Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Аз минах от там на осми юни, пътят под висото беше абсолютни непроходим, поне за сам човек. А иначе имам тойота хайлукс-сърф, с нови кални гуми и лебедка е. Немога да кажа, че е зле подготвена. И се върнах с пробит радиатор в който сипвах бира, нямах друго...............
    Аз имам тема и писах там къде се намира дървото...................................
    Абе имало да става. А пък аз съм си виновен. Трябваше да си зарежа жената и джипа и да мисля за дървото. Дума да няма.
    Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
      Абе имало да става. А пък аз съм си виновен. Трябваше да си зарежа жената и джипа и да мисля за дървото. Дума да няма.
      Пак не си разбрал. Не трябваше, а и никой не иска от теб, да зарязваш жената или джипката.... Трябваше просто да помислиш за тези, коите ще карат там след теб. И съответно да се погрижиш и за дървото. А това, че си написал къде е с нищо не помага на никой. Първо защото, аз лично бих го отрязал за превенция, което всъщност и направих, и второ - нали не си мислиш, че някой ще тръгне да го дири това дърво? И трето - пътища, коите водят към Паша Дере, аз лично познавам три, с различни вариации стават над десет....... Върви го търси.......
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

тази седмица ще се организира ли нещо ?
        ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнение
          тази седмица ще се организира ли нещо ?
          Можете да се разходите до Кара дере.......
          Минава се през, гората, реката и се затъва в пясъка.
          Ето:
          http://picasaweb.google.bg/lh/photo/...eat=directlink
          И като покопаеш един час в жегата излизаш.....
          Задължително трябва голяма лопата.
          От този по добър маршрут, даже и руснаците немогат да предложат. А те са извесни със своите полигони за изпитване на военна техника
          Успех

Коментар

Да бе, къде беше това Кара-дере, че много ми трябва един полигон за руски военни машини.
            Някой знае ли го това място...
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

И аз съм заитересуван.
              Чувам съм за там, ама ............
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                Да бе, къде беше това Кара-дере, че много ми трябва един полигон за руски военни машини.
                Недей , ще закъсаш ...
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Пътя за Бургас и може да се стигне от три места.
                  Първото е като се стигне Горица, се хваща в ляво и се пита къде е пътя за Кара дере.Второто, след Горица има един голям завой, веднага след него има черен път в ляво, там няма кой да питаш. И третия е като стигнеш Бяла на центъра в ляво и пак питаш. Най макадан е през Горица. Иначе е много красиво там. И няма пукнат стоеж. Само вижте прогнозата, щото ако ви завали в дерето, се излиза само с гражданска защита. Към дерето има стъмно спускане, река и тогава е плажа. Това спускане е невъзможно да се изскачи при кал. Възможно е с лебедка да се местиш нагоре,но незнам ще изкарат ли акумулаторите. Има доста случаи на оставащи там до изсъхване, а при дъжд за нула време се стича цялата вода от високото.

Коментар

Хи-Хи-Хи

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                    И аз съм заитересуван.
                    Чувам съм за там, ама ............
                    Ха-Ха ...

Академика , не им се връзвай...
                    Гавраджии такива ...

Коментар

за да не излезеш на кара дере трябва да е валяло цяла седмица или да си с някой s - класа . иначе е много красиво и плажа не е много претъпкан става и за палатка само е лошо че няма чешма наоколо

Коментар

Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнение
                        за да не излезеш на кара дере трябва да е валяло цяла седмица или да си с някой s - класа . иначе е много красиво и плажа не е много претъпкан става и за палатка само е лошо че няма чешма наоколо
                        Има река, става за миене, а за пиене си носиш, тя и без това водата си е само за миене............Пък и Бяла е наблизо, а относно излизането, яз не бих рискувал да стоя там при дъжд, но разни хора, разни идеали.............

Коментар

за палатка и пикник на кичево има хубави местенца - дебела сянка , чешма , пейки с маси ,бесетки за около 30-40 човека барбекю с навесче -пътя само с джипки

Коментар

Ники,к'во стана с тея снимки бе братле,айде че идва новата разходка. Отново НЕ хард.
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                              Ники,к'во стана с тея снимки бе братле,айде че идва новата разходка. Отново НЕ хард.
                              Няма да е хард, при всички положения...... Освен Благой да не си намери друг пилот..... Аз не съм в движение все още.....
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
                                ...Това спускане е невъзможно да се изскачи при кал....щото ако ви завали в дерето, се излиза само с гражданска защита.
                                Караш неправилният автомобил !!! Спрете да карате КОРАБИ в гората, ами си вземете нещо, дето да може да се провира МЕЖДУ дърветата а не да ги сечете, за да правите магистали !!!
                                За много места съм чувал подобни легенди. Ама до сега със самурая не съм спал никъде. При положение, че повечето пъти Banjo измисля маршрутите.
                                А с какво ще дожде ГЗ ???
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X