Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
    Колега, едно от най-важните правила в ОФ-РОУДА е да не се кара САМ.
    ..... за сега доброто оборудване ме е спасявало
    Зная бате ама и аз като damyan82 съм нов и не познавам още никoй ама не ми харесва да гледам дупето на джипа през прозореца и скачам в кълно-цапащи ( понякога и затъващи ) приключения .Обурудването ми е под всякаква критика ама се старая малко по малко да си го усъвършенствам

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
    И аз съм мераклия, но съм много слаб още, а и непознавам никого засега.Дебна кога ще се събирате ей така да дойда да се запознаем...
    Според мен тук няма силни и слаби ... има преплавали и потънали От ралито насам и аз гледам ама и двата варненски форума са безорганизационно заспали .Май Май ще трябва да си правим съботно-неделни кафе-сбирки пък като си омешаме мухите , бръмбарите и лимките може да си дояждаме сандвичите в гората
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

В 10:00 тръгваме 5 джипа. Все още не се знае къде, но се предполага че ще се наблегне на BBQ. Ако някой желае да се включи - инфо на 0888767001 - Динко
      Паджерото с гуми за мъгла.

Коментар

Първоначално публикуван от dinkosto Преглед на мнение
        В 10:00 тръгваме 5 джипа. Все още не се знае къде, но се предполага че ще се наблегне на BBQ. Ако някой желае да се включи - инфо на 0888767001 - Динко
        Колега ако можеш другия път кажи поне един ден предварително

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0205[1].jpg
Прегледи:2
Размер:3.4 КБ
ID:5282662Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853628[1].JPG
Прегледи:3
Размер:275.5 КБ
ID:5282661Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dzipove%20030[1].jpg
Прегледи:3
Размер:4.6 КБ
ID:5282660Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0146[1].jpg
Размер:94.9 КБ
ID:5282659
          Първоначално публикуван от dinkosto Преглед на мнение
          В 10:00 тръгваме 5 джипа. Все още не се знае къде, но се предполага че ще се наблегне на BBQ. Ако някой желае да се включи - инфо на 08887670[ATTACH=CONFIG]337988[/ATTACH]01 - Динко
          В 10:00 три джипа и едно АТВ тръгваме от Лукоил след Кичево.Ще се наблегне на карането по ролбук от АЛБЕНА ТРОФИ 2011.ЗАПОВЯДАЙТЕ.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BOM13.jpg
Размер:266.1 КБ
ID:5282593
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от jorkata_bg68; 04-06-11, 23:13.
          CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Не влизайте в екстремите. Просто съвет.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Аз може ли да дойда да си разтъпча новите гюметки или ще е много hard за пампаец като мен ,, въпросителна " ... немога да я намеря на клавиатурата

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Не влизайте в екстремите. Просто съвет.
                Защо пък да не карат само по екстремите.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                  Защо пък да не карат само по екстремите.
                  Щото си ги направил далече 1 от друг.
                  А ако карат по роуд-бука от първият ден.... ще стигнат екстремите по пълнолуние.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                    Щото си ги направил далече 1 от друг.
                    А ако карат по роуд-бука от първият ден.... ще стигнат екстремите по пълнолуние.

За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Днес покарахме по роудбука от албена трофи ден 1.Старт от Кранево,навигация до 70-та точка без затруднения.От там по азимут до кръчмата на леля Мара до Чукурово.Тайфата от мотори и ATV,водена от Боевски лесно ни намери там.След прилична разходка по менюто,продължихме напряко към екстрем 2,разгледахме го ипродължихме към следваща точка за кафе.Ще трябва в друг удобен момент да продължим по трасето,за да прожерим различните фази на луната.
                      GSM 0888 611 289; 0877 611 289

Коментар

Някои се разхождат по менюто в кръчмата ,други си ядеме сандвичите и пицата от снощи на спокойствие в гората в компанията на едно доста охранено и грамадно куче ... май тежеше повече от мен.Аз малко се позагубих на едно изчекнато кръстовище в един храсталак дето имаше следи и в двете посоки ... незнам защо реших че по-екстремната е правилната посока и като почна едно подскачане та така до една полянка без изход .После едно подскачане нагоре при което касетофона реши че отпред много му друса и се премести на задната седалка Като е върнах на кръстовището вече беше доста късно да догонвам каквото и да било и извадих хапката и пийката и тогава оня дебелия мискин се появи от храсталака и се наложи да си разделим каквото носех ,даже го научих да пие безалкохолно от чаша После всеки си продължи по пътя ... и аз през гората , през гората ,ама тя пущината свърши ... после покрай нивите та в Славеево .Пих една вода и обратно през гората по следите ми та във Варна. Та някои ако пак тръгне да кара по маршрута на трофито да казва

Коментар

Всъщност някой от трофито карал ли е екстрема на чешмата след падналия мост?
                          Митко каза" абе може и да се мине с мотор,кой ще е първи".
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ne_Razbral_4o,моля обади се на lubomir Dimitrov-0888611289.
                            GSM 0888 611 289; 0877 611 289

Коментар

ДОБРЕ, че не тръгнах с Вас !!!
                              Досадният ВОЙ от задният лагер се превърна в още по-досадно и притеснително щракане. Отидох до сервиза при Banjo и той потвърди моите съмнения - задният лагер вече е ЧАО.
                              Това обаче което се видя след като махнах полуската е трудно да се помисли, че изобщо е функционирало до преди половин час. Между двете черупки останали няколко съчми и премазани сепаратори с дебелината на индиго.
                              Благодарение на изобилието от самураи, скоро се сдобих с друга полуоска с (видимо) здрав лагер.

Сега, като утихна този лагер, май почнах да чувам и другият (може и да е ПАРАНОЯ)
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                Всъщност някой от трофито карал ли е екстрема на чешмата след падналия мост?
                                Митко каза" абе може и да се мине с мотор,кой ще е първи"
                                То за мотор ще е много лесно. Бих се пробвал дори с Тенерето. Виж за джипките си е красота. Абе щом имахме участник от състезанието минал етапа значи става.
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X