Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

За кога и къде?
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Нямам конкретна идея,но намерят ли се желаещи всичко ще си дойде на мястото.
      Нека силата да бъде с нас!
      Suzuki Grand Vitara
      +34 642 91 4154

Коментар

Днес е и ден на бащата.Още един повод да се съберем.
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Аз от вчера работя по запалителната с-ма на колата и още не съм готов.
          Ще видя днес каква ще я свърша,май ще се наложи да и монтирам делко,че електронните блок бобини нещо сериозно сдадоха багажа/.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
            Аз от вчера работя по запалителната с-ма на колата и още не съм готов.
            Ще видя днес каква ще я свърша,май ще се наложи да и монтирам делко,че електронните блок бобини нещо сериозно сдадоха багажа/.
            Да ти спори ремонта,че доста се улежахме.
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
              Да ти спори ремонта,че доста се улежахме.
              Благодаря Радо.

Коментар

Следя темата,но никой нищо не споменава.
                В смисъл ще организираме ли разходка за изпращане на 2012г.?
                Днес пообиколих в района Ботево,Меден Кладенец,Савино,Межда и пътеките са повече от добри-/всичко е отпуснато и доволноразкаляно/.
                Та ако има желаещи предлагам да покараме на "Бакаджиците",като по-близка дестинация.

Коментар

Аз утре съм на "смърт-свинска", но виж за неделя!

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
                    Аз утре съм на "смърт-свинска", но виж за неделя!
                    Съгласен съм Божидаре.
                    Само кажи къде ти се кара:Люляци,Бакаджици или да мъчим един път горе в Балкана.
                    Разбира се нека и други колеги,които имат желание и възможност за разходка се включат с предложения и участие.

Коментар

Ако е Люляци ,имате за сега три джипки , ние също ще затваряме годината на 30 .12 и се чудим къде да ходим .
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                        Ако е Люляци ,имате за сега три джипки , ние също ще затваряме годината на 30 .12 и се чудим къде да ходим .
                        Е как няма да се уважим бе Тоше.....-идваме на Люляците тогава.
                        Давай час,че сте по от далече май.
                        Ако на някой не му стигне пък и му се беснее до вечерта имам на предвид и друг терен между Дъбовица и Медвен.

Коментар

Като км ни е равно ,дай сборен пункт и час ,ние ще се нагласим

Коментар

10ч. на първата отбивка след "Петолъчката" по пътя за Мокрен-/където се чакахме с теб последно/ устройва ли Ви?
                            П.П.Тоше,ако си намерил врата за Нивата да не я забравиш?!

Коментар

10ч. на първата отбивка след "Петолъчката" по пътя за Мокрен-/където се чакахме с теб последно/ устройва ли Ви?
                              Става даже може и на петолъчката , почти без значение е за нас . По въпроса за вратата ,сложна работа , по лесно ще ти намеря двигател на мазда ,,ванкел" (роторен без бутала) от колкото врата за нива Не мога да намеря кой е собственика на тази дето ти казах (в стопанския двор ,червената) ,накрая ще почна да и свалям вратата а той ще се обади

Коментар

Янко, да беше споминал че търсиш врата, без значение лява дясна или задна. Незнам само на 1.6 дали са като твоите но днес заминаха за пристанището. Щеше да ти струва точно едно кафе.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X