Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Десо,координати нямаме,тъй като мястото за бивакуване ще се определи на момента.
    Обхват има почти навсякъде тъй че по телефоните ще се разберем в кое село ще слезе една машина да те посрещне и съпроводи.
    Разстоянията са малки,тъй че 100% ще сме най-много на 4-5 км. от някое от селата.
    Янко, прати ми ГСМ номера си на лични, ако не е проблем..!
    Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Някой да има СПОТ??
    Десислав ще може да ви гледа "на живо" какви ги вършите ... и много лесно ще Ви намери.
    Другото е, и аз да взема да дойда?!?
    Спот-а готина работа ама из наще малки баири, не че няма да ни свършат работа, просто излиза скъпо удоволствие..
    Другото -Идвай!
    Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
    Аз обмислям нещо , ще го обявя утре, там ще е ясно къде как, та, дори и координати. Две траялни схеми близо до диджея отворени за цялата нощ.

Стягаите машините, зареждайте акумулаторите,мажете лебедките и чакайте купона в събота.
    Ей тук съм мат вече!

Коментар

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
      Който има телефон на Митака да му каже,http://www.gumi7.com/bg/tires.html?t...&submitSearch=
      Радо ,гумите са само две в наличност ,а Дидо не кара двуколка
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        ...............................

Спот-а готина работа ама из наще малки баири, не че няма да ни свършат работа, просто излиза скъпо удоволствие..
        ..................... ...........
        Е, какво му е скъпото?
        Щом аз имам .... а дали е на баир, поле или море (даже плува), Европа, Азия, Африка или Австралия ... му е все тая.
        Иначе има и други по-евтини варианти, ама ... трябва всички да сме с подобни устройства и всички да сме радиолюбители ...
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

[QUOTE=Десислав Добрев;2053855]Янко, прати ми ГСМ номера си на лични, ако не е проблем..!

Долу в подписа на на Янко пише :-0888379793 / 0895443568-Янко Желязков
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

[QUOTE=CarTest™;2053811
            Другото е, и аз да взема да дойда?!?[/QUOTE

Та, ти си първи в списъка.
            Извинителни бележки не се приемат, та дори издадени от мен.
            ПС. Да поясня че мойте са само за ТъЩиТе!
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Аз за точно заради това му писах и се разбрахме.. Понякога някой от номерата не отговарят,а сам в коловозите, искам да съм сигурен.

Коментар

Аз за точно заради това му писах и се разбрахме.. Понякога някой от номерата не отговарят,а сам в коловозите, искам да съм сигурен.
                Трудно вдига м-телския,сърди му се нещо!
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                  Трудно вдига м-телския,сърди му се нещо!
                  Здравей Пламка,за Много Години човек.
                  Еййй,чак в Силистра ме разбрахте,че М-телския го ползвам само за домашен напоследък.
                  Аз и затова на Десо му пратих Глобулския,че той е винаги с мен-даже онази вечер няколко пъти го изтървах в коловозите на Бакаджика

Коментар

За много години,следя темата с интерес и си мисля,че мога да мина да ви видя,само да не ме набутате в дълбоките коловози,че ще трябва и да ме вадите!
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                      За много години,следя темата с интерес и си мисля,че мога да мина да ви видя,само да не ме набутате в дълбоките коловози,че ще трябва и да ме вадите!
                      Ами ние така и не стигнахме до дълбоките,бяха планирани но...
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                        Ами ние така и не стигнахме до дълбоките,бяха планирани но...
                        Аз съм по "къси гащи" и трудно стъпвам в дълбокото,той Янко знае.

Коментар

А аз как ще ви намеря? ГПС координати?
                          Десо, аз ще съм с моята навигация и ще ти казвам координатите по всяко време,което пожелаеш.Телефона е в подписа ми.
                          Нека силата да бъде с нас!
                          Suzuki Grand Vitara
                          +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                            Радо ,гумите са само две в наличност ,а Дидо не кара двуколка
                            Поне да види дали могат да му доставят.Бакалов от половин година си търси и не може да намери гуми.Вчера говорих с него.
                            Нека силата да бъде с нас!
                            Suzuki Grand Vitara
                            +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
                              Десо, аз ще съм с моята навигация и ще ти казвам координатите по всяко време,което пожелаеш.Телефона е в подписа ми.
                              Мерси! Като тръгна ще се чуем..

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                                ПОЯСНЕНИЕ:Колеги,като член от организационния екип да поясня:
                                -Разходка в Събота ще има и тя както посочихме ще е на Бакаджиците със сборен пункт 10.30ч. на бензиностанция АПЖ.
                                Предвижда се каране по терен,който изисква ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гуми за КАЛ,желателно не по-малки от реални 29".
                                За по-подготвените,които имат желание ще бъде предоставена възможност за тестване на машините на по-сериозни места,като танкови окопи и евентуално коловози от триосни камиони.
                                В този вид ще се движат нещата до към обед,че и малко по-късно.........,в зависимост от това колко ще сме закъсали.
                                СЛЕДОБЕД:спиране на място,където що годе има някакви условия за разпъване на масите и палатките-/който си носи/,нагласяне на озвучаването за което както писах е поканен специално ди-джей,палене на барбекютата и започване на купона-ядене,пиене,яка музика.
                                С наближаване на вечерта купона ще тече на място,т.е. в ПОЛЕВИ УСЛОВИЯ под открито небе,така че воденето на жени и малки деца НЕ Е препоръчително.
                                За ядене,пиене и викане в гората естествено граници няма да има,но все пак НИЕ организаторите молим ВАС ГОСТИТЕ след приключване на купона да съберем заедно всички отпадъци и да оставим мястото в приличен вид.
                                П.П.Организаторът носи отговорност единствено и само за осигуряване на музиката и водене по предвидените терени.
                                Що се отнася до закъсали машини ще гледаме да се справяме с общи усилия,т.е. всеки помага на всеки,но както подчертах ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички участници да са с гуми за КАЛ.
                                Други неща от рода на храна,алкохол,палатки,колани за теглене в случая няма да бъдат осигурени от организатора.
                                Янко вас ви удари тока нацяло Кви палатки в тоя студ ве,ше ни станат т...ките на стафиди
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X