Още от сега един екипаж с Нива ми звънна и даде заявка за идната Неделя.Момчетата видяли снимките от вчера и са много надъхани за разходка.
Янко кажи им че сме готови. Да си носят суха храна и вода за поне една седмица , пътна и топографска карта и пликове за писма. Шегичка разбирасе , такива съобщения пращахме на запасняците .Маршрутните карти ще ги чертаем на място според ориентирите по трасето/танкиски навици на танков полигон/
Има предложение от Иван ЧЕРОКИТО да тръгнем по танковия път до висините в балкана, по негово мнение маршрута бил много тежък , много скали пропасти ... изобщо много предизвикателства по трасето но проходими за празни глави и пълни резервоари.
Идните дни го дават отново да вали-това е идеална предпоставка за продължаване на седмично-денонощните екшъни.Ако има мераклии още утре вечер можем да посетим танковия полигон и покрайнините на "Петолъчката".За в Неделя ме врънкат да ходим към морето или на Камчия,та ще видя как ще се отървам.
Последно редактирано от Янко Желязков; 06-07-10, 19:40.
Идните дни го дават отново да вали-това е идеална предпоставка за продължаване на седмично-денонощните екшъни.Ако има мераклии още утре вечер можем да посетим танковия полигон и покрайнините на "Петолъчката".За в Неделя ме врънкат да ходим към морето или на Камчия,та да видя как ще се отървам.
Нямам скоби на ресъорите още , иначе на драго сърце
Янко, аз вдругиден мисля да спретна едно риболовче през деня на Жребчево, ако си свободен и ти се идва ще се радвам да имам компания. Задължително ще взема и барбекюто
Янко, аз вдругиден мисля да спретна едно риболовче през деня на Жребчево, ако си свободен и ти се идва ще се радвам да имам компания. Задължително ще взема и барбекюто
Найдене по принцип съм навит,но времето го дават лошо и незнам дали ще е подходящо за риболов.
Последно редактирано от Янко Желязков; 06-07-10, 21:22.
Времето е супер,Неделя наближава.Сега отивам до Сливен да гледам една Витара,евентуално за един приятел и след това съм готов за разходка.Ако има кандидати пишете колеги.Можем да беснеем цяла вечер из Бакаджика.
Времето е супер,Неделя наближава.Сега отивам до Сливен да гледам една Витара,евентуално за един приятел и след това съм готов за разходка.Ако има кандидати пишете колеги.Можем да беснеем цяла вечер из Бакаджика.
Коментар