Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Желаещи за разходка около Банско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Желаещи за разходка около Банско

Утре ще качиме и другите снимки.От обикновена софт(хард) разходка с Влади и Калин.А на другите се отказаха,но някой ги разбрах защо докато други не. Но ние се позабавлявахме доста Влади сефтоса лебетката.Най ми липсва бялото японско ремарке

Коментар

Първоначално публикуван от dokholiday Преглед на мнение
      Охоооо, някой е искал да ходи на Безбог...

П.С. Супер сте.....До там ли само стигнахте.
      За съжеление да

Коментар

И аз съжалявам, утре щях да гледам снимки поне от междинна станция....С лифта как се разминахте в началото?

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
          Най ми липсва бялото японско ремарке
          Бъзикай се ти, бъзикай се, в петък кат сложа по-хубави гумета малеейй... Само да не ми паднеш ти да те вадя от некъде - тогава аз ще си имам черно японско ремарке ...
          Нали казахте, че тръгвате към Академика, какво стана - малко отклонение до Безбог май а? Ще чакам снимки да вида какви сте ги дробили пак.
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от dokholiday Преглед на мнение
            И аз съжалявам, утре щях да гледам снимки поне от междинна станция....С лифта как се разминахте в началото?
            Нали виждаш ние каде направихме междинната станция.Защо как се разминахме с лифта

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
              Бъзикай се ти, бъзикай се, в петък кат сложа по-хубави гумета малеейй... Само да не ми паднеш ти да те вадя от некъде - тогава аз ще си имам черно японско ремарке ...
              Нали казахте, че тръгвате към Академика, какво стана - малко отклонение до Безбог май а? Ще чакам снимки да вида какви сте ги дробили пак.
              Не се базикам Слагай гумите и ще ти покажем едно пътче към хижа Чакалица.Качихме се на връх Капатник и от там към хижата,но пътя стана много хард,точно за теб

Коментар

Ето и на Клин Витрката до каде стигна

Коментар

Ето ни на път към връх Капатник

Прословутият връх

Долу магла а горе време за плаж

Това насрежа е Пирин

А това Родопите

Готови за скок

Уникална красота

И от тук се почна харда

Нисана реши да си полегне,че се бил уморил

Трябваше да му направя място за да му набия една лебетка за да се събуди

Тук вече се събуди

Коментар

Ето я и на Влади полегналата Фронтерка.Тези борчета каде са ги поставили да и пречат

Калин опъва лебетката на Влади,най накрая сефтето и дойде

Последно редактирано от MAD NENO; 01-12-08, 09:24.

Коментар

ееееееее Големи сте магарета. Що по пистата ? после що ви "хранят" хората....
                      А и т`ва постижение не се брои, щото преди 5 години ми се наложи в 1 през ноща да се кача до там с един фиат Уно 900 кубика/ 45к.

Коментар

Ето го и Калин

Витарата показа свойте ходове

Влади седи отзад за да балансира

Калин се чуства доволен от постигнатото

Витарата започна да се движи сама на зад

Витарата каза стига с тези лебедки и си тръгна по новият път.

Този Нисан ми направи път чакай и аз да мина по него

Много добра разходка,скоро ще има и продължение

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                          ееееееее Големи сте магарета. Що по пистата ? после що ви "хранят" хората....
                          А и т`ва постижение не се брои, щото преди 5 години ми се наложи в 1 през ноща да се кача до там с един фиат Уно 900 кубика/ 45к.
                          Само че аз хора не видях а и долу си говорихме с спасителите и те казаха пробваите от тук да видим докаде ще стигнете.А много ми е интересно с това уно до каде си стигналЧе нещо ми е бедна фантазията и немога да си представя.Много се съмнявам и първият наклон да качи,ти с това Уно сигорно на хард разходки ходиш.

Коментар

точно до там където и вие.
                            Въпроса е принципен да не газим по пистите, парковете и подобни. Щото после ревем че няма толернтност към нас от хората

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                              точно до там където и вие.
                              Въпроса е принципен да не газим по пистите, парковете и подобни. Щото после ревем че няма толернтност към нас от хората
                              А тогава ти защо си карал там?И като се събуди да не падна в деретоДобре че мечтите са безплатни,че иначе нямаше да може да си ги позволим

Коментар

там преди години имаше единствено обхват за мобилните. Беше страшна поледица по пътищата часът беше 1 след полунощ, а една от колите закъсняваше вече с 2-3 часа.
                                Жокера ми беше че рактрака беше минал и че беше студено..останалото е физика и зимни гуми. Нормално е кола която тежи по-малко от тон да драпа нагоре безпроблемно. С това щуро уно къде можеш да стигнеш не истина просто...единствената грижа му беше че междуосието му не отговаряше на това на Уазките на горските.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X