Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За събота-неделя 18-19.10.08 да се поразходим...(отделена тема)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За събота-неделя 18-19.10.08 да се поразходим...(отделена тема)

Айде другарчета желая ви приятна разходка и Уеко копанйе.
    Аз изчезвам към вила Вилекула да се напрая на марула

Коментар

Аз обаче пак не разбрах-къде ще се преспива и някой ще води ли деца с него,за да знам дали да взема моето?
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
        Аз обаче пак не разбрах-къде ще се преспива и някой ще води ли деца с него,за да знам дали да взема моето?
        До момента, май няма желаещи за преспиване, да видим довечера, когато повечето хора ще са на линия
        А иначе нашите разходки предимно са каране, само кратки спирки за пиш пауза или игра в някое тресавище, изкачване или подобно екстремно местенце
        Аз лично няма да правя преспиване, ще се прибирам в събота вечерта към София, че неделя съм ангажиран
        Светът на Владо

Коментар

А ако мислиш да взимаш деца с теб, може да бъдеш напълно спокоен. Всички от групата се съобразяваме с тези неща и караме по съответния начин. Както каза колега предния път "В гората джипка не сме оставяли" Караме си в група и няма да оставим някой да се загуби или остане горе, по каквато и да е причина
          Светът на Владо

Коментар

Weче започвам да свиквам с мисълта че намалявам разходките.Понеделник вкарвам джипа за боя и ставам отново собственик на джип без забележки,та да питам сега маршрута през тези 3 хижи как е.На картата е даден "4-".За колко време се минава?

А ми се разхожда та 2 не виждам.Ако е тежичък,мога да се повозя и да се върна до хижа Мечит поне да поздравя Трола със светлия му празник.
            Ако дойда ще съм с дете и жена.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
              Weче започвам да свиквам с мисълта че намалявам разходките.Понеделник вкарвам джипа за боя и ставам отново собственик на джип без забележки,та да питам сега маршрута през тези 3 хижи как е.На картата е даден "4-".За колко време се минава?

А ми се разхожда та 2 не виждам.Ако е тежичък,мога да се повозя и да се върна до хижа Мечит поне да поздравя Трола със светлия му празник.
              Ако дойда ще съм с дете и жена.
              Говедарци до х.Вада е асфалт. От х.Вада започва черно, но широки пътища, почти магистрали са. За съвсем кратко се кара през гора и клони, дето дерат боята. А към х.Рилски езера е съвсем лек път, без клони (съвсем магистрала). А пешеходната разходката, предвид прогнозата за дъжд май отпада От х.Рилски езера, ако се връщаме по пътят, по който минахме миналата седмица е яко гора и клони... на излизане от гората липсва останалата боя по джипката А за х.Мечит трябва по обратния път през х.Вада и Говедарци - от Говедарци се хваща за Мечит
              Светът на Владо

Коментар

Носете си резачка
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                  Носете си резачка
                  Брях, нямам такова чудо
                  Светът на Владо

Коментар

Аз имам споко

Коментар

ейййй отрязах бибитката и съм на линия утре
                      Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

И защо ако не е тайна???

Ще ви се прииска свирка и на вас ама нема да имааааааааааааа
                        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

гаджето ми много обича да свирка....предния път ми скъса нервите с таа свирка...и не само мойте....поне и беше студено и само ми мрънкаше...ама са има условие да се облича като за зимата и почне ли да мрънка ще и е за последно
                          Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Колко хора сме така на първо четене?

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                              гаджето ми много обича да свирка....предния път ми скъса нервите с таа свирка...и не само мойте....поне и беше студено и само ми мрънкаше...ама са има условие да се облича като за зимата и почне ли да мрънка ще и е за последно
                              Ей, да не се обиди Аз го казвам в кръга на шегата, нали трябва да се посмее малко
                              Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                                гаджето ми много обича да свирка....
                                Късметлия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X