Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за Родопи - май 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идеи за Родопи - май 2010г.

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
    Да разчистите хубаво, че следващата група може и да няма резачки
    Ще разчистим и ще в отбележим на картата най-добрите места за палатки
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

ден 0 - с Regulator сме в Трещеник. Романтиката е пълна - нямаме ток
      Прикачени файлове
      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
        Хе хе, най-сериозните вече са на линия .
        Предполагам, това че няма ток не ви пречи да се забавлявате.

Ние утре ще се присъединим към вас.
        Поздрави на компанията.
        Не се сбъдват само онези мечти, от които човек се отказва.

Коментар

на сутринта настроението определено е по-добро
          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Да бях го видял по рано ,че сте на трещеник да дойда ама е на чак сега го виждам
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
              Да бях го видял по рано ,че сте на трещеник да дойда ама е на чак сега го виждам
              Нали щеше да тръгваш с тях?!? Или ентусиазмът стигна само за форума?
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Нали щеше да тръгваш с тях?!? Или ентусиазмът стигна само за форума?
                Извънредна работа нямаше как да тръгна иначе бях отишил ,ноо
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
                  Извънредна работа нямаше как да тръгна иначе бях отишил ,ноо
                  bob4oo за съжаление не дойде с нас. Но пък за сметка на това дойде да ни изпрати, даже ни изведе извън Якоруда. С мотор

Ние изкарахме чудесен ден. Времето беше чудно, почти през цялото време беше слънчево и много приятно.

Следвахме неотлъчно трака на Чавдар и нямахме никакви залутвания. Маршрута е много як. На мен лично най-много ми хареса частта от Голям беглик до Сърница. Може би защото слънцето грееше много красиво през високите дървета и обстановката беше супер приятна.

Имаше и интересни моменти. Оцених по достойнство съвета на Чавдар да си носим моторна резачка - на две три места имаше паднали дървета. Едното беше бая голямо и не ставаше да го издърпаме, та го рязахме напарчета. След което трябваше да заобиколим спрялата и зарязана на сред пътя пред дървото Навара

Тръгнахме от Якоруда в 11:30. Към 2 и половина бяхме в Медени поляни, където ни чакаше Митко Желязков със сериозен екипаж.

Моя навигатор (Катя) през цялата първа част се отнасяше доста скептично към удоволствието да се друсаш часове наред по горите и през цялото време да гледаш долу в ниското асфалтирани пътища като слънце

Нещата се оправиха, когато в Медени поляни отворихме една бутилка шампанско и след като я изпихме с компанията, тя пое волана. От тук насетне нямаше нито едно мрънкане

Въпреки, че карахме, колкото позволяха неравностите бързо стигнахме в Доспат в 8 и половина вечерта. От Сърница до Доспат си го нимахме по асфалта, че печеното агънце ни чакаше вече в хотела.

С нетърпение очаквам и утрешния ден - то аз точно заради утрешната част от маршрута толкова съм се запалил по идеята.

За сега си изкарваме супер. Компанията и готина и сме оптимален брой от 5 джипки, без явни разногласия.
                  Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

bob4oo за съжаление не дойде с нас. Но пък за сметка на това дойде да ни изпрати, даже ни изведе извън Якоруда. С мотор

Ние изкарахме чудесен ден. Времето беше чудно, почти през цялото време беше слънчево и много приятно.

Следвахме неотлъчно трака на Чавдар и нямахме никакви залутвания. Маршрута е много як. На мен лично най-много ми хареса частта от Голям беглик до Сърница. Може би защото слънцето грееше много красиво през високите дървета и обстановката беше супер приятна.

Имаше и интересни моменти. Оцених по достойнство съвета на Чавдар да си носим моторна резачка - на две три места имаше паднали дървета. Едното беше бая голямо и не ставаше да го издърпаме, та го рязахме напарчета. След което трябваше да заобиколим спрялата и зарязана на сред пътя пред дървото Навара

Тръгнахме от Якоруда в 11:30. Към 2 и половина бяхме в Медени поляни, където ни чакаше Митко Желязков със сериозен екипаж.

Моя навигатор (Катя) през цялата първа част се отнасяше доста скептично към удоволствието да се друсаш часове наред по горите и през цялото време да гледаш долу в ниското асфалтирани пътища като слънце

Нещата се оправиха, когато в Медени поляни отворихме една бутилка шампанско и след като я изпихме с компанията, тя пое волана. От тук насетне нямаше нито едно мрънкане

Въпреки, че карахме, колкото позволяха неравностите бързо стигнахме в Доспат в 8 и половина вечерта. От Сърница до Доспат си го нимахме по асфалта, че печеното агънце ни чакаше вече в хотела.

