
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
      Джими, Най-голямата разлика е , че на втората серия снимки я няма малката сладурана ,която като порасне със сигурност ще е по-добра писателка от теб, и тогава морето ще ти е като в мъгла , която се вълнуваше....
      Тъй ще е тя ........

Коментар

ако слушаме Минчо Празников по нова година може да завали,ама знае ли човек
        Нека силата да бъде с нас!
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Аз на Минчо Изпразников му нямам вяра Трасето е готово , има всичко за всеки ,гуми АТ не са препоръчителни ! Има две по екстремни баирчета които едното е за МТ другото отива за лебедка , двете са дълги около 100 метра , а навсякъде другаде може да се кара с АТ с много емоции(ако случайно има колеги с АТ да не си помислят че ги гоним ,да идват и да не се ослушват ) . Лошото е че не намерих беседка или заслон за скарата , и за това ще се наложи да импровизираме на някоя чешма . Има места с храсти ,който жали боята има обходен маршрут ,храстите са около 100 метра като тунел . В местността извозват дърва ,така че трасето може да подобри или влоши . Това от мен .

Коментар

Звучо обещаващо.Да се стягаме за неделя и да идваме.Що се отнася до мястото за скарата все ще се намерои подходящо да се хапне набързо,тъкмо ще има повече време за каране
            Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Честита Коледа и весели
              878511557

Коментар

Честита Коледа колеги! Бъдете живи и здрави!
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Честито Рождество Христово! Колеги желая Ви здраве за Вас и машините Ви, много безаварийни километри и поводи за усмивки! НАЗДРАВЕ!

Коментар

Поздравления колеги и моного весели моменти ви пожелавам и здраве разбира се

За 29-ти остава ли срешата последно?

Коментар

Първоначално публикуван от soundbway Преглед на мнение

За 29-ти остава ли срешата последно?
                      Ами, никой нищо не пише. Аз предлагам който ще идва в 9ч. обръщалото на пътното. Ако има колеги от Сливен,Стралджа и др. среща на "петолъчката" и към 10ч. в Карнобат. Ако има други предложения-казвайте.
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Там сме в 9ч. на оръщялото

Коментар

Ще се постарая да дойда ,в колко е срещата на Петолъчката ?
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ако тръгнем в 9ч. както е уговорката, предполагам че наи късно 9:30ч. ще сме на петолъчката и до 10ч. да стигнем до Карнобат

Коментар

Аз съм на линия .Ама карнобатлии нещо не пишат,да не се е разминала уговорката ?
                              Сега се чух с Тошо ,те са на линия ,така ,че се заформя сериозна група
                              Последно редактирано от antiroad; 28-12-13, 17:35.
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Аз ще почивам-за едно денонощие-600км. в търсене на сняг по проходите Твърдица-Елена,Сливен-Стара река и вчера Върбишки проход.
                                Снежната покривка даже и по най-високите части е минимална за сезона,затова пък в Елена останахме доволни от Коледното настроение....
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X