Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за Родопи - май 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идеи за Родопи - май 2010г.

Първоначално публикуван от danikr Преглед на мнение
    Желаещи има, но още не са уточнени много подробности. Дата, точен маршрут, места за спане...
    Когато се изяснят тези неща, желаещите веднага ще пишат.
    Ако желаещите си траят и не се обаждат, докато не видят всичко подредено, могат просто и да не дочакат ...

А ако някой реши да играе организатор, най-добре да остави всеки сам да си прави резервациите за спане, защото иначе ще си сложи таралеж в гащите.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Колеги... ако станем повече от 6 джипки, по-добре да предвидим едни палатки и да спим някъде по пътя защотото посмърнто няма да стигнем по светло в Доспат.

По пътя си спомянам няколко момента в които трябва да се изчакваме, като допълним и желанието на някой (мен например) да се движим по-бавничко и да спрем някъде за хапване шанс за стигане на Доспат преди тъмно почти няма
      One Planet, One Internet!
      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
        Колеги... ако станем повече от 6 джипки, по-добре да предвидим едни палатки и да спим някъде по пътя защотото посмърнто няма да стигнем по светло в Доспат.

По пътя си спомянам няколко момента в които трябва да се изчакваме, като допълним и желанието на някой (мен например) да се движим по-бавничко и да спрем някъде за хапване шанс за стигане на Доспат преди тъмно почти няма
        +1 Имам палатка. 2 стай може да се спи спокойно по 2-3-ма и още една +/- още 3-4-ма
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от danikr Преглед на мнение
          Желаещи има, но още не са уточнени много подробности. Дата, точен маршрут, места за спане...
          Когато се изяснят тези неща, желаещите веднага ще пишат.
          Я, кой бил тук пък аз да не знам!

Предлагам следния план за действие (време е поне основните точки да ги заковем):

Ден първи - 7 май 2010
          -----------------------------
          1. Сборен пункт - 7.05.2010 г. 10:30 часа на Лукоил в Якоруда
          2. Запознаване на групата, кафе и приказки
          3. Ако има желаещи за палатки по средата на маршрута, сега е момента групата да се раздели на две. Тези, които са планирали сравнително навреме да са в Сърница, Доспат и т.н. ще трябва да поддържат определено темпо.
          4. Тръгване в 11:00
          5. Каране, снимане, кратки почивки със сандвичи и цигарки. И бира (за шофьорите - една за деня )
          6. Пристигане в Сърница живот и здраве по прилична доба. Разбор на деня, може и по една бърза ракия в ресторант "Аликанте"
          7. Свободна програма за настаняяване и т.н. Кой към Доспат, кой в самата Сърница, кой в Сатовча...

Ден втори - 8 май 2010 г.
          --------------------------------
          1. Сбор в Доспат в 10:30 - 10:45
          2. Преброяване и тръгване в 11:00
          3. Борино - Чала - Ягодина. Кисело мляко с боровинки, може и друго.
          4. Триград, Чаирски езера, Мугла (само като напиша Мугла и ми става такъв кеф! )
          5. Тука има варианти, като според броя на стигналите до Мугла може и разделяне на групи по интреси. Вариантите са оставане в Мугла, продължаване към Солища, Широка Лъка. Оставане в Широка Лъка или връщане в Доспат, Сърница и т.н. ако някой си е запазил за две вечери за спане.

Ден трети - 9 май 2010 г.
          -------------------------------
          Волна програма
          "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ето и някои планове за маршрутите (в прикачения файл), но предпочитам някой все пак да даде записани тракове от предната разходка
            Прикачени файлове
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Започвам да получавам мераци
              TOYOTA LJ70 3D Common Rail
              TOYOTA BJ40 3.5D
              Венци 0887551059

Коментар

здравейте следя темата от самото начало.имам желание да се присъединиме та въпроса ми е това ли остава окончателната дата и маршрут.

Коментар

Първоначално публикуван от venci_uaz Преглед на мнение
                  здравейте следя темата от самото начало.имам желание да се присъединиме та въпроса ми е това ли остава окончателната дата и маршрут.
                  На мен ми харесва датата.Но ми се струва ,че е малко рано но пък ,ние не се качваме много на високо най-много да има 1-2 преспи и тва е
                  Пък вече и едно списаче да земем да направим няма да е лошо
                  Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 29-04-10, 10:41.
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

да наистина датата е добра доста почивни дни.ако датата бъде потвърдена-самоков 1 джип

Коментар

да наистина датата е добра доста почивни дни.ако датата бъде потвърдена-самоков 1 джип
                      Дано да остане тя,защото има повечно почивни дни
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз преди 23 съм зает така, че ако има някой който има желание за този маршрут но към края на май да ми пише
                        One Planet, One Internet!
                        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Датата е окончателна От наша страна, според напредъка на работите в бокса и една-две неизвестни, ще сме между 3 и 6 джипки. Оформя се сериозно мероприятие.

Маршрута също в общи линии се оформя този. Плановете са да не спим в Мугла, а да се върнем в Доспат вечерта. Който има повече опит да каже дали не е много път това - Доспат - Ягодина - Триград - Мугла - Широка лъка - Доспат.
                          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
                            На мен ми харесва датата.Но ми се струва ,че е малко рано но пък ,ние не се качваме много на високо най-много да има 1-2 преспи и тва е
                            Пък вече и едно списаче да земем да направим няма да е лошо
                            Идеята със списъка е готина. Предлагам, който е сигурен, че ще идва, да потвърди и по някое време да обобщим ситуацията в един списък.

Ако може потвърждението да съдържа и кой с како МПС ще идва, да си съставим пълноцветна картинка
                            Последно редактирано от Андрей Боянов; 29-04-10, 15:55. Причина: Допълване
                            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                              Датата е окончателна От наша страна, според напредъка на работите в бокса и една-две неизвестни, ще сме между 3 и 6 джипки. Оформя се сериозно мероприятие.

Маршрута също в общи линии се оформя този. Плановете са да не спим в Мугла, а да се върнем в Доспат вечерта. Който има повече опит да каже дали не е много път това - Доспат - Ягодина - Триград - Мугла - Широка лъка - Доспат.
                              Последно от каде ще се тръгне,защото до преди се почваше от Якоруда а може да дойдем 2ма-3ма .Та ся последно от каде ще се тръгне Якоруда или Доспат ?
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз бих се включил на 08 от Доспат до Широка лъка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X