Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Желаещи за разходка около Банско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Желаещи за разходка около Банско

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
    Абсолютно всеки уикенд съм по чукарите с няква "мисия". Събират ми се има-няма 2-3 уикенда да съм в къщи. Но когато довлякох Джипа на поляната, половината от приятелите ми казаха "и ти ли стана от Тия бе !!" Е тва ме натъжи най-много. взех си джипа щото почнах да троша по две коли на година в планината с мойте щуротии, а те ме щамповаха и дангосаха още с появата на тая ламарина.
    Те тия пичове и паркетник,дет не е видял кал никога да видят по булеварди и магистрали пак са недоволни.Та фани си смени половината приятели,че с каквито дружиш,такъв ставаш...

С най-добри чувства към теб,но не и към половината ти "приятели",сигурно имаш много,разкарай ги дразнителите.Отърви се от тях че ше те намразят заради една скапана джипка,после чак ще се вгледат на жена ти.Винаги така става.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      Те тия пичове и паркетник,дет не е видял кал никога да видят по булеварди и магистрали пак са недоволни.Та фани си смени половината приятели,че с каквито дружиш,такъв ставаш...

С най-добри чувства към теб,но не и към половината ти "приятели",сигурно имаш много,разкарай ги дразнителите.Отърви се от тях че ше те намразят заради една скапана джипка,после чак ще се вгледат на жена ти.Винаги така става.
      Те на някой хора всичко им пречи,но най вече зависта как са си прекарали другите.Според мен те немогат да си позволят такива неща и се изнервят или пък нямат такива приятели с които могат да се забавляват.

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
        Ето траковете от събота (Пирин) и неделя (Рила): [ATTACH]57543[/ATTACH]
        Влади ти нямали да качиш някое клипче

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
          Ето траковете от събота (Пирин) и неделя (Рила): [ATTACH]57543[/ATTACH]
          Сега още повече ме е яд, че бях на работа и не можах да дойда. Според Goooooolge Earth, вилата на дядо ми е на 1443метра по права линия от този хотел. В района има прекрасни местенца за разходки.
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
            Сега още повече ме е яд, че бях на работа и не можах да дойда. Според Goooooolge Earth, вилата на дядо ми е на 1443метра по права линия от този хотел. В района има прекрасни местенца за разходки.
            Ами хайде другият път да се разберем и да ги обиколим заедно

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
              В коя местност е тая вила?

Нено, кво стана бре, нали щяхте да качвате всички снимки в снимка.бг или в нещо такова, дайте и клипчета нещо да гледаме, нещо разбрах с Голди сте правили.....
              И друго, вие ли съсипахте туристическия бизнес на банскалии бе, не ви е срам - разорахте пистите, всичките писти, еко-катастрофа сте причинили бе, как да дойде човек пак със вас а??
              Don't hunt IF you can't kill
              първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

бре , бре , това се казва преживяване браво момчета и момичета, супре изживяване сте си спретнали ,

П,П, цялата тема е спретната супер , аз се забавлявах искрено за което благодаря
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                  В коя местност е тая вила?
                  Мисля че се казва "Бойков рид". Ето снимка:
                  Последно редактирано от javoresku; 04-12-08, 06:41.
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    бре , бре , това се казва преживяване браво момчета и момичета, супре изживяване сте си спретнали ,

П,П, цялата тема е спретната супер , аз се забавлявах искрено за което благодаря
                    Да много хубаво си изкарахме,но някой ни завидяха

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                      Да много хубаво си изкарахме,но някой ни завидяха

бре какво ви пука , важно е вие как се чувствате , да не цапаме темата с такова писане
                      Последно редактирано от Юли; 04-12-08, 08:56.
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        бре какво ви пука , важно е вие как се чувствате , да не цапаме темата с такова писане
                        Аз си ги слагам на това за да не ходят пеша

Коментар

Бъзикай се ти, бъзикай се, в петък кат сложа по-хубави гумета малеейй... Само да не ми паднеш ти да те вадя от некъде - тогава аз ще си имам черно японско ремарке ...
                          Нали казахте, че тръгвате към Академика, какво стана - малко отклонение до Безбог май а? Ще чакам снимки да вида какви сте ги дробили пак.
                          Извинявай ама дали бялото японско ремарке се обу

Коментар

Що питаш, да не си намислил пак нещо? Още не, ама не ми е сега това до главата, от някъде капе масло и немога да разбера от къде точно. Не че е голям проблем ама много ме дразни - идва ми да зема да извада двигателя и да сменя всички видове гарнитури и семеринги.
                            Don't hunt IF you can't kill
                            първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Що питаш, да не си намислил пак нещо? Още не, ама не ми е сега това до главата, от някъде капе масло и немога да разбера от къде точно. Не че е голям проблем ама много ме дразни - идва ми да зема да извада двигателя и да сменя всички видове гарнитури и семеринги.
                              Не,самоте чакам да го обуеш и идвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X