Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка 03.02.2007 около Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Как хубаво се чупят разни работи при опити за вадене с удар ...
    В този разлъзган терен няма да счупят нищо , ама Сузукитата сигурно са станали дълга база

А хъбати се е счупил защото е автоматичен- сиреч излишна част. Сменяш с ръчни и готово (лично преживяване )
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      Сменяш с ръчни и готово (лично преживяване )

Точно това и направих.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Предницата му ще висне и с едната и с другата. Ако разликата в цената не е убийствена по-добре е да си вземе 8000.Тази от 6000(независимо от марката) е максимално изнасилена - та за това е и по-ефтина.8-цата е със съвсем друг ел.мотор(по-мощен).Полиспаста няма да му помогне в конкретната ситуация(не видях дървета за връзване) . Лечението е джип с лебедка ,вързан за още един джип и лебедката да е с достатъчна мощност .
        Заболяването върви нормално .Интересува ли те вече и окачване ?
        Така, така, болен с пари се лекува
        Прав си Чуров ама не го стряскайте човека, той сега почва с ъпгрейда на машинката малко по-малко и ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
          Прав си Чуров ама не го стряскайте човека, той сега почва с ъпгрейда на машинката малко по-малко и ще стане.
          Не го стряска, ами направо му спестява пари, а може би и неприятности. Ако си вземе твърде слаба лебедка може да установи това в доста неподходящ момент. Отделно дето после ще трябва да я сменя и вероятно да преработва закрепването.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

РЕ:

Ясно, 8000 либровата ще взема, за окачване съм говорил с Вожда и като ми останат малко излишни кинти ще отида да ми го смени . Неговата е с 15ина см по висока от моята .
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Не го стряска, ами направо му спестява пари, а може би и неприятности. Ако си вземе твърде слаба лебедка може да установи това в доста неподходящ момент. Отделно дето после ще трябва да я сменя и вероятно да преработва закрепването.
              Да естествено че винаги по голямото е и по добре. Но все пак става въпрос за Витара нали

Коментар

Да естествено че винаги по голямото е и по добре. Но все пак става въпрос за Витара нали
                Размерът определено има значение! Колегата ще си смята колко му тежи джипката и колко силна лебедка му трябва, но на 6000 лб лебедка не й харесвам и дължината на въжето. Само 15 м е.
                Ако пък при някое по-яко окопаване му се наложи да се дърпа през блок (да не ни правят бележки, че употребяваме понятието полиспас ) става вече само към 6 м. На мен ми е по-уютно като има някакъв резерв. То не че в някои случаи и 29 м. не стигат, ама все пак ...

П.П. Пък, освен това, няма да е зле да има малко силица, та, ако се наложи, да дръпне и някоя по-тежка джипка. Ей както е бил закъсал Рейндж-ът с 6000 ще е трудничко да го извадят.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

П.П. Пък, освен това, няма да е зле да има малко силица, та, ако се наложи, да дръпне и някоя по-тежка джипка. Ей както е бил закъсал Рейндж-ът с 6000 ще е трудничко да го извадят.
                  Ако знаеш колко болна тема засегана Вече имам 2 случая с такива помощи. Лебедка 6000лб. на Нива, изгорял мотора, питам аз как се случи отговор "помогнах на един пиятел да излезе от дерето"
                  Сами се сещаите приятеля му с какъв джип е бил

Коментар

Ако знаеш колко болна тема засегана Вече имам 2 случая с такива помощи. Лебедка 6000лб. на Нива, изгорял мотора, питам аз как се случи отговор "помогнах на един пиятел да излезе от дерето"
                    Сами се сещаите приятеля му с какъв джип е бил
                    Е хайде а пък вие сега, колко ще тежи един бензинов автоматик класик , Следващият път като се окопая ще избяга. Моля не плашете колегата!

Коментар

Има блокаж на задния диф, ама жилото е скъсано и за сега е навито на степенката , като се постопли пак ще има блокаж, ама то по скоро гуми му трябват и 2.0 мотор
                      хайде сега 2 литра...
                      6 години къде ли не съм го катерил, заривал и всичко каквото се сетиш с 0.8 литра, сега не му стигали кубиците...

какъв блокаж бе колега??? на ключалката на врата ли
                      виж блокажа си му трябва, няколко пъти точно той ме е измъквал, а за сведения на колегата на вратите няма блокажи, лятно време даже и врати няма
                      Последно редактирано от giorgio; 07-02-07, 22:41.
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Яворе, човека е заразен вече и няма да се излекува . По-ефтина е 8000лбр , защото ще я изгори по-трудно . Ако той се беше лепнал в тази калчица ,много се съмнявам че 6-тицарта ще го измъкне , когато корема му залепне от доло (става направо вакуум) . За ъпгрейда му - мисля си че и гуми ще сменя с по-големи скоро,ама си мълча . Той сам ще се сети като смени окачването
                        0899187766

Коментар

Яворе, човека е заразен вече и няма да се излекува . По-ефтина е 8000лбр , защото ще я изгори по-трудно . Ако той се беше лепнал в тази калчица ,много се съмнявам че 6-тицарта ще го измъкне , когато корема му залепне от доло (става направо вакуум) . За ъпгрейда му - мисля си че и гуми ще сменя с по-големи скоро,ама си мълча . Той сам ще се сети като смени окачването
                          Е то всички сме заразени вече щом пишем тук. Аз много се радвам, че болеста се прехвърли и в наща махала. Само да се върна в БГ и се мятаме по горите .

П П Как е малкия състезател, моторетката добре ли е?

Коментар

А бе нещо не и работи парното и съм я зазимил Иначе е добе !Като ми пратиш и обещания амортесьор ще е 6 !
                            0899187766

Коментар

А бе я кажете кой варненец (май са му болест Патрулите ) ще идва тия дена да бръмчи из Рила а

Коментар

))

има ли мераклии за тази неделя 11,02,2007 да отидем малко на пясъка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X