Колеги, ако не ви е скъсала работата, на 20.01.2011. Ви каня в 10.30 на Лукойл Аспарухово, да се присъедините към нашата разходка между Паша гора,Аврен, Садово ,Константиново,Звездица или към Провадия ще уточняваме на място,ще се приберем около 16:00-17:00ч.Поздрави.....
100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.
ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.
niki armeneca- За шибидаха дето говрихме в събота на пикника,намерих го.
P.S.Извинявам се на другите в темата но обещах да му съобщя а той още не ползва лични съобщения.
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
колеги някой на бързо ще ми кажели как се качват снимки че искам да покажа на всички колеги новият инструмент на каскадьора и как се работи с него (тирбушон)
за въжето -ами след като ти си тръгна и колегата с витарата останахме без.Ама ние ходихме до Звездица да караме и там закъсах в една голяма локва. Но се оправихме
уаза ще е готов за следващата разходка, оказа се че съм скъсал всички 10мм болтове на короната на предния десен редуктор Вероятно в снеговете преди НГ...
А за виното - надявам се да приемате извинения под формата на домашно мерло следващата неделя
Tрябваше да видите изражението на служителите на ОМV, като отидох на автомивката
Ама... клиент, ко да кажат!
След измиването установих счупен главен лист на предният ресьор. Не съм го усетил и така си карам 2 дена.
Мисля си, че единственият ЗОР, който видя окачването ми е като ме вадихте странично от онази яма.
Добре, че имам още самураи за части. Така, че утре се очертава лежане по земята.
До 20-ти, може вече да съм с новата броня с лебетката и да не се налага да ме вадят, ами сам да се измъквам от ГЬОЛОВЕТЕ
(До 20-ти, може вече да съм с новата броня с лебетката и да не се налага да ме вадят, ами сам да се измъквам от ГЬОЛОВЕТЕ )................ за какви гьолове ме говориш, самурая не закъсва, ааааааааааа забравих, ти нарочно!!!!!!!!!!
Да знаеш на 20.01.11 без гумени чорапи ще имаш много за пране (бели маратонки,изтъркани джинси).Поздрави
Коментар