Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка 03.02.2007 около Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Интересно ми е това Сузуки от снимките на vOid как се справяше??? До колкото знам това е таткото на самурая и дядото на джимнито Не му ли е малко малък двигателя???
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
      Интересно ми е това Сузуки от снимките на vOid как се справяше??? До колкото знам това е таткото на самурая и дядото на джимнито Не му ли е малко малък двигателя???
      Малкото джипче се справяше отлично въпреки че е с кофти гуми и неработещ блокаж .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Я кажете как го изровихте този хипопотам от лайнарето ???
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          Малкото джипче се справяше отлично въпреки че е с кофти гуми и неработещ блокаж .
          какъв блокаж бе колега??? на ключалката на врата ли
          no signature no problems

Коментар

Има блокаж на задния диф, ама жилото е скъсано и за сега е навито на степенката , като се постопли пак ще има блокаж, ама то по скоро гуми му трябват и 2.0 мотор .

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              Я кажете как го изровихте този хипопотам от лайнарето ???
              Не питай колко въжета се скъсаха, само за инфо "хипопотама е V8 3.9 автоматик, не е истина колко тежи. . Мина един кравар и ми вика че кравите там затъвали до посредата на коремите, а телетата са се загубвали .

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Не питай колко въжета се скъсаха, само за инфо "хипопотама е V8 3.9 автоматик, не е истина колко тежи. .
                Колега, когато караш голяма и по-тежка джипка, е добре да преценяваш добре къде и как влизаш, ако в групата са само по-малки и доста по-леки от теб джипки. В някои ситуации другите колеги просто няма да са в състояние да ти помогнат поради разликата в категориите.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

РЕ:

Просто имахме голям мерак да го изкараме и никой не се отказа до последно, добре беше да имаме повече лопати и хай лифтове и още малко екипировка но за следващия път ще знаем . Опита се трупа точно по този начин и аз се радвам че всичко мина добре и без произшествия въпреки че имаше доста предпоставки за това А това за кравите е верно и трябваше по рано да питаме краваря как е там . Другото което е много интересно е че това място ще е много трудно за която и да е подготвена джипка и който е мераклия ще го водим там, аз лично се амбицирах и трябва само малко да се подготвя психически и ще цопна в гьолчето поне съм лесен за вадене аз още тогава щях да цопна ама стана късно вече и всички бяхме уморени и гладни и не ми се рискуваше

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Колега, когато караш голяма и по-тежка джипка, е добре да преценяваш добре къде и как влизаш, ако в групата са само по-малки и доста по-леки от теб джипки. В някои ситуации другите колеги просто няма да са в състояние да ти помогнат поради разликата в категориите.
                    Ами сега като се замисля то в подписа е казано всичко . Аз на тати москвича едно време карах така и магарета са ме вадили , та камо ли с класика. Наистина трябваше да заровиме първо малката джипка, ваденето с класика щеше да е много по лесно, ама като не им стиска на колегите аз какво да направя, а и уж въжета и колани имахме, то нито едно здраво не остана. Наистина един хай лифт в случая щеше да е много полезен.
                    И веднага в мен възниква въпроса "... а с Виетнамка ще мина ли?...."

Коментар

РЕ:

А видя ли виетнамката по пътя отляво, трябваше да се поогледаме току виж собственика и той мераклия за кални бани

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                        А видя ли виетнамката по пътя отляво, трябваше да се поогледаме току виж собственика и той мераклия за кални бани
                        А бе, виетнамката е нещо, което е хубаво да е наблизо, когато закъсаш. Питай ме отде знам ...
                        Така че, гледайте да се сприятелите със собственика й, та, като не ви стигнат магаретата някой път, да има кой да подръпне!
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 05-02-07, 20:33.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Има блокаж на задния диф, ама жилото е скъсано и за сега е навито на степенката , като се постопли пак ще има блокаж, ама то по скоро гуми му трябват и 2.0 мотор .
                          Витара с механичен блокаж на задния диф??? фабрично?? и какъв е този блокаж с жило? дай повече инфо.?
                          no signature no problems

Коментар

РЕ:

Става въпрос за малкото сузуки, не за витарата . То е със 800 кубика двигател и тегло под 1000 кг. може и да е към 700-800, Митака да каже по точно че може и да бъркам нещо ...

Коментар

Става въпрос за малкия джип, Suzuki LJ800 800cc 1980 година, не съм го теглил но има само едни седалки и нищо друго, доста е леко, някой ден ще го претегля, има фабрично блокаж на задния диф.

Коментар

Аааа ясно, да много е яко изглежда сериозна машина, аз помислих за витарата и се
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X