Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за Родопи - май 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идеи за Родопи - май 2010г.

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
    Последно от каде ще се тръгне...?
    Андрей подробно е описал плана и маршрута. Сборната точка ще е в Якоруда, ние от София ще дойдем до там по асфалт.

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение

Ден първи - 7 май 2010
    -----------------------------
    1. Сборен пункт - 7.05.2010 г. 10:30 часа на Лукоил в Якоруда
    ...
    4. Тръгване в 11:00
    5. Каране, снимане...
    6. Пристигане в Сърница...
    По въпроса за списъка - да дам началото и се записваме първи.

Мицубиши Паджеро (дълго, кални гуми, лебедка, джек).
    www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
    0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
      Андрей подробно е описал плана и маршрута. Сборната точка ще е в Якоруда, ние от София ще дойдем до там по асфалт.

По въпроса за списъка - да дам началото и се записваме първи.

Мицубиши Паджеро (дълго, кални гуми, лебедка, джек).
      Аз ако успея да дойде ще е с:
      Лада Нива (къса база,нови гуми обикновенни)
      П.П Добре ,че има хора с лебедки ,че ако стане гаф да се оправим ,че ..
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

И аз да потвърдя все пак

Андрей Боянов с навигатор Катя (а може и още някой пасажер).
        Toyota Hilux, червена , лебедка, гуми, голям крик, въжета, лопати, кирка...
        Ама всички тия неща няма да са нужни, щото ще джиткаме бързо по софт пътища
        Последно редактирано от Андрей Боянов; 29-04-10, 23:18. Причина: неточност
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

аиде потвърждение и от мен-венци. витара с кални гуми лебедка и т.н.

Коментар

Потвърждавам и аз ЛАда Нива
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

+1.Suzuki X90 кални гуми,лебедка,husqvarna и прочие принадлежности

Коментар

Потвърждавам и аз ЛАда Нива
                Да добавя..Хускварна,Лебедка за дравца и за коли става,до 2 тона.Въжета , даже сега в момента има и електроди
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Дайте малко информация..
                  Каде ще спим в какво(колите,Хотел,Палатки ?)
                  По колко пари е хотела ако ще спим в него.
                  В колко часа ще сте в Якоруда ,да знам да ве чакам на бензиностанцията . ?
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Дайте малко информация..
                    Каде ще спим в какво(колите,Хотел,Палатки ?)
                    По колко пари е хотела ако ще спим в него.
                    В колко часа ще сте в Якоруда ,да знам да ве чакам на бензиностанцията . ?
                    Човек, прочети я малко тая тема Всичко си пише

Ден първи - 7 май 2010
                    ...

Относно спането - всеки сам се организира. Нашата група сме си запазили хотел в Доспат, ако останат свободни места може и в него да се спи. Ние сме там и двете вечери. Там спането ще е по 25 лв. за двойната стая, но още не знам колко свободни места ще има. Предполагам, че до понеделник - вторник нашата група ще се е изяснила окончателно.
                    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Човек, прочети я малко тая тема Всичко си пише

Ден първи - 7 май 2010
                      ...

Относно спането - всеки сам се организира. Нашата група сме си запазили хотел в Доспат, ако останат свободни места може и в него да се спи. Ние сме там и двете вечери. Там спането ще е по 25 лв. за двойната стая, но още не знам колко свободни места ще има. Предполагам, че до понеделник - вторник нашата група ще се е изяснила окончателно.
                      Аха ясно аз си мислех ,че всичните в 1 хотел ще спиме ама ще си харкаме в Нивата :д
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аха ясно аз си мислех ,че всичните в 1 хотел ще спиме ама ще си харкаме в Нивата :д
                        Ами то наистина ще е най-хубаво да сме всички в един хотел. Но това зависи от това колко сме и колко е голям хотела

Към момента в хотела, който съм резервирал за двете вечери (хотел Фере в Доспат) се очертава да има 3 или 4 свободни двойни стаи. Хотела доста ми го похвалиха, има си и барбекю, можем и нещо по-сериозно да сложим на шиша

Цената на двойна стая е 25 лева. Предполагам, че ако някой вземе сам цяла двойна стая (за да си хърка наволя например ), цената ще е доста по-ниска. Общо взето собственика на хотела е готин (от разговорите ни по телефона) и се стреми да предложи най-добрите условия.

Така че, който иска да се включи, да пише. Мисля, че ще стане купон
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ами то наистина ще е най-хубаво да сме всички в един хотел. Но това зависи от това колко сме и колко е голям хотела

Към момента в хотела, който съм резервирал за двете вечери (хотел Фере в Доспат) се очертава да има 3 или 4 свободни двойни стаи. Хотела доста ми го похвалиха, има си и барбекю, можем и нещо по-сериозно да сложим на шиша

Цената на двойна стая е 25 лева. Предполагам, че ако някой вземе сам цяла двойна стая (за да си хърка наволя например ), цената ще е доста по-ниска. Общо взето собственика на хотела е готин (от разговорите ни по телефона) и се стреми да предложи най-добрите условия.

Така че, който иска да се включи, да пише. Мисля, че ще стане купон
                          Та то щом ще има свободни места може и ние да спим в стаята 2ма сме тамън една стая 25 левченца
                          Но нека сега оправим нивата ,че нещо Ел инсталацията блокира и ...
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Та то щом ще има свободни места може и ние да спим в стаята 2ма сме тамън една стая 25 левченца
                            Но нека сега оправим нивата ,че нещо Ел инсталацията блокира и ...
                            Действайте, да не трябва да я ремонтираме по гората
                            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Действайте, да не трябва да я ремонтираме по гората
                              Абе то няма да я ремонтираме,не е толкова зле.
                              Бушона на таблото и мигачите и задната чистачка изгоря сложих нов пак изгоря.Ако недай си боже нещо стане с тоя бушон в гората няма проблем ще караме и без него .Та днеска е на Жичкаджия дано намерят каде е проблема иначе до сега,да чукна на дърво,не не е оставяла някаде не вярвам и на тази екскурзия да издаде багажа Е вярно 88-ми набор е но се грижим за нея няма каде да иде :д
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Абе то няма да я ремонтираме,не е толкова зле.
                                Бушона на таблото и мигачите и задната чистачка изгоря сложих нов пак изгоря.Ако недай си боже нещо стане с тоя бушон в гората няма проблем ще караме и без него .Та днеска е на Жичкаджия дано намерят каде е проблема иначе до сега,да чукна на дърво,не не е оставяла някаде не вярвам и на тази екскурзия да издаде багажа Е вярно 88-ми набор е но се грижим за нея няма каде да иде :д
                                Супер

Значи ти броя една двойна стая. За едната вечер или и за двете?
                                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X