Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организираните разходки на плевенчани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Организираните разходки на плевенчани

с малко закъснение качвам клипове от разходката ни до село Лазарово

....е**си змиата

Последно редактирано от nickbochev; 13-04-11, 19:23. Причина: Сливане
    Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
    Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

• От: Организираните разходки на плевенчани

Първоначално публикуван от iceking Преглед на мнение
      Маршрута беше:от Плевен до Троян малко по черно,от Троян хванахме балкана до хижа Чучул от там през доста стръмно изкачване наречено Комина по билото на Стара Планина покрай паметника на Беклемето пресякохме шосето посока Козя Стена после в ляво по южния склон към село Христо Даново,но поради напредване на времето и заигравки по трасето хванахме асфалта към Копривщица вечерта малко веселие в механа "Под Крушата" На другия ден след кафета и закуската тръгнахме през Средна Гора посока Сопот красива местност с прекрасни маршрути,от Сопот най стръмното изкачване нагоре покрай лифта до хижа Незабравка там започна снегът и великите приключения та чак до хижа Дерменка царицата на хижите.След кратка пауза и по една боб чорба по билото и обратно към чучул и от там направих голямата изненада за цялата група като спуснахме към Троян по доста по трудния и друсащ(за жените)маршрут и от Троян газ към плевен с мечтата за Седемте Рилски езера в близко бъдеще.

Jeep Cherokee (XJ) 4L gsm:0888888801

Коментар

Браво на разхождащите се из родината
        следващия път и ние мислим да сме с вас (дано да е малко по нататък че имам малко работа близките 2-3 седмици)
        Поздрави
        NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
        Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

И аз мисля така . да сме заедно за следващия път
          КИА "SPORTAGE"2000 16V
          КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

на рилските езера има лифт и аз ще дойда)))
            понякога се налага да слизаме и с лифта :)

Коментар

НО при последната разходка твоят и на Моника лифт на Незабравка НЕ работеше
              Jeep Cherokee (XJ) 4L gsm:0888888801

Коментар

Емо той вифта не работеше и тогава ама като ни видяха уплашените физиономии и веднага го пуснаха така че може да се каже че ще разчитаме на късмет и съжаление

Коментар

забравих че не съм в моя профил ама късно......

Коментар

Първоначално публикуван от iceking Преглед на мнение
                    Маршрута беше:от Плевен до Троян малко по черно,от Троян хванахме балкана до хижа Чучул от там през доста стръмно изкачване наречено Комина по билото на Стара Планина покрай паметника на Беклемето пресякохме шосето посока Козя Стена после в ляво по южния склон към село Христо Даново,но поради напредване на времето и заигравки по трасето хванахме асфалта към Копривщица вечерта малко веселие в механа "Под Крушата" На другия ден след кафета и закуската тръгнахме през Средна Гора посока Сопот красива местност с прекрасни маршрути,от Сопот най стръмното изкачване нагоре покрай лифта до хижа Незабравка там започна снегът и великите приключения та чак до хижа Дерменка царицата на хижите.След кратка пауза и по една боб чорба по билото и обратно към чучул и от там направих голямата изненада за цялата група като спуснахме към Троян по доста по трудния и друсащ(за жените)маршрут и от Троян газ към плевен с мечтата за Седемте Рилски езера в близко бъдеще.
                    Извадили сте голям късмет. Вече надзора за преминаване през Централен Балкан е голям и пишат глоби и по поляните наред - 500лв.. Вече има доста опарени и моторжии и жипажии, така че не ви препоръчвам пробване на късмета отново. Даже и ние избягваме Ц.Балкан. Може да се ходи без проблем само до Чучул.

Коментар

Христос воскресе !
                      Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Лазарово наближава ! Радо стягай кръндела

Коментар

• Организираните разходки на плевенчани

Вие с цони готови ли сте аааа? онези бабуни където ги мина предния път сега не си мисли че ще можеш да ги мимеш. Сега са ги разкопали доста...
                          Вие кога ще правите бронята . Да не сте започнали аааааа.

А доколкото до мен аз най вероятно няма да съм с моя барутник...
                          Последно редактирано от nickbochev; 03-05-11, 21:14. Причина: Сливане
                          КИА "SPORTAGE"2000 16V
                          КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

бронята четвъртък като се прибера от търново трябва да започна работа по нея (само тя ми остана от подготовката).колкото до дупките не се знае и цони незнам дали ще се съгласи да е с мен в един екип (въздейстам му много отрицателно) хаха... ти защо няма да си с киата ?

Коментар

Нвма време да я оправя. седи разглобена ..
                              КИА "SPORTAGE"2000 16V
                              КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

Дайте да се организираме за събота.В колко часа и къде?
                                Радослав Йончев

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X