Люлин планина...ама след последното ходене две от защитите на шасито ми бяха на топки...но ако някой води аз съм в кюпа...хем е близо,хем може да се понацапаме,хем може и BBQ да се спретне....
Искате ли да направим една Диканя,колеги?На трийсе и няколко километра от София е,има възможности както за съвсем лек преход, така и за сериозно омазване...Соти и другите,които познават мястото от миналата година да се изкажат...А друг плюс е,че при желание може и жена да шофира на връщане,което е сериозен плюс за скарата и другите съпътстващи я...
[QUOTE=r_vardarov;495020]Там,където на прибиране се повреди,Сахарата 50м.по надолу,където беше завил Цветан,започва друг път.Е оттам започва истинското каране.Но с някой от джиповете ще е интересно,преминаването му.Лебедките в групата бяха малко и движението ще бъде бавно.[/QUOT
Там,където на прибиране се повреди,Сахарата 50м.по надолу,където беше завил Цветан,започва друг път.Е оттам започва истинското каране.Но с някой от джиповете ще е интересно,преминаването му.Лебедките в групата бяха малко и движението ще бъде бавно.[/QUOT
Колеги,искате ли да напаравим един сериозен купон преди зимата?-едно преспиване на палатки на искъра за събота и неделя...и чевермето и виното и хард(софт) офроуд...кой кавото му душа иска...аз сериозно се замислям за една такава офанзива...щото едното омазване е хубаво,но не го ли полеем,някакси на мен ми е "постно"...аре палаткаджи...зимата иде и нЕма да ни прости...
Пътя върви успоредно на билото на планината,в продължение на около3-4км.,но малко по-долу ,и накрая се разклонява надолу и нагоре.Надолу,слиза към полето след4-5 км.Нагоре прехвърля билото,и от там пътища много ,в всички посоки,и дерета бол.
Коментар