Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За събота-неделя 18-19.10.08 да се поразходим...(отделена тема)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За събота-неделя 18-19.10.08 да се поразходим...(отделена тема)

abre vie dokat se naglasite az nacepih darvata napalih kaminata i zasedam da pia:-).
    sujaliavam za latinicata ma pi6a ot telefona

-------------------------------------------------------------------------------------

абре вие докът се нагласите аз нацепих дървата напалих камината и заседам да пия:-).
    съжалявам за латиницата ма пиша от телефона
    Последно редактирано от Peppy; 17-10-08, 22:07.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
      abre vie dokat se naglasite az nacepih darvata napalih kaminata i zasedam da pia:-).
      sujaliavam za latinicata ma pi6a ot telefona
      Извинен си Ае наздраве, пийни и по едно за нас
      Светът на Владо

Коментар

момчета утре ако неми се отвори работа може да се видиме някаде
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Колеги,много ми тъжно да ви съобщя,че утре по независещи от мен причини-ОТПАДАМ,рожден ден на племенника итрябва да съм там,сега разбрах

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
            Колеги,много ми тъжно да ви съобщя,че утре по независещи от мен причини-ОТПАДАМ,рожден ден на племенника итрябва да съм там,сега разбрах
            Весело изкарване на РД-то Ние ще показваме снимки
            Светът на Владо

Коментар

И аз отпадам,но поради зависящи от мен причини...не ми се бие така нахалост път до Рила...ако е за едната кал-Рио де Лаинаре плюс долината на закъсалите виетнамки ни е на един х*й разстояние...аз паля джапанките към едно хубаво местенце,но с преспиване...за сега сме три патрула-ако на някой му се идва-да заповяда-тръгваме утре ранния следобед...връщане -кой както(или където) изтрезнее...
              08седемшест5едно513четири

Коментар

и от мен на добър час утре

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                  И аз отпадам,но поради зависящи от мен причини...не ми се бие така нахалост път до Рила...ако е за едната кал-Рио де Лаинаре плюс долината на закъсалите виетнамки ни е на един х*й разстояние...аз паля джапанките към едно хубаво местенце,но с преспиване...за сега сме три патрула-ако на някой му се идва-да заповяда-тръгваме утре ранния следобед...връщане -кой както(или където) изтрезнее...
                  Вальо,на къде ще поемате,ако утре се освободя навреме да дойда с вас.

Коментар

аз ще съм на линия 0745 на омв-то
                    с гажето и още двама авери да копат ако затънем
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• До: За събота-неделя 18-19.10.08 да се поразходим...(отделена тема)

за утре планувам да се кача на х.Дяк и там да напаля скарата но до утре има време
                      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
                        Вальо,на къде ще поемате,ако утре се освободя навреме да дойда с вас.
                        Сега в 10.00 часа ще разбера къде ще ходим и ще пиша...аз и андро-паджеро може би ще тръгнем по-рано,влади-голди ще дойде привечер...до колкото разбрах става въпрос за язовир близо до София...
                        08седемшест5едно513четири

Коментар

Последно?Кога?Къде?Хард или софт?

Коментар

И аз чух от Голди за язовир ама не каза къде
                            Те т'ва е Баце...

Коментар

Първоначално публикуван от keiin Преглед на мнение
                              И аз чух от Голди за язовир ама не каза къде
                              До колкото разбрах става дума за яз. Лобош.
                              Поздрави!
                              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

На снимката се вижда х.Ловна, до която лека кола не може да се качи Колегите днес ме спукаха от подигравки
                                Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X