Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Карам Лада Нива

Коментар

Здравейте и от мен и замного години на всички да сте живи и здрави
      NISSAN PATROL Y61 3.0 DI В късмета вярват слабите....
      МАРИЯН ГАНЕВ ТЕЛ. 0897995019 Силните вярваме в себе си!!!!

Коментар

За утре нещо организирано.
        NISSAN PATROL Y61 3.0 DI В късмета вярват слабите....
        МАРИЯН ГАНЕВ ТЕЛ. 0897995019 Силните вярваме в себе си!!!!

Коментар

Освен някоя софра да има организирана друго не виждам.

Коментар

Първоначално публикуван от mariqnski_77 Преглед на мнение
            За утре нещо организирано.
            За теб има.... Една голяма маса ....
            Животът не се измерва с броя на вдишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни. 0894704777

Коментар

Първоначално публикуван от Todor Hristov Преглед на мнение
              Карам Лада Нива
              Тошко нямаш грижи....Ще ти се обадим....В нашата група всички са добре дошли ...Поздрави
              Животът не се измерва с броя на вдишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни. 0894704777

Коментар

Първоначално публикуван от 3301G Преглед на мнение
                Тошко нямаш грижи....Ще ти се обадим....В нашата група всички са добре дошли ...Поздрави
                Вашата хард групичка ми се струва че ще откажете Тошко от оффроуда още след първата разходка

п.п И нека да спрем да се делим на групички " подготвени"."неподготвени" и т.н....И без това сигурно нямаме и 50 джипа в момента които ходят по разходки,за състезания пък да не говорим....
                NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Абсолютно съгласен с Жоро
                  ИМХО,най-добре пишете всички уговорки в темата и всеки да си преценява за себе си дали и кога да се включва в една или друга разходка.Чисто телефонните уговорки не помагат много...
                  o888 37 63 69

Коментар

Първоначално публикуван от Yulianski Преглед на мнение
                    Абсолютно съгласен с Жоро
                    ИМХО,най-добре пишете всички уговорки в темата и всеки да си преценява за себе си дали и кога да се включва в една или друга разходка.Чисто телефонните уговорки не помагат много...
                    Много правилно колега,нали за това е тази тема

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
                      Вашата хард групичка ми се струва че ще откажете Тошко от оффроуда още след първата разходка

п.п И нека да спрем да се делим на групички " подготвени"."неподготвени" и т.н....И без това сигурно нямаме и 50 джипа в момента които ходят по разходки,за състезания пък да не говорим....
                      Не знам защо се правиш на ощипана мома за това че се делим на групички? Когато ще карам тежък терен пиша ''подготвени'' за да няма после ''що не каза че ще ми окапят пластмасите'' Последните 4 разходки имам 4 леки щети(и не само аз). Вероятно ако някой с не-прежалена машина беше дошъл и той щеше да е с щети. Yulianski искаше да излезе с нас -''л.с.:19.06ч. Здравей,колега!
                      Ако нямаш нищо против,смятам да се присъединя към разходката утре.Какво имаш предвид под подготвени (в смисъл колко подготвени)?Аз съм с вранглер 4.0 лифтнат с кални гуми BFG и лебедка,имам колани и джак,това достатъчно ли е?Гледам по снимките,че все по-екстремни разходки се правят.
                      Поздрави , Юлиан'' второ л.с. 19.44ч. ''Ще видим утре сутрин,че и Жоро (GeorgiY60) се обади за друга уговорка.Ако сколасам,ще дойда,ако не - весело изкарване и по-малко щети '' После излизат снимки от разходка организирана изцяло по телефона имаш очи да призоваваш да не се делим. Е що подяволите не написа че ще има друга разходка(хард -софт,без значение) ? Кой дели хората? Никога не съм имал амбиция за организатор или самочувствие на велик офф-роудър. Карам за удоволствие както и повечето с които карам. Не излизам да доказвам нещо.Пиша когато няма организирана разходка,кога излизам и че ще е тежко,всеки да знае къде тръгва и дали да тръгне. Към Юлиян мога да изпитвам само уважение щото освен него друг не видях след наводнението в Аспарухово(което не означава че не е имало други) .
                      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

За неделя го дават затопляне,тъкмо ще отпусне земята да се поразкаля малко.Да вземем да се организираме нещо?Може и барбекю да си спретнем,да има от всичко по малко.
                        o888 37 63 69

Коментар

.. напоследък тук усилено се заговори за "хард разходки", а в крайна сметка на кое казвате "хард" ? - джипката да спре и да опъне въжето ?? ..все разходки.. в гората по принцип за скъпи паркетници не е подходящо, има клони, разорано е.. понякога за малко време се минава много път, понякога за малко път минава много време.. не се знае кога как ще е, затова хората ходят заедно и се очаква да си помагат..
                          .. извинявам се, че точно аз се намесвам, дето от 3 дена джипка карам, обаче ще помоля, ако понякога се създава някакво леко напрежение между колеги тук (случва се навсякъде), да се чуят, да изяснят дреболиите, щото не им утива на големи мъже, интелигентни ( евентуално ), да им чета тук споровете..

.. друго нещо искам да попитам.. ( на някои може да им е смешно.., но както и да е..) - всички с, които съм карал до сега, са толкова настървени за каране и преодоляване на препятствия, че целия ден минава в колата.. не може ли да се отделя малко време и на природата, да се почива, да се диша чист въздух, да се ходи между дърветата с крака, не с колела..? да се съчетават двете неща.. защо трябва да се изрушкат всички познати горски пътища в областта само за един ден.. ?

Коментар

Първоначално публикуван от I&V Преглед на мнение
                            ... друго нещо искам да попитам.. ( на някои може да им е смешно.., но както и да е..) - всички с, които съм карал до сега, са толкова настървени за каране и преодоляване на препятствия, че целия ден минава в колата.. не може ли да се отделя малко време и на природата, да се почива, да се диша чист въздух, да се ходи между дърветата с крака, не с колела..? да се съчетават двете неща.. защо трябва да се изрушкат всички познати горски пътища в областта само за един ден.. ?
                            За да ти е мирна главата или караш сам, или си намираш компания, която е на твоя акъл за стила на разходките. Така се спестяват много неприятни емоции, а и разходи ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

И така за утре организира ли се нещо ???

Коментар

Неделя 18.01.2015 в 09:30 сборен пункт на паркинга на Пикадили център.
                                NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                                ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X