Аз от вчера работя по запалителната с-ма на колата и още не съм готов.
Ще видя днес каква ще я свърша,май ще се наложи да и монтирам делко,че електронните блок бобини нещо сериозно сдадоха багажа/.
Аз от вчера работя по запалителната с-ма на колата и още не съм готов.
Ще видя днес каква ще я свърша,май ще се наложи да и монтирам делко,че електронните блок бобини нещо сериозно сдадоха багажа/.
Да ти спори ремонта,че доста се улежахме.
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Следя темата,но никой нищо не споменава.
В смисъл ще организираме ли разходка за изпращане на 2012г.?
Днес пообиколих в района Ботево,Меден Кладенец,Савино,Межда и пътеките са повече от добри-/всичко е отпуснато и доволноразкаляно/.
Та ако има желаещи предлагам да покараме на "Бакаджиците",като по-близка дестинация.
Съгласен съм Божидаре.
Само кажи къде ти се кара:Люляци,Бакаджици или да мъчим един път горе в Балкана.
Разбира се нека и други колеги,които имат желание и възможност за разходка се включат с предложения и участие.
Ако е Люляци ,имате за сега три джипки , ние също ще затваряме годината на 30 .12 и се чудим къде да ходим .
Е как няма да се уважим бе Тоше.....-идваме на Люляците тогава.
Давай час,че сте по от далече май.
Ако на някой не му стигне пък и му се беснее до вечерта имам на предвид и друг терен между Дъбовица и Медвен.
10ч. на първата отбивка след "Петолъчката" по пътя за Мокрен-/където се чакахме с теб последно/ устройва ли Ви?
П.П.Тоше,ако си намерил врата за Нивата да не я забравиш?!
10ч. на първата отбивка след "Петолъчката" по пътя за Мокрен-/където се чакахме с теб последно/ устройва ли Ви?
Става даже може и на петолъчката , почти без значение е за нас . По въпроса за вратата ,сложна работа , по лесно ще ти намеря двигател на мазда ,,ванкел" (роторен без бутала) от колкото врата за нива Не мога да намеря кой е собственика на тази дето ти казах (в стопанския двор ,червената) ,накрая ще почна да и свалям вратата а той ще се обади
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Янко, да беше споминал че търсиш врата, без значение лява дясна или задна. Незнам само на 1.6 дали са като твоите но днес заминаха за пристанището. Щеше да ти струва точно едно кафе.
Коментар