Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на разходка около Велико Търново

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на разходка около Велико Търново

Конфликт няма,тук поне в Търново всички се знаем и никой нищо не дели,нито се делим на групи нито нищо,караме мотори,АТВта и джипки понякога заедно,просто миналата събота ходихме до улейчетата и тераските и наистина джипкаджиите го бяха разорали и тва изкоментирахме,че кога почнахме ние да караме там тогава дойдохте и вие,иначе винаги си го е имало и не е на никой....

.....поздрави

Коментар

Е кво е станало като е изровено че не разбрах.......!? Заровете го ако ви пречи

Коментар

Я вместо да спорите кой колко е изровил дайте с снимков материал от събота и неделя!
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

"Чичо" Христо а ти защо се губиш,няма те на "траялите" нещо..?

Коментар

Ехеее то тук било много интерсно чак сега забелязах темата и особенно СТЕФЧО ФРЪЗЬОРА и КИНАТА са тук ще я следя постоянно. Между другото има доста интересен снимков материял

Коментар

Aми кво чакаш, пускaй ги
              Discovery 300TDI
              WEBASTO

Коментар

А бе вие няма ли да идвате на Стара З агора?
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                  А бе вие няма ли да идвате на Стара З агора?
                  Желание имам, време няма да остане.
                  Ето малко клипове от Събота. Порачцъкахме малко с Гошо.

Поздрави
                  Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Гледам Гошо си е събирал "излишни неща паднали в гората"!
                    Да не би да си слага сини вежди на Самурайката?
                    Защо сте само двамата - времето и условията, като гледам клиповете, са били чудесни!
                    Аз се надявам скоро да вляза във форма и да участвам пак в разходките!
                    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                      ...Защо сте само двамата - времето и условията, като гледам клиповете, са били чудесни!...
                      Защото на другите от групата им беше студено...
                      С Иво спуснахме "високото напрежение" до долу и там изненада - голямо дере, от където са преминавали само мотори и АТВ-та, а за жипка е тясно. Но Самурая и Джимнито нали са си АТВ-та с тавани и минаха.
                      Хайде, оправяй се, че много ни липсва "Белия лебед" ("Белия" - ясно защо, а "лебед" - защото има лебедка)
                      Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Бозаджиев Преглед на мнение
                        С Иво спуснахме "високото напрежение" до долу и там изненада - голямо дере, от където са преминавали само мотори и АТВ-та, а за жипка е тясно. Но Самурая и Джимнито нали са си АТВ-та с тавани и минаха.
                        Ейго е

Коментар

Голям студ по нашия край. Някой не е ли правил нещо в снега?
                          Всички май са се прибрали на топло.
                          Айде със здраве

Коментар

Правим - първо в други краища - в Павел Баня ми замръзна охладителната течност, че съм я оставил много разредена... та я задърпах в една автомивка да ми размразят поне водната помпа.
                            А днес отново зимна изненада - резнали ми пак две гуми на джипа и резервната, че ги сменяхме с навигатора Мартински и прибрахме на отговорно пазене машината при Теодор. Тоя човек един платен паркинг да отвори - моята, на Гошо двете... и други гледам имаше!
                            Колеги от Горна Оряховица и Велико Търново - някой да е чувал прочутия резач на гуми "Жирафа" - любител освен на рязането на гуми бил и на баскетбола? Търся информация за него да си "поговорим" двамата...

Коментар

Явно този "Жираф" ще го търся и аз, преди 5 дни ми срязаха двете гуми на Паджерото ,на центъра на Горна.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Статев Преглед на мнение
                                Явно този "Жираф" ще го търся и аз, преди 5 дни ми срязаха двете гуми на Паджерото ,на центъра на Горна.
                                Дай малко снимки да го видим мицубишито или то от секретните или май по-добре да мина да го видя . А този ЖИРАФ да не се окаже някой гумаджия . Видях го ама още с английските номера дай по нови . http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...190#post931190
                                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X