Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка 18/19 юли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за разходка 18/19 юли

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
    На този въпрос може да ти отговори Търтей.
    До колкото знам през Годеч минаваме на връщане към София за да се прибираме по асфалт и по табелите ако замръкнем.
    Мен ме интересува къде може да се включим на горе ? Применно Петрохан или Гинци от къде ще се излиза ?
    [CENTER]Единственото, от което трябва да се страхуваме е самият С Т Р А Х :eek: :wink:
    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Vessobenz Преглед на мнение
      Мен ме интересува къде може да се включим на горе ? Применно Петрохан или Гинци от къде ще се излиза ?
      Гпс-ъг дава, че пресичаме Петрохан до някакво езеро северно от Гинци при мотел+бензиностанция - на върха (Петрохан) трябва да е това е това.

ПП Та викам на Петрохан горе да се съберем с вас?
      Последно редактирано от turtey; 15-07-09, 18:36.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Гпс-ъг дава, че пресичаме Петрохан до някакво езеро северно от Гинци при мотел+бензиностанция - на върха (Петрохан) трябва да е това е това.

Точно така е горе до язовира се пресича шосето и се тръгва към Ком по черно, реално са два пътя успоредни в началото, единия беше хард другия ок. Минавал съм го тази зима но заорах където свършва трака дето съм начертал.

Последно редактирано от redex; 15-07-09, 19:52. Причина: Редактиране
        LZ1UX

Коментар

Добре ако се разберем с колегите тук ще пиша пак Иначе мястото ни устройва
          [CENTER]Единственото, от което трябва да се страхуваме е самият С Т Р А Х :eek: :wink:
          [/CENTER]

Коментар

Молба.
            По ред причини останахме без ГПС, пък някак си няма да успеем без него. Моля ако някой от сигурните, които ще идват и има ГПС да си каже. Или пък някоя неидваща благородна душа да ни услужи с един на отговорно пазене за едни ден ще сме много признателни.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Молба.
              По ред причини останахме без ГПС, пък някак си няма да успеем без него. Моля ако някой от сигурните, които ще идват и има ГПС да си каже. Или пък някоя неидваща благородна душа да ни услужи с един на отговорно пазене за едни ден ще сме много признателни.
              А каса бира за благородната душа?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Молба.
                Ако оставате без ГПС мога да ви дам моя. Garmin HCx с ОФРМ 4.80 със заредени батерии + USB кабел за захранване от запалката на жипката. Няма да ми трябва идната седмица така, че ако решите казвайте.

А каса бира за благородната душа?
                После ще пием бирата заедно на следващата разходка
                Георги Танев (0+)
                Land Rover Discovery 1 300 TDi
                Land Rover Club Bulgaria
                0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнение
                  Ако оставате без ГПС мога да ви дам моя. Garmin HCx с ОФРМ 4.80 със заредени батерии + USB кабел за захранване от запалката на жипката. Няма да ми трябва идната седмица така, че ако решите казвайте.

После ще пием бирата заедно на следващата разходка
                  Да, за момента останахме без GPS. Бях уговорил два от колеги от работата, но и двамата пътуват този weekend и увиснахме без навигация. Продължавам с търсенето, но за момента май се очертава да вземем твоя. Благодаря ти за предложението.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Да, за момента останахме без GPS. Бях уговорил два от колеги от работата, но и двамата пътуват този weekend и увиснахме без навигация. Продължавам с търсенето, но за момента май се очертава да вземем твоя. Благодаря ти за предложението.
                    Няма защо. Телефона ми го има в подписа, утре ще го взема с мен и ще се разберем да се видим за да ти го дам.
                    Георги Танев (0+)
                    Land Rover Discovery 1 300 TDi
                    Land Rover Club Bulgaria
                    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Момци бройте ме и мене в групата

Коментар

Аз също ще се включа във веселбата.
                        На Нуви 255W може ли да се качи трака? Аз нещо не можах
                        NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                        SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                        GSM: О887б97З79

Коментар

само не знам защо ще минавате през историческия проход на петрохан?

Коментар

Първоначално публикуван от ogitoBG Преглед на мнение
                            Аз също ще се включа във веселбата.
                            На Нуви 255W може ли да се качи трака? Аз нещо не можах
                            Вчера го качвах на един 765. Без проблм се товари.
                            Първо го пращаш през МапСорса.
                            После от менютата на GPS-a, мисля от MyData имаше Load Route From File. Избираш този.
                            И за финал в Custom Routes излиза този и можеш да му кажеш да го следва. Мисля, че менютата са еднакви и би трябвало да е нещо подобно.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Изкушен съм да се включа, ще си взема GPS-а, но не съм сигурен дали ще успея да кача в него трака, така че да има полза за дружината.

Между другото, като гледам маршрута, ми се получава, че няма време за скара. Ще бъдат санвдичи. Ако има други мнения - кажете да приготвим материал към бирата.

Поздрави!
                              Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                                Между другото, като гледам маршрута, ми се получава, че няма време за скара. Ще бъдат санвдичи. Ако има други мнения - кажете да приготвим материал към бирата.

Поздрави!
                                Е как без скара. То за това връщането е през Годеч - като мръкне да се прибираме по табелите
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X