Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Чакам си компанията с другият САМУРАЙ, че сам ми е скучно.
    Такива "комбита" дето нямат 2 цели моста, много трудни им идват коловозите. А на камъните ... СТРАХ....

Имам предложение... Оставете "Семейните комбита" пред къщите и си купете по 1 самурай за 2000лв. поне да не го жалите.
    Излиза по-евтино, от .... примерно: съединител с притискател за Паджеро

"Семейното комби" съм го прежалил още като излезе от автосалона.
    А сега малко инфо за тези които карат Самурай
    Съединител+притескател за Паджеро= 170 лв(само феродовия 45 лв.) Samurai = 2000 лв.+още 2000 да го "наконтиш" ???????????? За 4000лв ще сменям съединителя на мицубяса на всеки офф и съм сигурен че ще надживее малкото Самурайче Весели празници
    Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Е да ама за сметка на това паджерото е комфортно,к'во като са ти евтини частите.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

• Чакам си компанията с другият САМУРАЙ, че сам ми е скучно.
        Такива "комбита" дето нямат 2 цели моста, много трудни им идват коловозите. А на камъните ... СТРАХ....
        Имам предложение... Оставете "Семейните комбита" пред къщите и си купете по 1 самурай за 2000лв. поне да не го жалите.
        Между другото, Паджерото беше в бокса за глава,разпр.вал,съединител,семеринги,лагери и всичкото това за 3 дена и 700лв.(извинявам се за спама) а "Банджо" със Самурая не може да излезе от бокса от по-миналата година Я ми кажи "Каскадьорче",колко Самураи смени????? Да живее оффроуда!!!
        Е ти сега ми спря тока?! На спортисчето му буксува малко! Да си приготвя един Самурай ли бе? Не е ли като на Витарка примерно - 32,50 лв?
        Колега приготви си два самурая,сервизен автомобил,пътна помощ и "хели" защото:цитирам думи на "Каскадьора" "Малко хора се навиват да карат с нас(има в предвид "Банджо"),защото ходим по недостъпни места.
        Ама последния път бяхме 9 джипа в компанията на "Каскадьора" и навигаторът му Банджо.
        Нищо лично,просто тук не е място за избиване на комплекси!!!
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 07-01-11, 11:54.
        Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
          Чакам си компанията с другият САМУРАЙ, че сам ми е скучно.
          Между другото, Паджерото беше в бокса за глава,разпр.вал,съединител,семеринги,лагери и всичкото това за 3 дена и 700лв.(извинявам се за спама) а "Банджо" със Самурая не може да излезе от бокса от по-миналата година Я ми кажи "Каскадьорче",колко Самураи смени????? Да живее оффроуда!!!
          Е ти сега ми спря тока?! На спортисчето му буксува малко! Да си приготвя един Самурай ли бе? Не е ли като на Витарка примерно - 32,50 лв?
          Колега приготви си два самурая,сервизен автомобил,пътна помощ и "хели" защото:цитирам думи на "Каскадьора" "Малко хора се навиват да карат с нас(има в предвид "Банджо"),защото ходим по недостъпни места.
          Ама последния път бяхме 9 джипа в компанията на "Каскадьора" и навигаторът му Банджо.
          Нищо лично,просто тук не е място за избиване на комплекси!!!
          това каране което направи каскадьора през стърчащите по половин метър камъни си беше жив мазохизъм във висша форма
          не беше офроуд а ухлузване на дюшаме ,прагове ,мостове и др. нямаше никакво съобразяване с останалите джипове сред които имаше такива които не си струваше да се натрошат за да докажат момчетата че ни ги е страх . а между другото когато банджо , пърси , каскадьора и други такива /мъже/ които искат да се докажат като всеможещи и безстрашни да си стегнат СОБСТВЕНИТЕ ДЖИПКИ а не да се возят като куфари /изключение прави каскадьора/ може да си организираме една хард разходка и след това да говорим. даже ще поканим КОЛЮ - НИКОЛАЙ С ВИТАРА ОТ ШУМЕН който може да ви научи на смелост и майсторско управление на джип на всякакви терени .Честит празник на всички ИВАНОВЦИ а на останалите приятно изкарване на празника.
          ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнение
            това каране което направи каскадьора през стърчащите по половин метър камъни си беше жив мазохизъм във висша форма
            не беше офроуд а ухлузване на дюшаме ,прагове ,мостове и др. нямаше никакво съобразяване с останалите джипове сред които имаше такива които не си струваше да се натрошат за да докажат момчетата че ни ги е страх . а между другото когато банджо , пърси , каскадьора и други такива /мъже/ които искат да се докажат като всеможещи и безстрашни да си стегнат СОБСТВЕНИТЕ ДЖИПКИ а не да се возят като куфари /изключение прави каскадьора/ може да си организираме една хард разходка и след това да говорим. даже ще поканим КОЛЮ - НИКОЛАЙ С ВИТАРА ОТ ШУМЕН който може да ви научи на смелост и майсторско управление на джип на всякакви терени .Честит празник на всички ИВАНОВЦИ а на останалите приятно изкарване на празника.

Нещо много станаха лаячите..... Когато Пърси, Банджо и прочие, дето ги споминавате за щяло и нещяло, си изкарат джипките, вие ще има да ревете от срам и безсилие...... Я си слагайте дрегерите сами, че май чашките и ентузиазма ви идват в повечко.....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Понеже споменахте и мен-да се обадя и аз.

Първо искам да кажа, че не съм страшният звяр като който ме представи Дидо. Карам джип изобщо от година и нещо, няма как да имам опита и километрите на някои от участниците тук. А че главата ми е празна-който ме познава не го поставя под съмнение... И на моименти доста ме е страх. Особено на страничен наклон...

