Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Утре сте без мен.
    Ще се правя на рокер. Предложиха да поразходим моторите до Констанца.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Преди малко се прибрах от разходката. на мен лично много ми хареса, дано и на останалите колеги.
      Но възникна една идея за утре ( 02.март ).
      Да направим една разходка до Кара Дере със скаричка. Идеята е тръгване от Старо Оряхово през гората до Шкорпиловци от там до Кара дере. Който иска може да минем през сухата река , а тези, които не са толкова авнтюристично насторени могат да дойдат на межинна среща или в Шкорпиловци или направо на Кара Дере.
      Засега мястото за скарата е около рибарската хижа. До там се стига и с обикновена кола ( който иска ). Машрута е по-скоро разходка с бира, отколкото трофи. За търсачите на заигравки има и такива в изобилие, особено ако реката има вода.
      Проекто място на среща - Лукойл Старо Оряхово. Проекто час - 10.30
      Проекто час на скарата - ще видим
      Очакваме предложения и корекции. Мисля, че може да се говори и с половинки, четвъртинки, кучета ( днес кучето свърши чудна работа ), котки и т.н. пътници.

Става дума за чисто забавление без излишно мерене на карданите....
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Зa сухата река поне 2 моторни триона преди 2 седмици карахме там много паднали дървета ( може и преди месец да е било ).
        Последно редактирано от cveti; 02-03-09, 07:17.
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
          Зa сухата река поне 2 моторни триона преди 2 седмици карахме там много паднали дървета ( може и преди месец да е било ).
          Ами вие не ги ли изчистихте?
          Ако не става биеме отбой и по стандартния маршрут през реката ( мократа ) до Самотино и от там до Кара дере
          Последно редактирано от cveti; 02-03-09, 07:17.

Коментар

Да бе да ! да неме е ритнал кон в главата просто излизахме и пак влизахме в реката
            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
              Да бе да ! да неме е ритнал кон в главата просто излизахме и пак влизахме в реката
              Е винаги така сме минавали реката. Аз направо никога не съм я минавал.
              Ще видим утре. Като гледам интереса, май ще си я карам сам. Но няма да ми е първия път . Пък и отдавна не съм карал из онази гора и имам сметки за оправяне с едно дере.

Коментар

Аз съм навит , но ще е хубаво да се съберем повече хора .
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Мисля да се включа.
                  Считайте ме за сигурен участник.

Коментар

Здравей те! Новобранци за разходката до Кара дере приемате ли?

Коментар

Аз също идвам.Ще бъда в 10.30 на Лукойл -Старо Оряхово.

Коментар

Нещо важно. ако ще правим скара носете материал разбира се. И самата скара

Коментар

Разходката свърши преди малко и въобще не се проведе по предваритения план. До скарата не стигнахме. Събрахме се 4 джипа . Тръгнахме си навреме, първата половина си мина по графика и всичко се очертаваше да е супер. Но не предвидихме две неща. Колко много е калта около Самотино и колко много са изорали пътищата румънците, които търсят нефт и газ около Варна. И започна веселбата. Кал, кал и много кал и глина. Лебедки ( доста ), спукани гуми, изкъртен праг, пукната предна броня и един рожденик, който за малко да си изкара целият ден в калта. И накрая приклю§ихме с обилен снеговалеж ( какъвто липсваше в прогнозата за времето ).
                          Надявам се колегите да не ми сърдят ( много ) за малко тежкото трасе. Поздрави на Жоро ( nisanterano) за рожденния му ден изкаран в гората.
                          Има доста снимки ( имахме и оператори този път ) но само малко да ги намаля и ще ги кача.
                          Следващия път обещавам само магистрали без никаква кал и коловози.

Коментар

Разходката беше супер Много благодаря на всички участници за помоща и търпението
                            Последно редактирано от cveti; 02-03-09, 18:23. Причина: Моля, не замествайте буквите с цифри.

Коментар

Част от снимките

Последно редактирано от Pursie; 02-03-09, 19:37.

Коментар

Днешната разходка се получи много интересна , забавна и поучителна.
                                Интeресна защото благодарение нa Pursie минахме през места които досега не бяхме виждали.Беше забавна благодарение на сочната , мазна кал и поучителна защото отработихме упражнението "смяна на спукана гума" във въпросната кал. Искрени благодарности на колегите с които прекарах най-интересния си рожден ден за последните 45 години !
                                Поздрави !!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X