От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
Може.. Няма как да знам.. Но мисля че, ще и намери приложение и на тази ...Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеТой мисля си има
.
Животът не се измерва с броя на вдишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни. 0894704777
Коментар
-
Нямам представа.. Когато я пробваш ще кажеш....Първоначално публикуван от Веселин Русев - Vesur Преглед на мнениеМммм, супеер. Нямам, искам, държи ли студено?
Животът не се измерва с броя на вдишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни. 0894704777
Коментар
-
Имаш я ...Първоначално публикуван от niksanvn Преглед на мнениеЕ , след като толкова настояваш ... взимай
когато се видим ще ти дам паричките 
Коментар
-
Колеги , за неделя ще организираме ли нещо? Ако ДА, хайде да е малко по кално от предният път...ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ С ДНЕШНИЯТ ПРАЗНИК.....НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Не казах това.. Имах предвид малко по екстремно ....Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеЧе предния път сухо ли бе?
Коментар
-
Ааааааа, ясно. Не съм те разбрал явно.
То вярно че беше леко ама това беше и замисъла. С 10 автомобила, с различна подготовка толкова. Някой се изкефиха други не, ама какво да правим. Как да накарам човек който няма дори и лебедка да изкачи кален склон със страничен наклон. Не сме на състезание, водим се от по-неподготвените.
За мен бе приятна разтуха от ежедневието надявам се и за останалите.
За по-екстремно може да възродим темата: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=14797Последно редактирано от banjo; 14-02-14, 20:39.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар