Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнениеhttp://vbox7.com/play:957dbff363 Малко спамя темата ама Пловдивчани са много сплотени.БРАВО МОМЧЕТА100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.
ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.
Коментар
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
GSM 0888 611 289; 0877 611 289
Коментар
-
Първоначално публикуван от karosa Преглед на мнениеТрябва да измисля някакви други стопове, както си карам и се чупят__KTM__
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nikolai Kolev Преглед на мнениеЛюбо и Кольо, да им кажеш, ако искат да се правят на организатори, да поръчат слънце и да спрат вятъра. Да не вадя химикала.
Тарга знам защо си недоволен,защото Боевски не искаше да те прибаре с мотора....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеБаш перфектни организатори са. Нямаше вятър и имаше Слънце. Таргалини май си беше доволен, ама рано го прибраха.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Колеги, спешно ми трябва едно туристическо ремарке да закарам 4 броя гуми 33/12.5 до Ловеч. Утре до обяд трябва да тръгна и във вторник се връщам отново във Варна.GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Колеги, спешно ми трябва едно туристическо ремарке да закарам 4 броя гуми 33/12.5 до Ловеч. Утре до обяд трябва да тръгна и във вторник се връщам отново във Варна.GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеКолеги, спешно ми трябва едно туристическо ремарке да закарам 4 броя гуми 33/12.5 до Ловеч. Утре до обяд трябва да тръгна и във вторник се връщам отново във Варна.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеКолеги, спешно ми трябва едно туристическо ремарке да закарам 4 броя гуми 33/12.5 до Ловеч. Утре до обяд трябва да тръгна и във вторник се връщам отново във Варна.Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
АСК Ален Мак
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар