Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Желаещи за разходка около София(09.08.08) в събота има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Желаещи за разховка около София в събота има ли?

Бате чети нагоре има телефонче на организатра

Коментар

Първоначално публикуван от dido700 Преглед на мнение
      здравейте аз съм митко имам желание за разходката дайте некви телефони 0878733725
      Митко, добре си дошъл с нас Събота, 10:00 на караулката на Требич ще е срещата
      Светът на Владо

Коментар

Някой ще вземе ли фотоапарат, че моя събота няма да е в мен? А репортажа е задължителен после
        Светът на Владо

Коментар

Чудесно сте го замислили ! За съжаление няма да съм в София уикенда и няма да мога да се присъединя! Иначе и аз неделята се качвах до Мургаш през Бухово- пътят е екстра, до хижата се стига спокойно, едни мургави събратя дори насилиха едно Рено Еспейс до там /и после го ремонтираха два часа/ .... до самият връх-само с джип. Единственото неприятно нещо би бил прахоляка от предния автомобил, в случай че пътя е сух. А в центъра на Бухово има едно кръчме със затъмнени стъкла, където поне на мен ми се стори че готвят адски вкусно
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
            ... едни мургави събратя дори насилиха едно Рено Еспейс до там /и после го ремонтираха два часа/...
            Тези образи така бяха насадили рендето на едни камъни под предния мост, че не знам от това кола дали ще стане. Дръпнах ги на важе от камАрата и после още малко - да запалят, че нямали и акумулатор .
            Мисля, че мернах колегата с Диското малко след дърпането да спуска отгоре
            Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
              Някой ще вземе ли фотоапарат, че моя събота няма да е в мен? А репортажа е задължителен после
              Ще имам грижата

Коментар

Преди малко говорих с dido700 (Митко) и той е на линия в 10:00ч.
                Светът на Владо

Коментар

Ще направя някакъв бегъл опит да дойда и аз. Ако не дойда навреме, не ме чакайте.

Ако пък съм успял да си освободя време, а нещо се бавя, ще звънна на Нядялко.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Ще направя някакъв бегъл опит да дойда и аз. Ако не дойда навреме, не ме чакайте.

Ако пък съм успял да си освободя време, а нещо се бавя, ще звънна на Нядялко.
                    Не си търси оправдания а направо идваи

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                      Не си търси оправдания а направо идваи
                      Дано. Много ми се иска.

...всъщност, търся си оправдания, за да дойда. (за пред някои хора, дето не четат форума )
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като се замисля и аз може да се включа
                        Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли

Коментар

Първоначално публикуван от kamcho Преглед на мнение
                          Като се замисля и аз може да се включа
                          Много добре ще направиш
                          Светът на Владо

Коментар

Има голяма вероятност и аз да дойда със сина ми /на 2г. и 5м./. Не съм сигурен, поради причини от общ характер.
                            В друга тема за вр. Мургаш прочетох, че на хората на метеорологичната станция ще им бъде много полезно и приятно да получат читава вода и плодове, защото много-много не ги снабдяват. Хляб сами си правели - та предлагам всеки да вземе по бидон 10л. минерална вода и някакви плодове. Ето и темата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=30241
                            Фотоапарат ще нося и аз, както и станция.
                            С Диско съм.
                            Последно редактирано от velio; 07-08-08, 20:32.

Коментар

В момента горе са и 3-те деца на метеоролозите , та провизиите им свършват доста бързо

Утре(Петък) ще се чуя с тях и да кажат какво да им занесем.
                              Ники(хижаря) е със счупена лява ръка, та ако може и да му помогнем с нещо.

Коментар

Как сте с времето ?
                                Дали да направо през Нови Искър да не се хване в гората.
                                От Бухово до Мургаш е 15 км и се качва за 20 мин МАКС.

Ако разходката ще е неограничена във времето... знам едни
                                страшни моторджийски пътеки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X