Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На палатки в Родопите

Много хубава идея.Със сигурност ще си прекарате добре.Ходя на Доспат поне 2,3 пъти в годината на палатка очарован съм.За жалост тази година няма да мога.От два дни семейството ни се увеличи и просто няма как.Но ви пожелавам приятно изкарване.

Коментар

Сега виждам темата....
      Аз също бих се присъединил.Довечера ще подготвя семейният съвет за предстоящата разходка и утре ще потвърдя идването или отпадането ни.Имам всичко необходимо за бивакуване, въпросът ми е дали маршрутът е подходящ и за паркетници, понеже аз съм с паджеро без лебедка и кални гуми?
      Поздрави.
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Мен днес ме "зарадваха", че гуми преди средата на Юни няма да получа Принципно при сух път невиждам никакъв проблем и с обикновени гуми да се мине маршрута.

Ако не... тъкмо ще тестваме лебетката ми

В допълнение, ако около 5-6 вали или се очаква лошо време, предлагам да отложим лагеруването за weekend-а след това.

Това ще е първото излизане на палатка на приятелката ми и за да не е последното искам терена да е сух и времето да е приятно
        One Planet, One Internet!
        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Всички знаете че времето в планината може да се промени драстично!Носете си топли дрехи,найлони...Маршрута Якоруда-Доспат 114км става за паркетни жипки.препоръчвам да носите дърворезачка или поне по-сериозна брадва.ще ви е необходима със сигурност!През целия път има рекички ,поточета и много изградени чешми.Туби май няма да ви трябват.а на 70-75-ти км.има дори баняс гореща вода...Разходката беше.....мммм!
          Нямам думи да опиша кефа от изживяното ...балсам за душата!!!
          Прикачени файлове

Коментар

Чудя се дали да заменя място в джип за място в палатка, или да си напазарувам палатка?
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
              Мен днес ме "зарадваха", че гуми преди средата на Юни няма да получа Принципно при сух път невиждам никакъв проблем и с обикновени гуми да се мине маршрута.

Ако не... тъкмо ще тестваме лебетката ми

В допълнение, ако около 5-6 вали или се очаква лошо време, предлагам да отложим лагеруването за weekend-а след това.

Това ще е първото излизане на палатка на приятелката ми и за да не е последното искам терена да е сух и времето да е приятно
              Ха... е точно ти с този рейс, дето караш, изобщо не виждам какво лошо време или дъжд те притесняват.Аз, на твое място даже през цялото време бих си спал в джипката- един хубав дунапрен от практикер, прибрани задни седалки и изобщо няма да разберете, че сте спали извън дома.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                Чудя се дали да заменя място в джип за място в палатка, или да си напазарувам палатка?
                Напазарувай си 10 сантиметров дунапрен за багажника на джипката.С надуваеми дюшеци също става, но е по- неудобно.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                  Всички знаете че времето в планината може да се промени драстично!Носете си топли дрехи,найлони...Маршрута Якоруда-Доспат 114км става за паркетни жипки.препоръчвам да носите дърворезачка или поне по-сериозна брадва.ще ви е необходима със сигурност!През целия път има рекички ,поточета и много изградени чешми.Туби май няма да ви трябват.а на 70-75-ти км.има дори баняс гореща вода...Разходката беше.....мммм!
                  Нямам думи да опиша кефа от изживяното ...балсам за душата!!!
                  Аз съм се подготвил с голямата брадва и вериги в случай че стигнем кофти терен който немога да премина

Подготвил съм надуваем дюшек за палатката
                  Топлите дрехи за планината са си вингаи задължителни дори и да не си на палатка.
                  We Are All Connected!

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                    Ха... е точно ти с този рейс, дето караш, изобщо не виждам какво лошо време или дъжд те притесняват.Аз, на твое място даже през цялото време бих си спал в джипката- един хубав дунапрен от практикер, прибрани задни седалки и изобщо няма да разберете, че сте спали извън дома.
                    Както споменах по-рано... искам да приятелката ми да остане с приятно впечатление от разходката за да има и за в бъдеще такива разходки Ако бях сам... никакви грижи и дърво бих спал с правилното количество ракия
                    We Are All Connected!

Коментар

И ние сме в отбора- ще взема допълнително джек, брадви, лопати...
                      Въпроса е събитието да си остане за 5-6, щото иначе отпадаме.

Коментар

Без бензинов трион да не тръгвате. След всяка буря има паднали дървета и обикновено са дебели.

Коментар

Здравейте и от мен и ,Аз си взех едно самурайче ама сега е малко на ремонт ако го оправа до тогава и най-вече ако не съм на работа ме броите и мен
                          [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

като минавате през Доспат и ако ви трябва помощ от всякакъв вид връткайте ми ще ви помагам с удоволствие.
                            0888883086
                            или служебния 160

Коментар

Първоначално публикуван от maximoff Преглед на мнение
                              като минавате през Доспат и ако ви трябва помощ от всякакъв вид връткайте ми ще ви помагам с удоволствие.
                              0888883086
                              или служебния 160
                              Човек, да не би да сме минали няколко пъти покрай тебе по време на нашата след-гергьовденска разходка, след като служебният ти е 160?!
                              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                                Човек, да не би да сме минали няколко пъти покрай тебе по време на нашата след-гергьовденска разходка, след като служебният ти е 160?!
                                ами ДА сигурност.
                                връткайте де да ви разведа малко из нашите калища
                                има много се кефите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X