Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на разходка около Велико Търново

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на разходка около Велико Търново

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
    Здравейте,
    Желаещи за разходка за утре има ли?
    Поздрави
    Иво
    Купих разширители за калниците и утре ще ходя да ми ги монтират,а при мен монтажа ще е малко по-сложен.Освен това долната част на подкалниците ми е изгнила и ще я изкърпим.За неделя има минимален шанс да се освободя,ама не е сигурно.Иначе ще дойдем пак задължително,даже ще доведа още един приятел!
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

За неделя - в 10 часа на обичайното място - бензиностанцията на Петрол под КАТ. Подготвени, неподготвени - няма страшно - ако се наложи ще ви дърпама, така че всички желаещи добре дошли!
      Иво беше подметнал, че стяга маршрут в посока гр.Елена. Ако завали обилно и дъждец ще е съвсем супер!
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Здравейте
        Аз вече...най накрая , съм в движение и ме бройте и мен
        Предполагам че разходката остава за неделя?

Коментар

За Неделя остава 10.00 обичайното място.
          Поздрави
          Иво
          Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Нали знаете че се сменя часа.
            Поздрави

Коментар

Който подрани, ще пие кафета и ще яде вафли!
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Изглежда първи ще пускам снимки
                Днес разходката се получи отлично...такава масовост 8 джипки АТВ-та и кросарки... добре, добре
                Маршрута беше от Дебелец покрай Капиновски манастир язовир Йовковци и почти до Елена
                Заключителната част беше на ниво
                Прикачени файлове

Коментар

Едно видео и от мене, много хубава разходка се получи.
                  Малко снимки.
                  Поздрави.
                  Иво
                  Прикачени файлове

Коментар

Даа,групата става все по-голяма,явно Търновлии са сериозни офроудъри.Така ,като гледам,всяка неделя ще има разходка .Все си мисля,че барбекюто в гората си е по добре-сплотява колектива
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Иво и Гошо пропуснаха в интерес на истината най-интересната част.
                      След Тръхчевата къща поехме по друг пряк път към Велик Търново и...
                      в коловозите полегна синьото Мицубиши (снимка за съжаление няма), но движещия се след него черен Патрол с детски гуменетки не остана по-назад:
                      Дърпане на Патрола назад, за да се освободи място за действие на Мицубишито.

Другия Патрол - влекач.

След което при явната неуспешна за самоизмъкване ситуация Мицубишито бе закачено с едно въженце и издърпано.
                      Черния Патрол с детските гуменетки след неколкократни безуспешни опити и лекинко поогъване на бронята и калника беше изкаран след подмяна на водача и гааааз до ламарината...
                      След следващото локве имаша малко коловозчета и едно черно Самурайче също полегна по коремче. В имтерес на истината съм искрено възхитен от постиженията на това джипче, обуто - забележете - в стандартни зимни гуми за лек автомобил!? Невероятно!!! Тук обаче късметът му изневери и при опита да се измъкне скоростната му кутия блокира с включена задна предавка. Явно се налагаше да се прави резонния полеви ремонт и след намирането на необходимите инструменти и нееднократна "помощ от приятел" (по телефона) колегите в рамките на 40-тина минути успяха успешно да се справят с проблема! Голяяямо предимство е да ходиш с печени офроудажии и техници едновременно! Браво момчета!
                      Следваше отново една малка кална локвичка..., където обаче се случи следното:
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/c...9/CIMG8805.AVI
                      и горкото Мицубиши остана по средата на локвичката. Хм, неще и да пали... чуха се мнения за скъсан ремък... оказа се, че няма информация ремъкът изобщо да е сменян откак автомобилът е влязал в нашата мила Родина Как да е. След късане на едно въженце за пране:

https://htftp.offroad-bulgaria.com/c...9/CIMG8809.AVI
                      Мицубишито бе изтеглено на сухо и равно за чек-контрол и полеви ремонт.
                      Докато останалите демонстрираха в прогресивен ред добро преминаване:
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/c...9/CIMG8810.AVI
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/c...9/CIMG8811.AVI
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/c...9/CIMG8812.AVI
                      започна проверката и връщането в боя на японския боец:
                      Я да видим има ли ремък?

... мамата! Има! И не е скъсан! И върти! е, останал е на половина на ширина, ама нали пък го има...
                      Я... какво правят тези момчета?

Трябваше да направя клип на "специфичните" движения
                      Я да видим въздушния филтър... какво е това чудо... каква е тази вода... той тежи към два килограма... ами какво е това в кутията на въздушния филтър? Ето какво имаше след изгребването на две двойни шепи от съдържащото се:

Опасни японци! След малко въртене и разноцветна пушечна завеса започваща от бялото и полека преливаща в гълъбово-синкаво до черно двигателят първо прекиха неколкократно и мъчително пое въздух и запали! Форса, да издуха всичката поета гнус и заработи плавно и мъркащо... чудо! Спасихмв се от воден удар. Впоследствие при огледа се оказа, че изобщо липсва предния десен подкалник в междината между който и калника Митсуто смуче въздух...Ама децата им беше мерак за офроуд... кой да ти гледа такива подробности, като подкалници...
                      От там нататък интересни нямаше - само малко калчица, малко стръмно спускане по едни камъчета и ... толкоз!
                      Другия път повече!
                      Извинявам се за лошото качество на фото и видеоматериала.
                      Момчета, другия път обути с туристическите с грайферчетата- тези с гуменетките остават на изходния пункт!
                      Поздрави на всички участвали и на бъдещите участнци!

Коментар

Хайде, банда! Организация за неделя ще има ли? В 10 на обичайното място! Приемаме гости с удоволствие.
                        Прясна информация - племенника и половинката днес скочиха на пеши туризъм до х.Чумерна по пътейата от с.Мийкивци и казаха, че нагоре е натрупал приятен и чист снежец за газене, който обаче няма да затрудни жипките!
                        Да направим едно планинско преходче?

Коментар

Леле пичове, много ви се кефя!!! За съжаление аз не съм за никъде с този паркетник...

Коментар

Първоначално публикуван от Peter P Преглед на мнение
                            Леле пичове, много ви се кефя!!! За съжаление аз не съм за никъде с този паркетник...
                            Ако си мераклия, все ще се намира по някое свободно място...

Коментар

тази седмица се получи нешто наистина жестоко

Коментар

Едно клипче от днес, снимки по късно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X