Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
    Завъртяха ми се малко бъжляци из главата .Десо има леглова база с кръчма ....................е на такива бъжляци ,само загатвам вие мислете.
    Ми той да каже......Стралджа е на 20-тина км от Бакаджика.Що пък не.... от кога не съм се напивал в Стралджа.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Е чак толкова не...Ама оффроад Ямбол и околия.......по става
      Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      Завъртяха ми се малко бъжляци из главата .Десо има леглова база с кръчма ....................е на такива бъжляци ,само загатвам вие мислете.
      Раздвижи ги тея бъжляци.. Аз съм отворено момче!
      Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Ми той да каже......Стралджа е на 20-тина км от Бакаджика.Що пък не.... от кога не съм се напивал в Стралджа.
      Между другото, приятели, днес оглеждах едно трасе..
      Пясъци, ама кофти пясъци..
      Дори си мислех едно състезание да организираме??

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        ....................................
        Между другото, приятели, днес оглеждах едно трасе..
        Пясъци, ама кофти пясъци..
        ........................................
        На блатото ли ходи ...
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          На блатото ли ходи ...
          Не, там и за трактори не става..
          От другата страна на ЖП линията на с. Атолово има едни пясъчници.. Мой приятел е виждал АТВ-та да бръмчат там..Не е много голямо мястото, но може да се измисли нещо.. Не знам как е останало незабелязано до сега за джипките..
          Ще ида пак, ще нацъкам снимки, ще пробвам да погазя малко с витарата, но ще изчакам Нихорлиев да сложи новите гуми, че пясъка е мек като вафла и бабуните са големи..

Коментар

Само всичко да е наред до тогава и аз съм на линия!
            п.п. но без да влизам в коловозите разбира се, че гумите ги няма още!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0000.jpg
Прегледи:1
Размер:207.9 КБ
ID:5441667Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0001.jpg
Размер:209.3 КБ
ID:5441668Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0002.jpg
Размер:222.3 КБ
ID:5441669Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0003.jpg
Размер:308.7 КБ
ID:5441670Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0004.jpg
Размер:248.6 КБ
ID:5441671Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0005.jpg
Размер:310.1 КБ
ID:5441672Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0006.jpg
Размер:256.4 КБ
ID:5441673Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0007.jpg
Размер:264.1 КБ
ID:5441674Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0008.jpg
Размер:201.2 КБ
ID:5441675"Бакаджишките коловози" участък от над стотина метра,който поставя на изпитание не до там подготвените машини.Гуми МТ и нагоре,лифт на окачването,евентуален боди лифт-сто процентова гаранция за успех.Вчера унесен в карането,разбрах че съм в коловозите когато остана около 15-тина метра до края. Влязох на много малка скорост в коловозите,ако бях се засилил,сигурно щях да стигна до края,е не е гаранция но другия път ще опитам.Ники удари едно рамо със Самурая.И дерето минах успешно,но само че от вътрешните коловози.По-плитки и по здрави са.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0009.jpg
Размер:226.9 КБ
ID:5441676Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0010.jpg
Размер:247.1 КБ
ID:5441677Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0011.jpg
Размер:185.9 КБ
ID:5441678Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0012.jpg
Размер:193.8 КБ
ID:5441679На изхода на коловозите направихме обяда.Така се омърлявиха коловозите,че за другата неделя ще си и е истински купон.Както казало цигането-Берекет версин от дядо Божковата свадба.Два пъти ме теглиха/от коловозите/,ама аз пак отивам.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0013.jpg
Размер:170.2 КБ
ID:5441680Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0014.jpg
Размер:214.6 КБ
ID:5441681
              Последно редактирано от Радо 57; 07-01-13, 08:38.
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Който има телефон на Митака да му каже,http://www.gumi7.com/bg/tires.html?t...&submitSearch=
                Последно редактирано от Радо 57; 07-01-13, 09:34.
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Ники,предложи утре къде и към колко да се видим,щото времето минава ,а ако искаме да направим нещо сериозно и незабравимо трябва строга организация.Поне така мисля.
                  Suzuki Grand Vitara
                  +34 642 91 4154

