Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На палатки в Родопите

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Не искам да ви плаша, но:

Мечка е убила човек в смолянското село Кутела
    17 май 2010 | 19:46 | Агенция "Фокус"
    Начало / Общини
    Смолян. Мечка е убила човек в смолянското село Кутела. Това съобщи за радио „Фокус” – Смолян директорът на Областна дирекция МВР – Смолян комисар Кирил Хаджихристев. Инцидентът е станал днес следобед. Мъжът е на 65 години и е от същото село. Той е излязъл в близката до къщата му гора, където е нападнат и убит от мечка. Директорът на ОД на МВР бе категоричен, че причина за смъртта на човека е нападение от мечка. Проследени са и кървави следи до бърлогата на мечката. На мястото на инцидента има полиция, представители на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – Смолян и Държавно горско стопанство – Смолян.
    Здравко БЕШЕНДЖИЕВ

P.S. На празници бяхме в Кормисож и навсякъде бъкаше от прясни мечешки следи...
    Уверявам ви, че мечка много често не се вижда. Вие как мислите, че бракониерите ще ги оставят. То сърна не може да се види, пък мечка
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Има някаква вероятност от 31 май да съм в София, и след това да се включа в разходката. Ако идвам ще съм с прежалено Дайхатсу Роки, гуми, джек, колани, брадва, кирка, лопата.
      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
      Walter Rohrl
      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
        Има някаква вероятност от 31 май да съм в София, и след това да се включа в разходката. Ако идвам ще съм с прежалено Дайхатсу Роки, гуми, джек, колани, брадва, кирка, лопата.
        Ако имаш и пушка - вземи я, че както се заформя темата...
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
          Уверявам ви, че мечка много често не се вижда. ...
          Ами да, от 4 години как скиторим из Родопите, само 2 сме видели ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Рискове има винаги и от всякакво естество.Не че не може да се натъкнем на диви животни, но при тази врява, която вдигат 3-4 джипа, плюс екипажите им е слабо вероятно да бъдем интересна компания на горските обитатели...Виж самодиви ако ни навестят е друго.
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Ако приемате желаещи-да се запиша и аз.С две думи-къса фронтера,резачка,палатка, петромакс и други.Екипаж-тричленно семейство.Относно хотел Хелиер,ползвал съм го преди две години и беше екстра.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                Ако приемате желаещи-да се запиша и аз.С две думи-къса фронтера,резачка,палатка, петромакс и други.Екипаж-тричленно семейство.Относно хотел Хелиер,ползвал съм го преди две години и беше екстра.
                Добре дошъл. Добра компания почва да се заформя.

Коментар

Ако искате,може на 4ти да се съберем в хотелчето ,да се опознаем около масата и на другия ден напред и нагоре.

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                    Рискове има винаги и от всякакво естество.Не че не може да се натъкнем на диви животни, но при тази врява, която вдигат 3-4 джипа, плюс екипажите им е слабо вероятно да бъдем интересна компания на горските обитатели...Виж самодиви ако ни навестят е друго.
                    Аз да ви дам едно старо правило.
                    Никога не яжте там кадето СПИТЕ.Мечките и другите животни ще надушат какво и каде сте яли!!!!
                    Защото като легнете да спите през ноща мечката, тутакси ще дойде и да не обеснявам на там.....
                    По Рила до сега няма нападение от мечка.. Но по родопите
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                      Ако искате,може на 4ти да се съберем в хотелчето ,да се опознаем около масата и на другия ден напред и нагоре.
                      Кажете кой хотел и каде ? ако е Хелиер ще дойда да се запознаем
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
                        Аз да ви дам едно старо правило.
                        Никога не яжте там кадето СПИТЕ.Мечките и другите животни ще надушат какво и каде сте яли!!!!
                        Защото като легнете да спите през ноща мечката, тутакси ще дойде и да не обеснявам на там.....
                        По Рила до сега няма нападение от мечка.. Но по родопите
                        Е това пък от къде го извади? Всяко лято сме по горите.
                        Последните 8 в Родопите.
                        Карали сме и по три седмици на едно място и в Рила и в Родопи и в Пирин.
                        Само в Пирин ме е гонила мечка.Над Юлен. Ама беше 1980г.

Коментар

Вземете малко народна музикатогава яжте и спете на едно място!...Че гУадна МЕЧКЪ-хУро не играе!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Е това пък от къде го извади? Всяко лято сме по горите.
                            Последните 8 в Родопите.
                            Карали сме и по три седмици на едно място и в Рила и в Родопи и в Пирин.
                            Само в Пирин ме е гонила мечка.Над Юлен. Ама беше 1980г.
                            Колега, bob4o е прав с неговата мъдрост.... Обаче е факт, че тази мъдрост е за местности където има повече мечки...

Мен повече ме е страх от заблуден куршум на някой бракониер от колкото мечка.... За 10 години по нашите планини (най-вече Рила и Родопите) веднъж не видях мечка.
                            One Planet, One Internet!
                            We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                              Колега, bob4o е прав с неговата мъдрост.... Обаче е факт, че тази мъдрост е за местности където има повече мечки...

Мен повече ме е страх от заблуден куршум на някой бракониер от колкото мечка.... За 10 години по нашите планини (най-вече Рила и Родопите) веднъж не видях мечка.
                              Така е, bob4o е прав, и това важи не само за местности където има много мечки, а за навсякъде където може да има гладна мечка. Мечката има много силно развито обоняние и надушва остатъците от храна от далеко. И ако е гладна, което е най-разумно да се предположи, няма да се поколебае да се затърчи да разузнае източника на изкусителната миризма. А тогава вече чакайте гости.

Коментар

Няма причина за притеснения, колеги.При добре направен бивак, подходящо място и повече хора горските обитатели предпочитат да стоят надалеч, колкото и да са изкушени от миризми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X