Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
    За неделя нещо лекичко? Велико,в движение ли си?
    Васе за сега не съм на линия.Нивата е разглобена ако успея днес да я зглобя ще се обадя на Слави.

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
      ако е лека и аз мога да се включа, че смених возилото и още ме е жал
      Е тъкмо да му направиш бойното кръщене ще те е жал 2 3 пъти после болезнено се свиква:-)))))
      Човек се учи с много практика:D

Коментар

Момци(които все още пишете в тази тема), Сигурно вече сте разбрали че на 6-7май 2011г. ще се проведе Трофи"АЛБЕНА-2011".Ако има желаещи да се включат като участници и нямат лицензи от БФАС за Рали "АЛБЕНА-2011" под шапката на което се органазара и трофито ,може да се запишете след като посетите ТЕМАТА.
        Трасето е интересно а участниците ще се забавляват до последния километър.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Момци(които все още пишете в тази тема), Сигурно вече сте разбрали че на 6-7май 2011г. ще се проведе Трофи"АЛБЕНА-2011".Ако има желаещи да се включат като участници и нямат лицензи от БФАС за Рали "АЛБЕНА-2011" под шапката на което се органазара и трофито ,може да се запишете след като посетите ТЕМАТА.
          Трасето е интересно а участниците ще се забавляват до последния километър.
          Tи не разбра ли че ТУК няма карачи.
          Откакто се появи "кебапчиската тема" всички са там. Това само по себе си показва и нивото на ОФФ-РОУДА.
          Видя ги на какви елементарни камъни се разреваха, да не говорим за цяло състезание тип ТРОФИ.
          На тях това им звучи като състезание тип ТРОШИ и не искат да си одраскат боята, на SUV-овете.
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Ще обсъдя с Благой и Геро за издаване на свидетелство за офроуд-кръщение за тези който дори имат смелостта да гледат на трофито.
            А и да се участва, страшно няма.
            Най-добре се мятат лебедки в кръчмата. И ние ще имаме кръчма. Така че спокойно.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
              Откакто се появи "кебапчиската тема" всички са там. Това само по себе си показва и нивото на ОФФ-РОУДА.
              Видя ги на какви елементарни камъни се разреваха, да не говорим за цяло състезание тип ТРОФИ.
              На тях това им звучи като състезание тип ТРОШИ и не искат да си одраскат боята, на SUV-овете.
              Не съм си и помислял,че "кебапчиЙската тема" може да подразни някой Колега само искам да ти кажа,че на тези срещи в най-добрия случай присъстваме 4-ма човека които пишем мнения във форума,останалите са приятели,познати и домашни любимци
              Освен това темата съществува от няколко месеца и присъствието е по желание.Ние безплатни кебапчета не раздаваме
              Ако наистина нивото на ОФФ-РОУДА се определя по нас,то тогава имаш право да си притеснен

Коментар

Kаска ти изпращя ли бе? Ние караме 3-4 пъти седмично,и без кебапчета караме,ако си навит да те викам с нас ама после да няма приказки. И до Трявна си спретнахме маршрут и на връщане карахме из горите и тук си караме. Никой не се е ''разревал на елементарните камъни'' ако си мераклия ще те заведа на по близки и по интересни да си ги мерим на място,не в темата.
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                  Извинявам се, че се намесвам в темата. Винаги съм мислел, че колите са за каране, не за търкаляне. Ако идеята е да потрошим колата на новобранеца, после да го закараме в сервиза на свако да му съдере кожицата иди ела. Ама иначе - винаги съм уважавал хората, които знаят откъде и как да минат, без или с минимални щети по колата. А иначе с чужда кола се наемам да я направя тотална щета. Някой навит?

Коментар

Здравейте, казвам се Веселин и имам питане към Варненци с джипки . Макар че темата май не е за тук, но незнам към кой да се обърна. Имам бус ивеко кемпер и "затънах" на една поляна между Долище и Орешак до чешмата и навеса. Втората отбивка за Долище след Аксаковска панорама в ляво и след 1-2 км в дясно, по черно е пътя за чешмата и навеса. Гумите ми са целите в кал и немога да издрапам нагоре по баира. Леките коли немогат да ме издърпат. Смятах да се обаждам на ГЗ, но незнам дали ще ми помогнат..нещо не си вдигат телефона. Възможно ли е Джип да ме измъкне от такова място или да търся трактор или голям камион. Аз сега не съм на мястото, но там има хора от компанията.По късно и аз ще се върна там към 14 часа, но сега съм на работа.По късно ще се опитам да подложа нещо под гумите и ще пробвам пак...Това ми е телефона 0899964987 Веселин ако някой обикаля натам ще се радвам да се чуем. Извинявам се пак, че тук пускам питането си. Не съм с джип, но май няма към кого да се обърна за помощ. Знам, че има раздел за спешна помощ, но незнам дали е удобно и дали попадам в тази категория Лек ден

Коментар

Изваден. Добре че носех 2 дълги прашки, че с тия гуми за мъгла нямаше шанс.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Мисията е изпълнена успешно Искам отново да Благодаря на всички който се обадиха да помогнат и най-вече на момчетата който ме издърпаха до асфалта.
                        От цялата еуфория им забравих имената за което много се извинявам Ако не бяхте Вие от този форум нямаше как да издрапам нагоре..май отпуска щях да си взема да съм покрай буса
                        Благодаря отново и да сте живи и здрави.
                        лека седмица.

Коментар

За всеки случай,запази телефонните номера. Следващия път може да нямаш достъп до нета поне да имаш някой друг жокер.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Някой нещо за утре/другиден?
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                              Ами аз и за утре и за другиден.
                              Единия ден рали другия дерета.
                              __KTM__

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                                Смелчага,дават го дъждовно
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X