Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Доволен съм си много даже от проходимостта, Янко. Просто оффроуда не ми е чак толкова голяма мания и не смятам за нужно да пръскам луди пари, за да се доказвам в името на изгубена кауза...

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
      Хубава идея,сигурно ще има и други мераклии...
      Дано да има-смятам,че Ники и Живко,ако са свободни също ще имат желание да се включат.Крайно време е да се съберем повечко хора и тъй да се каже да открием официално Зимния оф-роуд сезон.Затова и предлагам неутрално сборно място-"Петолъчката"-така и колеги от Сливен ще могат да се включат при желание.Кал има навсякъде-накъдето и да хванем,няма да сгрешим.

Коментар

Аз съм навит за в неделя само че,по наблизо докато си реша проблема с горивните ресурси.Мисля по въпроса за по-голяма бутилка или нова дюза на моното.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Аз съм навит за в неделя само че,по наблизо докато си реша проблема с горивните ресурси.Мисля по въпроса за по-голяма бутилка или нова дюза на моното.
          Ами тогава да ударим "Бакаджика"

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
            Ами тогава да ударим "Бакаджика"
            Където кажете там ще е-Аз съм навит специално тази седмица на всякакви маршрути-свободен съм цял ден.

Коментар

Аз съм готов за неделя .9,30h на изхода за Чарган.Ако ви се вижда рано да променим часа?Очаквам резервации че местата са малко
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                Аз съм готов за неделя .9,30h на изхода за Чарган.Ако ви се вижда рано да променим часа?Очаквам резервации че местата са малко
                Идеален е часът.Среща-бензиностанция АПЖ-/на изхода за с.Чарган/.

Коментар

Приемаме гости и от Сливен

Коментар

Честита Коледа, колеги! Много ми се иска да дойда да се запознаем, виждам че такива сбирки са рядкост вече, а и да видя Кия-та в действие. Кофти е, че сега по празниците се събират много ангажименти и утре трябва да мръдна нагоре към Балкана. Дано скоро да има хубав сняг и да покараме в зимна обстановка, че то сега не се знае есен ли е пролет ли е с тези 15 градуса...

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                      Честита Коледа, колеги! Много ми се иска да дойда да се запознаем, виждам че такива сбирки са рядкост вече, а и да видя Кия-та в действие. Кофти е, че сега по празниците се събират много ангажименти и утре трябва да мръдна нагоре към Балкана. Дано скоро да има хубав сняг и да покараме в зимна обстановка, че то сега не се знае есен ли е пролет ли е с тези 15 градуса...
                      Идвай,идвай-те ангажиментите нямат свършване.

Коментар

Честита Коледа момчета! Какъв маршрут сте избрали? Утре съм на лов така че ще пропусна. Много е добро в момента, пътчето от заслона на с Търнава там къдедо се пресича Бакаджика от към стрелбището.Утре се ловува дива свиня внимавайте с пусийте на Чарган, Търнава, Иречеково, нататък от Челнишко и Победенско няма на кой да пречите.Аз съм на мината, ако ви потрябва помощ звънкайте.
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Честита Коледа и от мен,бъдете живи и здрави и с още по-здрави джипки!!!
                          Утре и ние ще пропуснем ,отиваме на състезание с Иван Черокито в с.Глождево ,русенско.
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                            Честита Коледа и от мен,бъдете живи и здрави и с още по-здрави джипки!!!
                            Утре и ние ще пропуснем ,отиваме на състезание с Иван Черокито в с.Глождево ,русенско.
                            Честита Коледа на всички!
                            Антоне,пожелавам ви успех на състезанието.

Коментар

И от мен Честита Коледа на целия отбор БЯС.Весело посрещане на Нова Година.П.П.Колеги,специално за утре щом ще има лов на диво прасе из целия Бакаджик предлагам да не дразним излишно ловуващите и да изберем друг маршрут.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                                И от мен Честита Коледа на целия отбор БЯС.Весело посрещане на Нова Година.П.П.Колеги,специално за утре щом ще има лов на диво прасе из целия Бакаджик предлагам да не дразним излишно ловуващите и да изберем друг маршрут.
                                Ще го измислим на място,кал има доволно навсякъде .......
                                Носете си нещо за цър-пър,жарта е от мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X