Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организираните разходки на плевенчани
Свий
X
-
От: Организираните разходки на плевенчани
И аз да се присъединя към Дидо, с няколко кадъра около състезанието в Лазарово.
Почти цялата група беше налице.
Макар и за малко, успяхме да се видим с повечето от вас. Надявам се, състезанието да ви е харесало, да сте си изкарали добре на купона вечерта и да са ви останали хубави спомени.
Имам и още малко снимки, както и тези - в по-голям формат, затова ако някой иска за себе си, нека да "свирка".
ПП. По някое време, по трасето за състезателите в клас "Хоби", премина и този Вранглер, водача на който не ми е познат:
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
аз пък за изтрезве ще в донеса сладоледПървоначално публикуван от TsOnIsLaV Преглед на мнениеаз мисля да намина със сача , бекончета и малко бира
понякога се налага да слизаме и с лифта :)
Коментар
-
всичко беше добре хапнахме пийнахме,но сладолед така и не видяхме!!!Първоначално публикуван от ineeto Преглед на мнениеаз пък за изтрезве ще в донеса сладолед
Jeep Cherokee (XJ) 4L gsm:0888888801
Коментар
-
Емо, днес те видяхме, когато замина през кръговото на Шел за разходката.Първоначално публикуван от iceking Преглед на мнениеУтре сме по чернелка на барбекюто от към къртожабене който иска да идва,специални покани и молби няма да има!
Бяхме с колега от форума, дошъл тук "на сгледа" за едно Терано ІІ.
След като доста почакахме продавача, все пак огледа и пробата минаха, но нещо двамата "не си допаднаха".
После колегата се похвали, че е спазарил едно 3-литрово Исузу.
Затова и не успях да се включа в днешното мероприятие.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
хахаххаха браво на вас .докато правите разходки със сладоледи ,бира.сачове и т.н.т. аз си взех всички изпити и празнувам на търново
, но няма черпя на плевен
Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар