Е аз миналата седмица пропуснах , имах малко лични ангажименти ,но тази съм на линия... Виждам че, ги водите по моите пътеки ... За тази седмица мисля да минем по едно късичко трасенце .....
Животът не се измерва с броя на вдишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни. 0894704777
Хард разходкаджиите,другия път като излизате да си играете пишете каква ви е уговорката,може и аз да дойда....До неделя сутринта никаква информация публикувана тук.,а вечерта гледам снимки на 7-8 джипа,че чак и Геро се включил.
Васе, честито за гумите, но ми се струва, че не са кални. Не, че има значение за теб. Ти и с гуми за мъгла можеш, доказал си го. Какъв размер са ,колко са високи, колко тежат - разказвай де, кво ни мъчиш.
Хард разходкаджиите,другия път като излизате да си играете пишете каква ви е уговорката,може и аз да дойда....До неделя сутринта никаква информация публикувана тук.,а вечерта гледам снимки на 7-8 джипа,че чак и Геро се включил.
Съгласен на 100%
В случай , че имаше публикувана информация за разходката в форума ( час и място на срещата ) щях да дойда ! А сега ме е яд че съм изтървал хубавата разходка
Коментар