Коментар

Моята Нивичка е лъсната отвсякъде,врата намерихме и утре в 9ч. влиза в бокса за тенекеджийски и лакобояджийски ремонт.
                    Дано до Събота да е готова и да влезе отново със "заварена" до пода газ в коловозите.
                    Ако ли пък не ще съм навигатор на Вальо,че много ми харесаха тези Английски УАЗ-ки.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                      ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:
                      -На 12.01.2013г.-/Събота/ оф-роуд клуб Ямбол ОРГАНИЗИРАМЕ комбинирана разходка на Бакаджика с музикално озвучаване на обед.
                      За целта специално е поканен ди-джей с озвучителна техника,която ще свири за всички Нас-любителите на оф-роуд приключенията.
                      Така,че всички от региона да се чувстват поканени.
                      На място според подготовката на дошлите машини ще направим подбор на маршрута.
                      Ако пък останем в коловозите-няма проблеми,пускаме музиките на място,палим барбекютата и веселията започват.
                      П.П.Допълнително ще напиша часът и мястото на сборния пункт,но най-вероятно отново той ще е към 10ч. на бензиностанция АПЖ.
                      За сега има записани 4-5 екипажа.
                      ПОЯСНЕНИЕ:Колеги,като член от организационния екип да поясня:
                      -Разходка в Събота ще има и тя както посочихме ще е на Бакаджиците със сборен пункт 10.30ч. на бензиностанция АПЖ.
                      Предвижда се каране по терен,който изисква ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гуми за КАЛ,желателно не по-малки от реални 29".
                      За по-подготвените,които имат желание ще бъде предоставена възможност за тестване на машините на по-сериозни места,като танкови окопи и евентуално коловози от триосни камиони.
                      В този вид ще се движат нещата до към обед,че и малко по-късно.........,в зависимост от това колко ще сме закъсали.
                      СЛЕДОБЕД:спиране на място,където що годе има някакви условия за разпъване на масите и палатките-/който си носи/,нагласяне на озвучаването за което както писах е поканен специално ди-джей,палене на барбекютата и започване на купона-ядене,пиене,яка музика.
                      С наближаване на вечерта купона ще тече на място,т.е. в ПОЛЕВИ УСЛОВИЯ под открито небе,така че воденето на жени и малки деца НЕ Е препоръчително.
                      За ядене,пиене и викане в гората естествено граници няма да има,но все пак НИЕ организаторите молим ВАС ГОСТИТЕ след приключване на купона да съберем заедно всички отпадъци и да оставим мястото в приличен вид.
                      П.П.Организаторът носи отговорност единствено и само за осигуряване на музиката и водене по предвидените терени.
                      Що се отнася до закъсали машини ще гледаме да се справяме с общи усилия,т.е. всеки помага на всеки,но както подчертах ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички участници да са с гуми за КАЛ.
                      Други неща от рода на храна,алкохол,палатки,колани за теглене в случая няма да бъдат осигурени от организатора.
                      Последно редактирано от Янко Желязков; 07-01-13, 20:45.

Коментар

А аз как ще ви намеря? ГПС координати?

Коментар

Десо,координати нямаме,тъй като мястото за бивакуване ще се определи на момента.
                          Обхват има почти навсякъде тъй че по телефоните ще се разберем в кое село ще слезе една машина да те посрещне и съпроводи.
                          Разстоянията са малки,тъй че 100% ще сме най-много на 4-5 км. от някое от селата.
                          Последно редактирано от Янко Желязков; 07-01-13, 21:20.

Коментар

Някой да има СПОТ??
                            Десислав ще може да ви гледа "на живо" какви ги вършите ... и много лесно ще Ви намери.
                            Другото е, и аз да взема да дойда?!?
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Някой да има СПОТ??
                              Десислав ще може да ви гледа "на живо" какви ги вършите ... и много лесно ще Ви намери.
                              Другото е, и аз да взема да дойда?!?
                              Здравей Румене.
                              Заповядай,ще си прекараме добре...

Коментар

Аз обмислям нещо , ще го обявя утре, там ще е ясно къде как, та, дори и координати. Две траялни схеми близо до диджея отворени за цялата нощ.

Стягаите машините, зареждайте акумулаторите,мажете лебедките и чакайте купона в събота.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X