На снимката ситуацията изглежда доста "в розово"
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Желаещи за разходка около София(09.08.08) в събота има ли?
Свий
X
-
На снимката ситуацията изглежда доста "в розово"Последно редактирано от Венци- малкия; 10-08-08, 20:47.
-
До: Желаещи за разходка около София(09.08.0в събота има ли?
Сниманото с камерата е свалено.утре или други ден ще го запиша на ДВД-та и ще се разберем как ще стигне до вас
Коментар
-
Е ти направо ......... това беше обида.Другата събота предлагам друга разходка!Обаче с повече интересни местенца!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
браво за снимките и ние покарахме малко днес..но за жалост само през лозен поради възникнал техн. проблем на влизане в планаГрижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениебраво за снимките и ние покарахме малко днес..но за жалост само през лозен поради възникнал техн. проблем на влизане в планаКак счупи карето?
Коментар
-
на голям камък скрит в тревите м/у бабуните натисна силно кардана а аз вместо да излеза с крика пробвах на сила...и се прибрах с кардан в багажника..
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениена голям камък скрит в тревите м/у бабуните натисна силно кардана а аз вместо да излеза с крика пробвах на сила...и се прибрах с кардан в багажника..
Оправяй я бързо
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениекарето си беше за смяна и без това..
имаме няколко снимки
Коментар
-
Последно редактирано от трол; 10-08-08, 21:27.Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
DVD-тата са записани, за всеки джип по 1 ДВД. Как ще е удобно да се разберем да ги раздам на всички? Принципно от четвъртък не съм в София. Днес трябва да се видя с Митко. Да ги дам ли на него всичките, пък ако е по-удобно за вас в събота или неделя да се разберете с него да се видите да ги вземете?
P.S. В петък (15.0планирам разходка в Централен Балкан (от Априлци към х.Тъжа - ще съм в този край на България) ако има някой навит ще се радвам, мисля да пусна отделна тема по въпроса
Коментар
-
[quote=nedialko dimitrov;444847]Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеDVD-тата са записани, за всеки джип по 1 ДВД. Как ще е удобно да се разберем да ги раздам на всички?
Днеска мога да мина да си взема един диск
Коментар
-
Говорих с Лъчо, довечера някъде да се видим на по бира и да вземете ДВД-тата?
Коментар
-
[quote=vladoniki;444849]Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеКак ще ти е удобно? През деня съм в жк Лагера, вечер в Надежда
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар