Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Средни и Източни Родопи - юли 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Средни и Източни Родопи - юли 2009

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
    ... Чавдаре ако имаш желание да покараме около 110км по маршрут без да стъпим на асвалт казвай.Маршрута е интересен и сам го минавал един път.Ще пообиколим Родопите и пътя по който си минавал ще е от х.Момчил юнак до х.Пашалийца.Вечерта ще си ми на гости.
    Имаш официална покана-О889414199-Атанас
    Благодаря за поканата! За каране в Родопите - винаги готови!
    Само трябва да видим кога ще можем да се организираме, че днес приключихме поредната родопска разходка, но нещо възникнаха проблеми по окачването.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Благодаря за поканата! За каране в Родопите - винаги готови!
      Само трябва да видим кога ще можем да се организираме, че днес приключихме поредната родопска разходка, но нещо възникнаха проблеми по окачването.
      До зимата има време че след това падат големи снегове.Имаш ми номера обаждай се когато решиш.... а отностно проблемите ще ги оправим,то и аз имам немалко по окачването.Нещо и мотора не ме слуша ама то и глвата не ме слуша така че всичко е наред
      Със себе си съм имал повече проблеми,
      отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
      Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
        така де
        проекта е много голям там, ама се търсят желаещи
        С лодките го караме от януари до април трасето Бели Извор-Нулата и такава дивотия много рядко се среща. Въпреки всичко виждам навсякъде изоставени махали предимно по левия бряг. Една единствена пресечна точка има по пътя и тя е в коритото на малка Арда. Ако се намери минавачка от там, няма да има по диво и необуздано място.
        Аз съм пресичал там, където Арда се влива в язовира - има си прекрасно минаване. От там се отива по много живописен път към Русалско, а точно преди Русалско има отбивка надясно към Песнопой. Песнопой е едно селце, до което не се стига с друго, освен с катър и пеша. Но покрай него си има съвсем приличен черен път (не го виждам на картата), който продължава доста нагоре и обещава да стигне някъде. Ние го карахме до някъде и се върнахме, че трябваше да се яде

А пък на картата гледам някакъв черен път, които продължава от Русалско и почти стига до "нормален" път от другата страна на баира, близо до язовир Берковица. Като бяхме обаче в самото Русалско не останах с впечатление да тръгва някакъв път от него...

Ще гледам да пусна след малко разказ с малко снимки за тия села. Аз го бяхм почнал разказа миналата година, ама съм го забатачил нещо
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
          ...

А пък на картата гледам някакъв черен път, които продължава от Русалско и почти стига до "нормален" път от другата страна на баира, близо до язовир Берковица.
          ...
          Не знам защо на офроуд картата го пише язовир Берковица, като всъщност трябва да е Боровица...
          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

А той и в действителност е Боровица.

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
              ...

Ще гледам да пусна след малко разказ с малко снимки за тия села. Аз го бяхм почнал разказа миналата година, ама съм го забатачил нещо
              Ето го разказът ми: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=68595
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X