Не съм говорил с никой от Троянската група!Колегите от Плевен нещо се дърпат, ама всичко ще се реши в събота.Кога ще вдигаш Киа-та.Да идвам да помагам!
Дa припомня на всички които пишат в тази тема,че Ники Бочев ни помоли да организираме разходките си тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=5
Това е лек намек,че утре е неделя,а все още никой не е писал нищо за разходка.
Май ще сме само 5 джипа!!!
Ауууу снощи станах свидетел на невероятно ринене на сняг . Ренди и Милен си отринаха и си отбутаха. Аз направих 3 клипа, но поради тъмницата нищо не се вижда. Снегът така беше навят, че закриваше фаровете на патрола . Добре че лопатата ми е здрава. ТА като завършек да ви кажа вземете си по един мотор или по една четириколка да се отвозите. Стига с това бутане и опъване на лебетки .
Ауууу снощи станах свидетел на невероятно ринене на сняг . Ренди и Милен си отринаха и си отбутаха. Аз направих 3 клипа, но поради тъмницата нищо не се вижда. Снегът така беше навят, че закриваше фаровете на патрола . Добре че лопатата ми е здрава. ТА като завършек да ви кажа вземете си по един мотор или по една четириколка да се отвозите. Стига с това бутане и опъване на лебетки .
Коментар