В колко часа и с колко джипа?Аз утре го давам да го правят и за събота сме на линия!Само се чудя дали да му плащам гражданска и винетка.друг вариант е да се стигне по поляните,ама трябва някой с GPS да води!
В колко часа и с колко джипа?Аз утре го давам да го правят и за събота сме на линия!Само се чудя дали да му плащам гражданска и винетка.друг вариант е да се стигне по поляните,ама трябва някой с GPS да води!
аз предлагам да направим по сериозна организация за събота вечер :шатра палатки генератори силно осветление отопление за палатките отопление за шатрата....почти всичкото техническо оборудване го имам само не знам дали ще ми стигне мястото в джипката.
Дидо, ще ти се обадя, да се уточним за събота сутринта - да те вземем с Косьо.
Приготви си фотоапарата със заредени батерии и празна карта.
ПП. За желаещите да организират бивак в събота срещу неделя в района на трасето, мога да закарам необходимото оборудване в събота натам, а в неделя - да го върна обратно. Багажникът на Черока побира достатъчно за организирането на подобен род мероприятия. "Свиркайте" тук или по телефона, за да се уточним.
Днес, тъкмо се чухме с Дидо и се уговорихме за утрешния ден, когато се оказа, че вместо на състезание, ще трябва да ходя на погребение (отново, в рамките на две седмици).
Засега, остава поне предвиденото посещение за неделя, където да успеем да се видим.
Пожелавам успех на нашите екипажи.
Коментар