Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Малейййй,Живко жена ти те чака с точилката ,сигурно

А минахте ли деренцето?
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
      Малейййй,Живко жена ти те чака с точилката ,сигурно
      А тя се прибра в къщи в изряден вид/джипката де/,само пластмасата на бронята беше вързана със сезал.Ама аз без туй мислех да ги махам пластмасите,гората само ми помогна.Както казва Кольо ,там става най хубавият тунинг
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:
        -На 12.01.2013г.-/Събота/ оф-роуд клуб Ямбол ОРГАНИЗИРАМЕ комбинирана разходка на Бакаджика с музикално озвучаване на обед.
        За целта специално е поканен ди-джей с озвучителна техника,която ще свири за всички Нас-любителите на оф-роуд приключенията.
        Така,че всички от региона да се чувстват поканени.
        На място според подготовката на дошлите машини ще направим подбор на маршрута.
        Ако пък останем в коловозите-няма проблеми,пускаме музиките на място,палим барбекютата и веселията започват.
        П.П.Допълнително ще напиша часът и мястото на сборния пункт,но най-вероятно отново той ще е към 10ч. на бензиностанция АПЖ.
        За сега има записани 4-5 екипажа.
        Готина идея!
        Принципно, до кога ще продължи купона?
        Питам защото пак съм на работа и ще съм айляк след 4 часа и ще се присъединя евентуално след това..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          Готина идея!
          Принципно, до кога ще продължи купона?
          Питам защото пак съм на работа и ще съм айляк след 4 часа и ще се присъединя евентуално след това..
          Здравей Десиславе-не мога да кажа с точност до кога ще продължи мироприятието,но най-вероятно ще е до късно.
          Все пак кой бърза да става от маса,съчетана с хубава музика и ведра компания и то в сърцевината на Бакаджишките коловози.
          Така че добре дошъл си.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
            Здравей Десиславе-не мога да кажа с точност до кога ще продължи мироприятието,но най-вероятно ще е до късно.
            Все пак кой бърза да става от маса,съчетана с хубава музика и ведра компания и то в сърцевината на Бакаджишките коловози.
            Така че добре дошъл си.
            Ако и аз съм там може и да осъмнем

Коментар

Така не бях се смял отдавна, особенно с поста на Антон.
              Така и така купон ще има и то голям идната неделя, предлагам да се съберем към вторник да обмислим цялото мероприятие.
              Предполагам всички разбраха че ще е двудневно /събота и неделя/ Машрута е прогонен остават няколко траялни заигравки които вече се сещам къде може да бъдат проведени.
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение

А минахте ли деренцето?
                Разбира се, както в едното старо време.
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                  Предполагам всички разбраха че ще е двудневно /събота и неделя/

ЪЪЪЪЪ май никой не е разбрал , я дай малко по подробно .Спане къде? Храна?
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                    Кво спане бре......ще се кара цяла нощ, и кадето стане супер закъсвация се вадят тонколоните и почва купона

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                      Амиии... Ще бъде по карнобатски тертип, лебедка,барбекю и тн.
                      Шегувам се, до ден два ще го обмислим със спонсора и ще го публикуваме тук!
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                        Кво спане бре......ще се кара цяла нощ, и кадето стане супер закъсвация се вадят тонколоните и почва купона

АААААААААА сега вече има малко яснота

Коментар

Скоро ще си имаме нов член в групата!
                          [ATTACH=CONFIG]532531[/ATTACH]
                          Маи снимката е от оня ден.Това е м/у к-с. Възраждане и околовръстното, случайно минавах оттам и я видех в коловозите.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Един вид събор на Оффроуд-България ще се прави! Е, в такъв случай, няма как да не присъствам!!

Коментар

Един вид събор на Оффроуд-България ще се прави! Е, в такъв случай, няма как да не присъствам!!
                              Е чак толкова не...Ама оффроад Ямбол и околия.......по става

Коментар

Завъртяха ми се малко бъжляци из главата .Десо има леглова база с кръчма ....................е на такива бъжляци ,само загатвам вие мислете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X