Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Така добро утро, тръгвам около 09.30 да пилотирам СИК и бюлетини по 12 села в община Стралджа. Ще бъда с астрата, вероятноста да се нахендря някъде е голяма. Ще търся помощ да знаете! Прекрасен зимен ден, нали?

Коментар

Нали, нали! Ела да ме видиш как рина сняг..
      Ако имаш проблеми някъде звънкай!

Коментар

ай довечера да се чуем тука в темата и да решаваме,вероятно снега горе в стара планина ще е доста
        Нека силата да бъде с нас!
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Днес в Бакаджика си беше цяло изпитание, сняг няма много но вятър и навявания доволно.
          За утре, да съмне пък ше я смятаме. Митака е Бакаджика на чарганския заслон, купона тече с пълна пара някой ако желае да отпрашва натам. Аз за днес си взех дажбата адреналин, та дори и в повече.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

И аз се настудувах доста.
            Тръгнахме с моя селски по черния път от Ботево към Инзово да пием по едно кафе.
            Стигнахме до навявания и се започнаха едни мъки напред-назад,напред-назад.
            В крайна сметка след има-няма 15 мин. Нивата позагря и се наложи почивка на средата на пряспата.
            Както и да е-излязохме,ама после се натресох в по-голяма пряспа и започнахме яко копане.
            В късния следобед пристигнахме в Инзово,толкова изгладнели,че първо влязохме в хранителния магазин за по парче салам,а кафето беше после.
            За утре всеки,който желае в 9ч. на "Петрол".

Коментар

Някаква посока ?
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

А така излезте и карайте, аз пак на работа!

Коментар

Добро Утро Божидаре-то хубаво ще караме,ама до къде ще стигнем-/горе информацията е за много сняг/?!?
                  Ще пробваме,пък докъдето стигнем-уж взехме повече кюфтета,та да видим-дано стигнат

Коментар

Янко ,съмнява ме ,горе на Агликина поляна положението никак няма да е добре.Като гледам тук долу духа вятър и трупа преспи.Евгени и Аню мислят да ходят нагоре към нашия балкан,аз се чудя ,че имам доста работа по колата и ще местя радиатора отзад,че е много близо до перката.
                    Но утре сутрин ще реша и може да се разходя и аз.
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Последно отивам онроуд на Карандила.Ако някой му се идва -да звънка!
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Антон позна-пробиването на пътя Агликина поляна-Даулите не бе хич от леките задачи-на участъци снега си беше около и над 50см.
                        Още с отиването в началото заварихме Паджеро,което явно не бе с много подходящи гуми и при него нещата приключиха още в първите метри.
                        Последва наш ред.
                        Намалих налягането на гумите до 1.0атм. и тръгнахме напред.Лошото бе,че покривката често бе над бронята и задръстваше радиатора със сняг.
                        Често се налагаше и връщане назад с последваща засилка напред,мотора работи около час на 6000об/мин. и температура 100-110гр.
                        Та както и да е-пътя го пробихме.
                        Снимки нямам много,тъй като на най-интересните места трябваше да се дава яко газ,но Найден също снима и по-късно ще пусне каквото е успял да цъкне...
                        П.П.Извинявам се за разбъркания ред на снимките:
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Янко Желязков; 27-01-13, 17:22.

Коментар

Да видите какъв срам брахС Янко и Радо се видяхме на пистата на Даулите,но те продължиха нагоре.Когато дойде време да си тръгваме трябваше да издърпам един приятел с леката кола от едно лесно място и то нанадолнище.С триста зора го отлепих,ама големият срам беше когато трябваше да тръгвам нагоре по пътя,бутаха ме няколко човека,оказа се ,ръчната ми замръзнала,ама иди обяснявай на всички сеирджии
                          Добре ,че накарая отлепи...
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Да, наистина разходките в прясно навалял сняг за мен са едни от най-интересните и са ми любими. Янко не му работи оборотомера на Нивата и дава газ смело, без да го боли глава от цифрите... Скромен е и моят снимков материал:

Коментар

Бая сняг сте разбили!А пробвахте ли надолу към "Селището" ?
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                                Да видите какъв срам брахС Янко и Радо се видяхме на пистата на Даулите,но те продължиха нагоре.Когато дойде време да си тръгваме трябваше да издърпам един приятел с леката кола от едно лесно място и то нанадолнище.С триста зора го отлепих,ама големият срам беше когато трябваше да тръгвам нагоре по пътя,бутаха ме няколко човека,оказа се ,ръчната ми замръзнала,ама иди обяснявай на всички сеирджии
                                Добре ,че накарая отлепи...

Хи хи хи
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X