Но тези камъни от половин метър ми събудиха интереса... Като си пооправя малко витаралясника ще ви помоля да ме заведете там.

И не се драчете моля, не сме в 4 клас...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

момчета какво ви става, всеки да опъва краката според юргана си,а форума оставете за по- приятни неща,по- добре качете повече снимки и клипове.........Васко утре излизам от сервиза ще имали организация?
                100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  Нещо много станаха лаячите..... Когато Пърси, Банджо и прочие, дето ги споминавате за щяло и нещяло, си изкарат джипките, вие ще има да ревете от срам и безсилие...... Я си слагайте дрегерите сами, че май чашките и ентузиазма ви идват в повечко.....
                  Аз предлагам да престанем с припирните и репликите.
                  Искам само да цитирам по памет думите на Иван/Кранево/-"В темата за
                  Организиране на OFF ROAD разходка около Варна защо има епизодични герои? Пишат няколко месеца и после изчезват от форума а и от активтия офф-роуд живот на гр.Варна".
                  Хора, аз му казах моето мнение което вярвам се сещате какво е.......... .
                  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За мен офф-роуда е една тренировка но не за състезание а тренировка за нещо по-голямо.Ще се опитам да го обясня и не искам коментари. Тренировката е по оцеляване-как да мога да запазя автомобила ,себе си и хората с товара в него.Ние живеем на планетата Земя където има природни бедствия и катаклизми,реалист съм и знам че след някое земетресение, придошли реки,свлачища и много други, пътища може и да няма. Как да евакуирам себе си ,семейството си и най-необходимия багаж нужен за оцеляване.Не е нужно само да имаш всъдеход 4х4 а трябват и умения за преодоляване на препятствията.Нужно е не само да знаеш какво трябва да правиш а и какво да не правиш. Другото което трябва да се знае е какво може автомобила ти и какво неможе.
                  Господа,няма значение какъв ви е автомобила-Самурай с двигател 970см3 в много случай е по-добър от Патрол с двигател 4200см3,разбира се има и изключения но не става въпрос за това.
                  Не става въпрос за комплекси в които ме обвинава Някой си. Приятна вечер и приятен празник на всички с името Иван.
                  Последно редактирано от banjo; 07-01-11, 21:54.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    явно ти се явяваш адвоката на Пърси и Банджо , мисля че те са достаточно зрели хора които ако се чувстват засегнати по един или друг начин биха могли и сами да си изкажат своето мнение .
                    возенето ИМ е ФАКТ ,а опровержението ще дойде когато си изкарат прословутите джипки и не само да ги изкарат да ти видим,но и да ги покарат,та да видим на практика безценните съвети които дават.
                    А що се отнася до дретера.....на мен не ми трябва,щото нали сещаш че ако сега бях на маса нямаше да стоя тук и да си пиша.Позрава за именниците беше от обща култура,но ти явно си ме разбрал погрешно,а що се отнася до ентусиазма,него си го имам дастатъчно и мисля че го показвам.

Коментар

Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнение
                      явно ти се явяваш адвоката на Пърси и Банджо , мисля че те са достаточно зрели хора които ако се чувстват засегнати по един или друг начин биха могли и сами да си изкажат своето мнение .
                      возенето ИМ е ФАКТ ,а опровержението ще дойде когато си изкарат прословутите джипки и не само да ги изкарат да ти видим,но и да ги покарат,та да видим на практика безценните съвети които дават.
                      ...
                      Само не разбрах, ти предизвикателство ли отправяш към тях?
                      Наистина си ентусиаст, някой от тя са ползвали лебедка повече пъти отколкото ти си си сядал в колата.
                      Ама наистина ли си вярваш?
                      Подкрепям те за куража и за това, че Каската ти е идол, той и на мен ми е.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Що се отнася до това,че си разменяме реплики....това се получа защото много от феновете на офф-роуда не могат да направят разлика между разходка и състезание/доказване на машината и шофьора/.Верно е че във "активния офф-роуд живат на Варна" съм епизодичен герой,но това е така защото не се излиза на офф-роуд разходка/както е кръстена и темата/,а по-скора на доказване кой е по-добър.Смятам,че местата за това са организираните офф-роуд състезания,където всеки може да покаже способностите си.А между другото почти всяка седмица излизаме джипове на разходка,където е приятно за всички,които не са решили УМИШЛЕНО да си трошат джиповете.Защото според мен е безмислено да си потрошиш джипа излизайки веднъж и после един месец да стоиш в бокса.Идете поне веднъж на разходка със колегите от Шумен,Копривщица и други които наистина знаят как и да покарат и да си прекарат добре.

Коментар

Ние ли, кои по точно, защото ние си ходим почти всяка седмица да покараме и после на пикник, но не носим фототехника, ще помоля един колега, Роската-злия да пусне малко снимки тук за да се подразнят новите.
                          Може пък и да се зарибите и на сериозно.
                          Даже на връщане май ви разминах някъде преди с.Здравец.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                            ........Даже на връщане май ви разминах някъде преди с.Здравец.
                            Пламене, каня те специално за тази неделя 09.01.2011 в Пловдив. Ще си пробваме малко лебедките по едни АТВиски магистрали.
                            Ако има още твърди карачи да заповядат. Последно преди Нова година 12км за 6:35 часа.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Поканиха ме специално и с едни мотори, ама ще се възползвам следващия път.
                              ...а като какъв ме каните, шофьор, навигатор или донор...

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                ......а като какъв ме каните, шофьор, навигатор или донор...
                                Ставащ капризен...
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X