Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Ники ,пак си си намерил забавление!Това не е ли дигата на реката?
    Точно ! Тунджа в Ормана ,тя минава от там , яко валя и рибарите край реката с колите . А поле две лебедки да извадя Нисана и по една за леките коли.Шоу на търкалета , като извадих Нисана човекът ми каза ... АМА... ЩЕ СЛИЗАШ ЛИ ПАК ДОЛУ ?
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Ники, добре си се забавлявал .
      Колко либри ти е лебедката, Нисана не дойде ли тежичък за нея?

Края на август мисля да съм за седмица в Ямбол. Нали ще намерите калчица и тогава .
      Поздрави.
      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
      0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
        Ники, добре си се забавлявал .
        Колко либри ти е лебедката, Нисана не дойде ли тежичък за нея?

Края на август мисля да съм за седмица в Ямбол. Нали ще намерите калчица и тогава .
        Поздрави.
        Митак лебедката ми 6000 л вади го без проблем. Като дойдеш в Ямбол обади се, кал ще намерим .
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от koliomars Преглед на мнение
          То като гледам снимките то кал има само на бъира )
          В този сезон при нас по баирите кал трудно се намира, но край реката доволно Ако имаш мерак за една разходка заповядай,
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
            Точно ! Тунджа в Ормана ,тя минава от там , яко валя и рибарите край реката с колите . А поле две лебедки да извадя Нисана и по една за леките коли.Шоу на търкалета , като извадих Нисана човекът ми каза ... АМА... ЩЕ СЛИЗАШ ЛИ ПАК ДОЛУ ?
            Ето на кой ще се обадя ако закъсам като ходя за риба

Коментар

Митак лебедката ми 6000 л вади го без проблем. Като дойдеш в Ямбол обади се, кал ще намерим .
              Непременно ще се обадя. Този път няма да пропусна да се поокаляме заедно.
              www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
              0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                Непременно ще се обадя. Този път няма да пропусна да се поокаляме заедно.
                Разбира се-и без това отдавна се каним да правим съвместна разходка с маса естествено.

Коментар

Колеги за сега нещата на яз.Камчия са спокойни-прекарахме няколко дни там без каквито и да било проблеми от страна на проверяващите язовира.И мачовете се гледат добре-сигнала на Булсатком е идеален.Вчера ни валя як дъжд и излизането с Нивата нагоре почти граничеше с оставане там.Голямо чудо беше.Да не говорим,че Фронтерата е с още по-калпави гуми от моите и при нея купона беше максимален.

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                    Ето на кой ще се обадя ако закъсам като ходя за риба
                    Димчо винаги сьм готов , ама ние се гордеем с теб а ти говориш за кал +жокер
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

От утре ще имаме още една Нива в отбора-колегата Кара Кольо-/Найден/ от Сливен ще става собственик на Лада Нива 1.7-1999г.Днес ходихме до Габрово и я тествахме.Утре я купуваме.Снимки-утре вечерта..живот и здраве.

Коментар

[QUOTE=Янко Желязков;1200805]От утре ще имаме още една Нива в отбора-колегата Кара Кольо-/Найден/ от Сливен ще става собственик на Лада Нива 1.7-1999г.Днес ходихме до Габрово и я тествахме.Утре я купуваме.Снимки-утре вечерта..живот и здраве.[/QUOTE
                        А така,радвам се че се множим

Коментар

Имаме нов колега във форума от Ямбол БАЛКАН 250.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Имаме нов колега във форума от Ямбол БАЛКАН 250.
                            Е за "горещия" Зимен сезон се очертава да сме яка банда.Окончателно ще разрушим пътищата около Бакаджика и Люляците.Най-вероятно за Сезона ще се закупи и още една Нива,на друг ентусиаст от с.Завой.

Коментар

Брей какво му стана на това времи цяла седмица го дава та да вали
                              дали да не си спретним една раходчеца тази седмица колеги
                              очертава се да бъде доста интересно
                              0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
                                Брей какво му стана на това времи цяла седмица го дава та да вали
                                дали да не си спретним една раходчеца тази седмица колеги
                                очертава се да бъде доста интересно
                                Здравко аз излизам всяка неделя, ако имаш мерак давай.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X