Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за уникална разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за уникална разходка

и ние май няма да успеем, за жалост съм на работа!но ако свърша към 13.00 схте се обадя по телефона за кординати..
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Мистика...

Разпознахме се на срещата, разбрахме се да се изчакаме една метанстанция време, връщаме се пълни с газ и ентусиазъм - ни една джипка на OMV-то.

Вярно, имаше задръстване между автокъщите, ама беше няколко минути.

?!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Мистика...

Разпознахме се на срещата, разбрахме се да се изчакаме една метанстанция време, връщаме се пълни с газ и ентусиазъм - ни една джипка на OMV-то.

Вярно, имаше задръстване между автокъщите, ама беше няколко минути.

?!
        Явно нещо се е случило и желанието ми е да разберем какво.На ОМВ бяхме 6 джипа.Аз се редих 20 минути на опашка да заредя дизел,след това закусих,пихме кафе.Колегата Peter TurboD,закъсня и се обади да го изчакаме защото закъснява.Изчакахме го и него,след като дойде да зареди с гориво и чак тогава тръгнахме.

Та въпроса ми към колегата Ясен е с кого се е разпознал и с кого се е уговарял да го изчака,защото сега за първи път чувам ,че е решил да идва и че е дошъл на срещата.Мистика и за мен...при положение че тръгнахме с голямо закъснение и не сме бързали за никъде.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Как беше разходката?
          Те т'ва е Баце...

Коментар

Разходката беше страхотна и макар да се върнах по-рано. Аз за първи път се включвам с тази група, за което искам да благодаря на всички тези страхотни хора за топлото гостоприемство и приятните мигове. Колегите сигурно ще пуснат снимки.

Коментар

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ СНИМКИТЕ...
              МАКАР И НОВОБРАНЕЦ В САЙТА УСТАНОВИХ , ЧЕ ЗА ОФРОУДА СЪМ С ДОБРА ПРАКТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА...ХА-ХА-ХА!
              ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ СЪС СНИМКИТЕ, ЗАЩОТО И АЗ БЯХ ТАМ...!

Коментар

Честита Баба Марта на всички.
                Разходката беше страхотна според моят критерий за оценяване.Събрахме се 6 джипа и леко потеглихме нагоре...Участници във веселбата бяхме:Аз , Peter TurboD , huko , Ivich , zipmotors , adimchev .
                Тръгнахме и като си трябва,малко кал,малко боксуване,малко красота и природа,по свещичка в Манастира "Свети Иван" и разбира се закуска на тревата с лакомства на жар и други.После леко на долу по друг път,още по-лек.Стига съм писал че адвокатите повече обичаме да говорим отколкото да пишем.Пускам трак,снимки и клипове.

КЛИП 1 - Първата трудност но минахме всички и то без помощ.
                КЛИП 2 - Адвокатката доказа ,че не само спуска елегантно ,но и катери.Днес бях и навигатор-лентяй.
                КЛИП 3 - Ивича тъкмо да избере лесния път и размисли.Право в калта.
                КЛИП 4 - Марианчето вече е по-смела...на моменти и от мен.
                КЛИП 5 - Закуската,питателна и цвърчаща.Две скари на пълни обороти.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от adwokat; 01-03-08, 22:31.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Първоначално публикуван от keiin Преглед на мнение
                  Как беше разходката?
                  Разходката мина чудесно! А пък и успях да си покарам джипа на спокойствие преди ADWOKAT да е решил да се включи в някой хард...

Коментар

Изкарахме страхотно! Маршрутчето наистина предлага страхотни гледки и усещания
                    Благодаря на всички за търпението и съдействието
                    Зима иде

Коментар

Разходката и организатора/adwokat/ получават отличен от мен. Денят премина супер-нови запознанства, добро време, малко мазна и лепкава кал, хапване и лафче с приятна компания. Навигаторката обича да снима и посъбра 1GB. Ето най-добрите кадри и едно мини филмче.
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                        Голди,аз не знам защо се майтапиш ами не вземеш да дойдеш.То дочух че си понаплашил 2-3 деца,ам аз те знам,мене ми не требе жокер.Та какво ще кажеш за една пенсионерска разходка???
                        Пенсионерските разходки не ме привличат. Сори! Виж за тебе знам, че те привлича Харда. В тази посока си направил и първата крачка (гумите). Предстоят ти още доста! Успех.
                        LZ1VMH

Коментар

Наистина много добра разходка за 1-ви Март се получи.
                          Както каза adwokat, имаше малко калчича, посещение на манастир, пак малко калчица , размяна на мартенички и пикник с 2 скари.
                          Жените и децата мисля, че също останаха много доволни от разходката и от кислородния шок горе в планината, а пък аз се запознах с още интересни и готини хора.

Тръгнахме със закъснение от OMV-то и първото спиране беше над вилната зона на Герман.

Тук за съжаление ще се наложи да поправя адвоката, защото при моето преброяване джипките бяха 7 бр., а не 6 и всичките с бързи и бавни.

Всеки си чака реда за минаване и изкалване.

Нисана на Антон беше много подготвен, а закрепването на Hi-lift-а много ми хареса.

Тук бях направил една грешка, че бях оставил прозорците отворени, а летящата кал само това и чакаше.

След още малко стигнахме и до манастира "Свети Иван Рилски", където запалихме свещички.

Започна и втората част на разходката, по пътчето "право нагоре"

Въпреки, че дърветата все още не са се раззеленили гората беше прекрасна и гледките, откриващи се отвреме навреме между дърветата бяха само за снимка.

Аз съм доволен, гора, джипки, наоколо кал и съпругата усмихната. Какво му трябва на човек.

Преодоляване на следващо малко препятствие.

Всички се представиха ного добре.

Продължаваме...

...до следващата кал, където нещо гледам сме се замислили в опит да изберем правилната тактика.

След като открихме верния път тръгнахме отново.

Това долу е София, ама в днешния ден тук на горната земя, май е по добре.

Стигнахме до някакви изоставени недовършени бетонни сгради и съоръжения, които извинете за невежеството, обаче не знам за какво са били предвидени. До тях имаше и изоставен път от бетонни плочи през гората.

Не можахме да се сдържим да не се качим горе.

Страхотно.

По-близо до облаците. Какво ли си мисли Бени в този момент?

Дойде моментът за разменяне на мартеници, скарите и т.н.

Децата използваха и малкото сняг, за да се пързалят.

Както обещаха метереолозите след обяд времето започна да се разваля, задуха по-силен и студен вятър и стана време за прибиране. Решихме да се върнем по изоставения бетонен път за по-бързо.
                          На някои места бетонът беше доста изровен и подкопан.

Благодаря и аз на Адвокат за чудесната разходка.
                          ... to be continued

Коментар

Аааааааааааа,сега се извинявам на най-младия фен на извънпътните занимания.Прав е Ивич-а.Джоповете бяха седем.
                            Прикачени файлове

Коментар

Ivich - не знам дали теб или съпругата ти трябва да черпя за невероятната снимка, но е сложена като desktop background и вкъщи и в офиса
                              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                                Ivich - не знам дали теб или съпругата ти трябва да черпя за невероятната снимка, но е сложена като desktop background и вкъщи и в офиса
                                Точно за тази твоя снимка заслугата е на съпругата. Ако искаш тази снимка и други с по-добра резолюция ми прати на ЛС твоят е-mail за да ти ги пратя.
                                ... to be continued

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X