Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Днес обиколих билото на Люляците, доста е кално, тук там имаше и снежец, навсякъде измуших. После набарах стралджански мангали с две каруци да режат дърва и офроуда свърши. Кубрат Пулев защити титлата си. Коне, кушуми всичко аут и бразилците пред фронта до Лозенец. Та за трасето горе - софт!

Коментар

На бензиностанцията в 9ч.
      Тони, барбекюто нали няма да бъде целият следобед-даможе и да покараме малко-повече.
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

И аз ще се включа.
        Може би ще тръгна малко по-навреме,тъй като сигурно ще ходя до Сливен.

Коментар

Нещо за тази седмица организира ли се?

Коментар

Аз в Събота смятам на моята кошница да и сменя задните накладки,че днес на прегледа малко ми се поскараха и в Неделя сутрината да тръгвам към Сливенския Балкан да мъча един път или по-точно той мен да мъчи.
            Ако има желаещи с най-голямо удоволсвие ще се радвам да се включат.
            Този път ще съм и с навигатор в името на колегата от Сливен-/Кара Кольо,Найден/.
            Отзад ще возя и помощник,въоръжен с лопата за тежки ситуации

Коментар

Най -вероятно ще правя ремонти,ама не се знае.
              Кой път ще мъчиш?
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

От Агликина поляна към Даулите.
                Ако случайно е безинтересно ще влезем и по черно,но най-вероятно няма да е предвид прогнозите.
                Антоне взимай оригиналната Витара и идвай,ако имаш възможност.

Коментар

Видях, че много джипки се качват в балканите на Ямбол(Бакаджиците), Сливенския балкан и околностите на Карнобат.. Някой от тях са оборудвани с GPS, ако не и вскички..
                  Направи ми впечатление, че местата от където се минава, ги няма на офроуд картата ни..

Ето го Бакаджика:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:бакаджик.jpg
Прегледи:1
Размер:144.6 КБ
ID:5446186

Следва Сливен(като тези долните черни пътища са във вилната зона):

Име:сливен.jpg
Размер:212.4 КБ
ID:5446187

Карнобат:

Име:карнобат.jpg
Размер:131.3 КБ
ID:5446188

Много постно ми изглежда а и винаги биха били в полза на всеки..
                  Хубаво е да си ги има начертани, че един ден някой може цял маршрут да си направи - лек офроуд през целия ден или хард, или както му е кеф..
                  Та.. Апелирам! Носете си GPS-ите, да си начертаем баирите!!

Принципно всеки Garmin го може.. Има определен начин, по който се включва записването на още по-добър трак, с максимална точност..
                  Който не знае, мога да помогна.. Я тук във форума, я на живо, кой как си прецени.. Но определено това ще е + ..

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    От Агликина поляна към Даулите.
                    Ако случайно е безинтересно ще влезем и по черно,но най-вероятно няма да е предвид прогнозите.
                    Антоне взимай оригиналната Витара и идвай,ако имаш възможност.

Що не пробвате да довършите започнатото от миналата неделя,хем ще го проучите целият маршрут.
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                      Що не пробвате да довършите започнатото от миналата неделя,хем ще го проучите целият маршрут.
                      Незнам Ники,ще го мислим,дано има и други желаещи.
                      По принцип,ако съм само с Нивата гледам да се съобразявам къде се пъхам,а и времето горе го дават снежно за Неделя.
                      Не веднъж ми се е случвало да се спусна по даден заснежен и разкалян стръмен път,който завършва със сечище и се налага връщане обратно.
                      А понякога връщането коства много...-всички сме го изпитвали това,особено такива като мен без лебедка.
                      Ти как си с времето,ще успееш ли евентуално да се включиш?
                      Последно редактирано от Янко Желязков; 24-01-13, 22:19.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                        Незнам Ники,ще го мислим,дано има и други желаещи.
                        По принцип,ако съм само с Нивата гледам да се съобразявам къде се пъхам,а и времето горе го дават снежно за Неделя.
                        Не веднъж ми се е случвало да се спусна по даден заснежен и разкалян стръмен път,който завършва със сечище и се налага връщане обратно.
                        А понякога връщането коства много...-всички сме го изпитвали това,особено такива като мен без лебедка.
                        Ти как си с времето,ще успееш ли евентуално да се включиш?
                        Време имам, съединителят ми е доникъде, лебедката в момента ми е за украса но утре съм с него на лов ако издържи данего прибера с въжето... Ще пиша утре дали мога да се включа в неделната разходка.
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                          Време имам, съединителят ми е доникъде, лебедката в момента ми е за украса но утре съм с него на лов ако издържи данего прибера с въжето... Ще пиша утре дали мога да се включа в неделната разходка.
                          Време е за Йотката....
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

ако ме отпусне "диското" мога да се включа,но едва ли ще съм способен на особени геройства,имам предвид че хард изпълнения са ми непосилни
                            Нека силата да бъде с нас!
                            Suzuki Grand Vitara
                            +34 642 91 4154

Коментар

За сега плановете са в Неделя да се тръгне към 9ч. от "Петрол".
                              Както споменах идеята е да мъчим пътя от Агликина поляна към Даулите.
                              И идея си нямам колко е снега,така че ако е много зор ще сменим маршрута.

Коментар

Изчакай да види какво ще ни сервира времето ,че може ние да пробваме Карнобат петолъчката а вие Ямбол петолъчката
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X