Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Желаещи за разходка около София(09.08.08) в събота има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Желаещи за разходка около София(09.08.08) в събота има ли?

Здравейте, мисля събота (09.08.2008г.) да се разходя някъде близо до София, примерно до връх Мургаш или нещо леко. Ако имам компания ще ми бъде приятно
    Ако предложите някои друг маршрут също съм навит
    Светът на Владо

До: Желаещи за разховка около София в събота има ли?

Аз съм съгласен ,но за съжаление май ще съм до 15.00 на работа в Събота

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
      Аз съм съгласен ,но за съжаление май ще съм до 15.00 на работа в Събота
      Ако събота не е удобна може да го нагласим за неделя?
      Светът на Владо

Коментар

Ми аз мога да намина Само набележи маршрут и кажи каде да се чакаме

Коментар

Може да се чакаме в Бухово в края на асфалтовия път. От там започва черен път. 15км по черния път и стигаме до връх Мургаш.
          Ето файлче с плана: plan za 09-08-2008.gdb
          По път може да решим да се отклоним до х.Мургаш, отклонението е 300-400м
          Светът на Владо

Коментар

В колко часа да се чакаме ?

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
              В колко часа да се чакаме ?
              Кажи на теб в колко ти е удобно? Аз принципно съм ранобудко Но мисля, че преди 9:00 е раншко, може 10 или 10 и нещо примерно Ако е удобно може да се разберем за срещата да е на друго място и да се водим по пътя зависи ти от къде ще дойдеш Аз идвам от Надежда. Оставям и телефонче: 088 88 97 207
              Светът на Владо

Коментар

неделя се качвах на Мургаш - хижата на се стопанисва но е отворена и май някакви берачи я ползват за база - просто да знаете.

Може, вместо да слизате по същия маршрут обратно, да слезете през с.Чурек - само последния километър, точно преди селото, е поизровен и трябва да се внимава малко ... приятна разходка
                LR Disco II, Td5

Коментар

Първоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнение
                  неделя се качвах на Мургаш - хижата на се стопанисва но е отворена и май някакви берачи я ползват за база - просто да знаете.

Може, вместо да слизате по същия маршрут обратно, да слезете през с.Чурек - само последния километър, точно преди селото, е поизровен и трябва да се внимава малко ... приятна разходка
                  Това е добра идея Благодаря за информацията
                  Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                    Кажи на теб в колко ти е удобно? Аз принципно съм ранобудко Но мисля, че преди 9:00 е раншко, може 10 или 10 и нещо примерно Ако е удобно може да се разберем за срещата да е на друго място и да се водим по пътя зависи ти от къде ще дойдеш Аз идвам от Надежда. Оставям и телефонче: 088 88 97 207
                    Аз оставам на полусъединител за сега.И ако успея да се измъкна ще ти звънна друже да се разберем нещо .Стига да не те притеснявам

Коментар

Не се притеснявай, ако излезе нещо звънкай Гледай да се оттървеш. Вече сме 2 джипки, ако станем и повече ще е още по-весело
                      Светът на Владо

Коментар

Не се притеснявай, ако излезе нещо звънкай Гледай да се оттървеш. Вече сме 2 джипки, ако станем и повече ще е още по-весело
                        Ще направя всичко възможно вЕрвай ми

Коментар

Може, вместо да слизате по същия маршрут обратно, да слезете през с.Чурек - само последния километър, точно преди селото, е поизровен и трябва да се внимава малко ... приятна разходка[/quote]

Колкото по изровен ,толкова по добре

Коментар

По последна уговорка срещата е в 10:00ч. на 09 Август на караулката на Требич (мястото където се пресичат бул. Рожен и Околовръстен път) До момента сме аз и Недялко Димитров (немска и руска Нива)
                            Светът на Владо

Коментар

По последна уговорка срещата е в 10:00ч. на 09 Август на караулката на Требич (мястото където се пресичат бул. Рожен и Околовръстен път) До момента сме аз и Недялко Димитров (немска и руска Нива)
                              здравейте аз съм митко имам желание за разходката дайте некви телефони 0878733725

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X