Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Завърнахме се от нощната разходка.
    Екшъна беше пълен:пътя "Дракона" ни предложи много кал,уникални тракторни коловози,локви,дънери и какво ли още не.
    Освен това почти през цялото време не спря и да вали.Духаше и силен вятър.
    За съжаление не се разминахме без щети:Здравко си сряза непоправимо едната гума на дънер.
    Въпреки това машината излезе на самоход със спукана гума от коварния път.Ето и това,което успях да заснема...,благодарности на Найден,Пламен,Здравко и разбира се на женската компания за тази прекрасна вечер.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Янко Желязков; 11-10-11, 01:59.

Коментар

Няма ли мераклий утре за една лека разходка със скара в района на "Люляците"?Предложих и на Бургазлии,но малко късно и все още не са дали отговор в каква посока ще карат.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        Няма ли мераклий утре за една лека разходка със скара в района на "Люляците"?Предложих и на Бургазлии,но малко късно и все още не са дали отговор в каква посока ще карат.
        Хубаво си решил ама нали знаеш че сега е сезона на дивите прасета.....
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Знам Живко,но там района го знаеш какъв е-пътищата вървят през открити и крайни места.Миналата година срещнах ловджии и ги питах има ли проблем да мина.Хората отговориха,че няма стига да не се завирам много навътре из гората.

Коментар

Днес следобед направихме лека разходка из Бакаджика.Казвам лека,защото Янко каза че е такава,въпреки че на мен изобщо не ми се стори лека,поради факта че този път аз бях зад волана на Нивата.
            Доста поизтръпнах на двете по-стръмни дерета,но все пак считам това за нормално.Като за второ каране в гората всичко мина добре.Имаме и някоя снимка...
            Прикачени файлове

Коментар

Вън продължава да вали обилен дъжд,прогнозите са и за сняг.
              Наближават празници и доста почивни дни.
              Поради тези причини,а и по традиция смятам,че ще е удачно да се посъберем и да направим разходка.
              Някакви идеи,кой кога е свободен...???

Коментар

И според мен е крайно време да се направи една разходка,да не говорим ,че трябва да се изпрати годината.
                За жалост още нямам готова джипка,но все някой ще ме повози.Давайте предложения!
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

По принцип е добра идея ама мене ме бройте чак след нова година за разходка
                  нямам свободно време за тази година

На всички весело изкарване на празниците
                  0898707872-Здравко

Коментар

Аз и колегата от Сливен сега тръгваме към "Бакаджика".
                    Ще обходим района да видим как е положението там.
                    Утре сутрин плановете са за разходка в Сливенския Балкан и по-точно по път,който НЕ се чисти.
                    Там снегът е много-/разбирайте на места над 70см./,тъй че ще е добре ако някой изяви желание да се включи.
                    Ако е с по-мощна машина и големи гуми още по-добре:шансът да пробием пътя ще е съвсем реален........,става дума за пътя от билото на прохода "Вратник" в посока към "Даулите".
                    Участъкът е с дължина 12-15км. и всяка Зима е със снегонавявания.
                    Ако за утре някой изяви желание,моля нека пише в темата или да звънка за да се разберем.
                    Последно редактирано от Янко Желязков; 23-12-11, 09:33.

Коментар

Завърнахме се.Снегът като цяло не беше много,но навяванията на места бяха сериозни.Ето и малко фото от преди час...

Коментар

...и сам война си е войн!Прекрасен сняг имате колега и страхотно си се позабавлявал!
                        HUSGVARNA 630 SMR
                        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                          ...и сам война си е войн!Прекрасен сняг имате колега и страхотно си се позабавлявал!
                          Да,позабавлявахме се.Съвсем случайно срещнахме и съграждани със Самурай,които се спускаха по асфалтовия път и ги поканихме да покараме заедно.Момчетата,обаче прецениха че горивото няма да им стигне и поеха към града.
                          Дано по-скоро да падне и по-дебел снежец,та кефа да е пълен. Ето някоя снимчица и от мен. Тези горе са от навигатора...
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Янко Желязков; 23-12-11, 18:14.

Коментар

Вън продължава да вали обилен дъжд,прогнозите са и за сняг.
                            Наближават празници и доста почивни дни.
                            Поради тези причини,а и по традиция смятам,че ще е удачно да се посъберем и да направим разходка.
                            Някакви идеи,кой кога е свободен...???

Коментар

Кога
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                                Кога
                                По принцип на 1.01 смятаме отново да ходим към Сл.Балкан и да покараме на сняг.Ако ти е удобно идвай с нас.
                                Ако ли не можем преди това да спретнем нещо в района-примерно към Четвъртък-/29.12/........?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X