С нетърпение очаквам и утрешния ден - то аз точно заради утрешната част от маршрута толкова съм се запалил по идеята.

За сега си изкарваме супер. Компанията и готина и сме оптимален брой от 5 джипки, без явни разногласия.
                    Как няма да ви изпрятя За вас винаги
                    Аз щеше идвам с един приятел с неговия мотор щот на моя видяхте докаде ми стигна хляба и боба Ще очакваме снимките да знам да се готвя за 2рата дружинка ,И ако тогава излезне някаква работа вече няма да знам каде се намирам
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

• До: Идеи за Родопи - май 2010г.

Поздрави на компанията!!!
                      Y61

Коментар

за съжаление разходката свърши /за нас още вчера/ макар и малко като брой/5 джипа/ групата беше перфектна. искам да благодаря на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от venci_uaz Преглед на мнение
                          ... макар и малко като брой/5 джипа/ групата беше перфектна. ...

Точно затова е била перфектна, защото не е била голяма.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Прибрахме се(или май аз съм първият от основната група).Беше страхотно! Такова удоволствие отдавна не бях си доставял.Перфектният маршрут,с перфектната група.Снимки малко по-късно,че още ми тръпнат ръцете.
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

И ние се прибрахме. "Ние" означава аз и Катя. Най-сериозните продължиха, но ще им оставя удоволствието сами да си разкажат преживяванията.

Вчера (8-и май) направихме перфектния преход! Без никакво съмнение за мен това беше най-страхотната част от целия маршрут. Колкото по към края отивахме, толкова по красиво ставаше!

От Борино отидохме до Дяволския мост, разгледахме го, изчакахме Жоро (goshko-loshko) да реши дали да кара нагоре по реката или да се върне с нас по нормания път и поехме към Чала. Страхотно селце с такава гледка, че свят ти се завива! От там до Ягодина си карахме безметежно и се любувахме на природата.

На желаещите да посетят Ягодинската пещера не им се отвори парашута, защото беше страхотен фраш. Тълпи от посетители, които ги пускаха на кръгъл час по определен брой. Както и да е, и овчето кисело мляко с боровинки не беше по лошо изживяване

В ягодина самоковската част от групата си тръгна. С един джип по малко поехме към Триград. Пътят е лек и много приятен.

От Триград натам започна страхотната част от цялото ни пътешествие. Тази част от маршрута е истинска прелест! И самото каране си го биваше доста.

Тук е момента да кажа, че hackman ни дължи доста бири. Мисля, че сме нарязали и махнали от пътя поне 10 дървета, някои от които доста дебели. Браво на моторния трион на Жоро и на брадвата на Венци Крум също не трябва да бъде забравен - той показа много добри умения в боравенето с моторния трион! По приблизителни оценки бирите отиват към 2 каси...

По въпроса за карането няма да се спирам на подробности, ще отбележа само спускането към Чаирските езера. Доста страховито ми се видя, а на Катя, която караше и показа високо майсторсво, й се разтрепериха краката, докато стигне до края Участъкът е много стръмен и с големи камъни.

Самата Мугла е страхотно село. Доста добре защитено Много рядко човек като много се навие за нещо не се разочарова, след като го постигне. Тоя път не се разочаровах изобщо

След кратко съвещание решихме и (за нерадост на част от компанията) се върнахме по асфалт през Смолян до Доспат. Все пак беше поне 8 и половина, когато стигнахме в Мугла.

Страхотен ден, нямам думи да го пресъздам достатъчно добре! Като награда за добрия ни отбор и времето беше с нас - само преди обяд беше леко намръщено и ръмеше от време на време, след което пекна едно слънце, чудно направо!

Днес оставихме екипа на Крум (Regulator) да се наслаждава на спокойствие на язовир Доспат и отпрашихме през Сърница към Ковачевица. Който не е ходил в Ковачевица, трябва да иде!

От там - по страхотния панорамен път към Лещен, където хапнахме в новата кръчма (след като старата изгоря миналата година). Отново страхотно време, приятни и весели разговори с готини хора. Много ми е кеф това, което успяхме да сътворим тия три дни.

Много благодарности на цялата компания - бяхме перфектен отбор по планинските пътища!

След малко ще сложа някои снимки, сигурен съм, че по-късно ще видим и снимките на истинските майстори на фотото в нашата група
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

И едни ендуристи срещнахте пак от този форум а ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X