Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за уникална разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за уникална разходка

Знаех си аз...
    Нищо другия път и моя милост.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

Наистина уни-кална разходка. Така излиза от хубавия колективен репортаж и от чудесните коментирани клипчета и снимките. Дано да не остане задълго уникална, за следващата смятайте и мен.

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
        Наистина уни-кална разходка. Така излиза от хубавия колективен репортаж и от чудесните коментирани клипчета и снимките. Дано да не остане задълго уникална, за следващата смятайте и мен.

Поздрави!
        А кога е следващата???
        Те т'ва е Баце...

Коментар

Изоставените сгради са бивше военно поделение, от тях има поне два пътя, по които без излишен хард и през много красиви места може да се слезе в Горни Лозен.Наблизо е и местността Бачул с най студения каптиран извор в Лозенска планина. Обещавам някой път да ви заведа.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
            Изоставените сгради са бивше военно поделение, от тях има поне два пътя, по които без излишен хард и през много красиви места може да се слезе в Горни Лозен.Наблизо е и местността Бачул с най студения каптиран извор в Лозенска планина. Обещавам някой път да ви заведа.
            Мерси за отговора.
            А иначе съм съгласен за разходка, наистина има много красиви гледки наоколо и не много хард пътчета.

Още повече, че засега и аз предпочитам да си тунинговам броните в сервиз.
            ... to be continued

Коментар

Не знам кога си ходил за последно,но скоро бяхме там 15 джипа и съм съгласен че се минава без излишен хард,но не забравяй че колегите,които се разхождат със семействата си,го приемат за турбо хард.Тук е момента да задам вечния в темата въпрос: "Кое е хард???"Резултата от споменатата разходката беше,дърпане с въжета,влачене,хай джак,1 счупен джип.Има тема по темата ,клипове и снимки.Качвам и трака за всеки случай,като гарантирам че трасето над Лозен,което е на прикачения фаил е ХАРД.Възможно е да говорим за различни "пътечки",за това качвам фаиловете.А ето и темата-ЛОЗЕН ПЛАНИНА
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от adwokat; 11-03-08, 19:00.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                Не знам кога си ходил за последно,но скоро бяхме там 15 джипа и съм съгласен че се минава без излишен хард,но не забравяй че колегите,които се разхождат със семействата си,го приемат за турбо хард.Тук е момента да задам вечния в темата въпрос: "Кое е хард???"Резултата от споменатата разходката беше,дърпане с въжета,влачене,хай джак,1 счупен джип.Има тема по темата ,клипове и снимки.Качвам и трака за всеки случай,като гарантирам че трасето над Лозен,което е на прикачения фаил е ХАРД.Възможно е да говорим за различни "пътечки",за това качвам фаиловете.А ето и темата-ЛОЗЕН ПЛАНИНА
                В неделя, след като си счупих амортисьора, минах по единия от двата пътя, които споменавам. След мен мина и абсолютно градска на вид Лада Нива. Ако не е прясно и обилно валяло пътя е проходим за всякакъв малко по- висок лек автомобил. Само на 3 места се налага придвижване в режим 4Х4. А снимките в цитираната от теб тема са от друго място, по пътя след чешмата в дясно и надолу, където на едно-две медста наистина държи кал и в сухо време. А ноември и със сняг е видно, че е много калта. Но определено говорим за различни места и пътища.
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

а няма ли този weekend да тестваме някоя друга софт пътечка?
                  Зима иде

Коментар

Нисана на Антон беше много подготвен, а закрепването на Hi-lift-а много ми хареса Аз имам един въпрос в какво се изразява подготовката на НИСАНА и как използва крика, тоест къде го захваща.
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

Докато колегата Антон даде разяснвния за Нисана,аз да кажа е съм готов за разходката предложена от zzlatev .Очаквам организация в тази или в нова тема,че нещо като ме засърбят петичките...кара ми се та 2 не виждам,скарата е перманентно подготвена,както и останалия ми инвентар,включително и Марианчето.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                        Нисана на Антон беше много подготвен, а закрепването на Hi-lift-а много ми хареса Аз имам един въпрос в какво се изразява подготовката на НИСАНА и как използва крика, тоест къде го захваща.
                        Темата е за разходката, та да кажа че с нетърпение очаквам следващата разходка.

Нисана ми наистина е доста добре подготвен. Какво си има. Окачване, лебедка, гуми,акомулатор Optima. В багажника-полиспаст, въжета, котва не навсякъде има дървета, за GPS радиостанции и други подобни може би не са към джипа. Ако нещо ми липсва с удоволствие приемам съвети да го добавя.
                        За крика: Вече има степенки,които са захванати директно към шасито-това отстрани, отпред в бронята са предвидени два усилени отвора, отзад засега на теглича. Мога и джантата да си вдигна.

Крика го нося щото го имам и за да го има. Може и на някой друг да потрябва.
                        Като има зор места бързо се намират

Антон

Коментар

Докато колегата Антон даде разяснвния за Нисана,аз да кажа е съм готов за разходката предложена от zzlatev .Очаквам организация в тази или в нова тема,че нещо като ме засърбят петичките...кара ми се та 2 не виждам,скарата е перманентно подготвена,както и останалия ми инвентар,включително и Марианчето.
                          За съжаление аз близките 2 уикенда съм зает и няма да мога, но по нататък с удоволствие ще Ви покажа какво познавам из Лозенска планина.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

...че нещо като ме засърбят петичките...кара ми се та 2 не виждам...
                            абе и аз имам някакви подобни сърбежи, може би все някой знае някое софт маршрутче, което можем да трамбоваме?
                            Зима иде

Коментар

ох аз пък още съм в бокса,но пък от другата седмица...
                              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

За съжаление аз близките 2 уикенда съм зает и няма да мога, но по нататък с удоволствие ще Ви покажа какво познавам из Лозенска планина.
                                Точно там кадето са бетонените постройки или бившето поделение е месността Бачооло,а текнето се нарича Леката вода,а за тайни местенца хмммммммм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X