Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

На 80-ката виското бучи като турбо, а моята не. Някой ще се заеме ли да смени термостата за да видим дали проблема е от там?
    Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
    Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
      На 80-ката виското бучи като турбо, а моята не. Някой ще се заеме ли да смени термостата за да видим дали проблема е от там?
      Бих но не съм в България след 10 май ще съм на разположение
      Suzuki Samurai 420i

Коментар

Запалих се по дрифта ...
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фотография (61).jpg
Прегледи:1
Размер:160.1 КБ
ID:5657263
        Стефан Арзатов

Коментар

Ехооооооооо ...
          Стефан Арзатов

Коментар

Ехооо Ехоооо Ехооооо.
            Тук сме де. Аз като търсих компания се забавлявахте нейде далеко .
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Събота ... Неделя ...?
              Стефан Арзатов

Коментар

Зимата ни е студено а лятото ни е сухо.....като завали пък ни е кално. Сам остана да отсрамваш варненци.
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Миналата неделя покарахме с двама приятели по трасето на варненското трофи ден втори , само по пътната им книга ( тетрадка или там както се казва ) изкарахме 35 км преди да изгубим следата заради обходен маршрут на един от по - сериозните екстреми .... Трасето си беше добре с доста кал на места !

Може да се опитаме да съберем повечко машини за идната събота или неделя !

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Osbert Преглед на мнение
                    Миналата неделя покарахме с двама приятели по трасето на варненското трофи ден втори , само по пътната им книга ( тетрадка или там както се казва ) изкарахме 35 км преди да изгубим следата заради обходен маршрут на един от по - сериозните екстреми .... Трасето си беше добре с доста кал на места !

Може да се опитаме да съберем повечко машини за идната събота или неделя !

Поздрави
                    Само това ли? Снимки нещо ,емоции,впечатления? Как се сдоби с "Тетрадката",хареса ли ти как е направена?
                    Последно редактирано от banjo; 20-05-15, 05:49.
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Аз имам пътните книги, тетрадки, тефтерчета и от трите дни, но пия много
                      Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

Първоначално публикуван от qentin Преглед на мнение
                        Аз имам пътните книги, тетрадки, тефтерчета и от трите дни, но пия много
                        Е то водка със саке за разредител не е за всеки работа
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

[QUOTE=banjo;2766748]Само това ли? Снимки нещо ,емоции,впечатления? Как се сдоби с "Тетрадката",хареса ли ти как е направена?[/QUOTE

Снимки и клипове нямам ( не снимах аз и все още не съм ги взел ) Емоции по трасето на места доста ! Джиповете с които караме не са дори и за хоби класа а карахме то прасето на протата ... Тетрадка взехме от Петър Добрев , който взе участие в състезанието тази година . Мисля че е добре направена , но аз нямам компетентно мнение , за първи път ни беше . Мога само да кажа че всичко си излизаше точно по тетрадката а так където се колебаехме , лентите останали по трасето ни помагаха

Поздрави

Коментар

Съкънне казвай на никой ще ми развалиш имиджа...🙏
                            Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

Б....се къде попаднах в бар Наздраве ли?
                              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                              АСК Ален Мак

Коментар

Здравейте приятели

Смятаме да покараме неделя , по трасето на Варненското трофи , ден втори като започнем от 20-тият километър от с.въглен и караме м/у 40 и 50 км по трасето до финала !

Място на срещата Лидъл кв.Владиславово 9:30 часа. до въглен ще минем през Владиславовската гора за по на пряко !
                                Всеки , който има желание да се поизкаля е добре дошъл !

Лидъл кв.Владиславово 9:30

Поздрави .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X